Szerintem egészen jóra sikerült a Fifa 07! (bár még nem játszottam PES-sel de a 6-ot mindenképpen kipróbálom) A lökdösődések egész jók, a fejpárbaj is tűrhető, a labda csavaráshoz hozzá kell szokni, a beadás még egy kicsit nehezen megy. A lövéseknél nincs a 06-ban megszokott kék csík ami az ideális erőt mutatja, valahogy rá kell érezni minden játékosnál. Ahhoz képest hogy a szabadrúgásokot elég jól rúgtam a 06-ben, a 07-ben siralmasan megy. A játékban sokszor többet jön elő az ollózás, mint az előző részben(speciel ott hónapok alatt egy sem jött össze, most meg a hatodik fordulóban Eto'o-val olyat akasztottam így Casillasnak, hogy öröm volt visszajátszani). A szöglet-rúgás is át lett alakítva, eltűnt a "célzó-nyíl". Sztem jó a magyar kommentár is ( főleg Hajdú B.) bár egy kicsit kezd monotonná válni, de mindenképpen vicces a "torzonborz-Puyol" vagy a "kiszámíthatatalan-Messi". Összességében sztem jobb lett az elődtől, sokkal több az újítás benne, ráadásul managerben a pénz is valódi. Sőt, nekem nagy pozitívum hogy a nagycsapatnál szerepel dos Santos is....

csak ajánlani tudom