Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha m21100er mó112d ak12kor ve12dd l21e a je13223k árár a mi23um2ra. a23r jö23k és fok32n leh323232ni1232Szecsiat írta:A Fifa07-be a Real Madriddal vagyok.Első vagyok a bajnokságba.És mégis alig van néző a lelátókon.Egyáltalán van olyan amikor teltház van?Vagy mit kell ahhoz csinálni h elérjem h teltház legyen.
Eddig nekem is, da valahogy mintha nem lenne az igazi.gentdelbarca írta:Hát nekem eddig a shift és az iránygombokkal sikerül!Saviola007 írta:Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni mivel lehet cselezni?
De próbálgasd, hátha mással is lehet!
Hát nekem eddig a shift és az iránygombokkal sikerül!Saviola007 írta:Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni mivel lehet cselezni?
Itt van 3, de mindegyik jó!:Ronal.10 írta:valaki adjon Cd kodot a gamehez.. akár linket vagy bemásolva ide csak adjatok,adjatok!!!!!!!!!!!
itt a link:barca99 írta:HELP!! Megszereztem a 07-et, feltelepítettem, kipróbáltam, szerintem jó lett. Ezután visszaadtam a DVD-t és anélkül meg nem megy. Maxxal installáltam, tehát a lehető legtöbb cuccot másolta fel. Nem tudtok a játékhoz vmi NODVD-patchet?? Egyébként Alcohollal át akartam írni magamnak, de az első fázisban, amikor még csak a képfájl készíti lefagyott 75%-nál 3x is. Ezután megpróbáltam felmásolni a fájlokat simán a vinyóra, hogy onnan Neroval kiírom, de van egy 20 mb-s fálj (egy csomó 0 egy 1-es és *.TMP kiterjesztés) ami másolása közben kiírja hogy adathiba (CRC). Nem lehet átírni?? Van vkinek vmi ötlete?