Fifa, PES, FM
-
- Jugador del Barça
Quaresmát érdemes megvenni,jolvan megcsinálva...amugy fifahungaryról tölthetsz le patcheket...és Filkor alabol is bennelessz...bár lehet hogy jobbanjársz ha megcsinálod egy 80as szintűre mitnhogy 65ös szintű legyenGame90 írta:Na Interrel elkezdtem a második manager módomatHát nem hittem volna, hogy ilyen nehéz lesz
![]()
Első évemben: 28-7-3Az a baj, hogy 38 meccsen 32
gólt kaptam. Eladtam egy pár játékost: Vieira, Materazzi, Grosso, Solari, Figo és Crespo is távozott
De helyettük őket vettem: Diakité (80), Berthod (78 ), Govou (75), Nani (81), Hoyte (71), Musampa (71). Ja és Filkort is megcsináltam
![]()
De végülis idáig minden kupát megnyertem
Most a 2. év felénél tartok és Quaresmát próbálom megvenni

"I'm a movement by myself.
But I'm a force when we're together.
Mami I'm good all by myself.
But baby you, you make me better..."
But I'm a force when we're together.
Mami I'm good all by myself.
But baby you, you make me better..."
-
- Capitá del Barça
Ronal.10, én játszok szívesen!Felveszlek MSN-re, és akkor majd megbeszéljük.
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

-
- aka Game90
Na Interrel elkezdtem a második manager módomat
Hát nem hittem volna, hogy ilyen nehéz lesz
Első évemben: 28-7-3
Az a baj, hogy 38 meccsen 32
gólt kaptam. Eladtam egy pár játékost: Vieira, Materazzi, Grosso, Solari, Figo és Crespo is távozott
De helyettük őket vettem: Diakité (80), Berthod (78 ), Govou (75), Nani (81), Hoyte (71), Musampa (71). Ja és Filkort is megcsináltam
De végülis idáig minden kupát megnyertem
Most a 2. év felénél tartok és Quaresmát próbálom megvenni 

Első évemben: 28-7-3

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Enrique21
- Capitá del Barça
Ilyen már nekem is volt...patba írta:Nah énmeg játszok egy meccset a Barcával az Osasuna ellen. Eto'o lő egyet vagy 20m-röl lepattan a labda a kapus fölött átpattan majd a felső léc tetején pattan a labda,ahol megáll.
Volt ez a 20.perc táján...egész félidőben semmit sem tudtam csinálni,mert a labda nemjött le.Gondoltam kimentem nektek a képet...remelem tetszik.
http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/ ... cc6449.jpg
Még jó h 2 perces félidőre volt állitva

-
- Capitá del Barça
Jújjj, ez nagyon brutális.

Nah énmeg játszok egy meccset a Barcával az Osasuna ellen. Eto'o lő egyet vagy 20m-röl lepattan a labda a kapus fölött átpattan majd a felső léc tetején pattan a labda,ahol megáll.
Volt ez a 20.perc táján...egész félidőben semmit sem tudtam csinálni,mert a labda nemjött le.Gondoltam kimentem nektek a képet...remelem tetszik.
-
- Capitá del Barça
Menedzser módban nyomom, küldött egy levelet egy beteg gyerek, hogy nagy álma lenne, ha egyszer kijuthatna egy meccsre, de erre nincs lehetőség.Volt ugye 3 választási lehetőség, namost én azt választottam, hogy a csapat meglátogatja ezt a gyereket, és mindenki autogrammokat ad neki, kijött a sajtó fotózkodni, erre visszaírnak levélben, hogy én a gyereket használtam fel a csapat népszerűsítésére, ezért a szurkolói támogatottság -8.
Pedig sztem ez igazából is így szokott menni, nem értem. 

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Most játszottam egy hatalmas meccset..
WBA-val tolom..UEFA-kupa..Nyertem 0-1-re idegenben,Zaragoza ellen..Következett a visszavágó..Első félidőben lőttek 3mat..el is vesztettem a reményt..aztán kaptam még egyet,végleg feladtam..42.percben szépítek,majd a 45.percben már 4-2..lefújás előtt kapok egy tizi,fölérugom..következik a 2. félidő..60.percben kb. felhozom 4-3 a meccset..még egy gól és én megyek tovább..90.percig semmi..s ekkor megtörtént a csoda..megkaptam csatárral kontra után félpályán a labdát,kihuztam jobb szélre és a hosszu felsobe 16 m-ről bődületes gólt rúgtam..egy nevenincs,felhozott fiatallal..el sem hittem..s így én mentem tovább..hatalmas volt.
WBA-val tolom..UEFA-kupa..Nyertem 0-1-re idegenben,Zaragoza ellen..Következett a visszavágó..Első félidőben lőttek 3mat..el is vesztettem a reményt..aztán kaptam még egyet,végleg feladtam..42.percben szépítek,majd a 45.percben már 4-2..lefújás előtt kapok egy tizi,fölérugom..következik a 2. félidő..60.percben kb. felhozom 4-3 a meccset..még egy gól és én megyek tovább..90.percig semmi..s ekkor megtörtént a csoda..megkaptam csatárral kontra után félpályán a labdát,kihuztam jobb szélre és a hosszu felsobe 16 m-ről bődületes gólt rúgtam..egy nevenincs,felhozott fiatallal..el sem hittem..s így én mentem tovább..hatalmas volt.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
madridkaa írta:helo én a madridistán vagyok modi "madridkaa" én vagyok a felelős a madridista ligákért...mivel mi indítottunk 1 spanyol (és egy angol) bajnokságot...rendesen heti 1 fordulo az első 20jelentkező közt szétosztva a 20 csapat sorsolás utján...és ara gondoltam h ha nektek is lenne kedvetek csinálni 1 ilyet esetleg a ti és a mi legjobbjain 1 ien bl szerüséget jácchatnának vagy az aktuális csapatukkal vagy épp rea-barca felosztásban:) amugy realmadrid.taki@pr.hu a címem
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Serie A mérkőzésen is lépett már pályáraSharkinho írta:Filkor Attila. Inter Milannál nevelkedik, elég szépen ahogy a hírekből hallani.

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Game90 írta:Kár, hogy az Atletico ifiakadémiáján vanMatee :P írta:Kit találtam játékos keresésközben![]()
![]()
![]()
http://kepfeltoltes.hu/061125/filkor_ww ... es.hu_.jpgDe legalább benne van a játékban
![]()
mér ö kicsoda???????

-
- aka Game90
Kár, hogy az Atletico ifiakadémiáján vanMatee :P írta:Kit találtam játékos keresésközben![]()
![]()
![]()
http://kepfeltoltes.hu/061125/filkor_ww ... es.hu_.jpg

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
in to exile
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nah tehát:
Úgy kell egymás ellen játszani, hogy bementek (mind a két fél) a multiplayerbe kiválasztjátok a dierkt IP-t beírjátok a neveteket egyikőtök rámegy h Új beírja a másik nevét és IP címét majd akinek beírták a nevét és címét az megy a gazdára a másik mneg kapcsolódik. És nem kell h eredeti legyen a Fifa
Úgy kell egymás ellen játszani, hogy bementek (mind a két fél) a multiplayerbe kiválasztjátok a dierkt IP-t beírjátok a neveteket egyikőtök rámegy h Új beírja a másik nevét és IP címét majd akinek beírták a nevét és címét az megy a gazdára a másik mneg kapcsolódik. És nem kell h eredeti legyen a Fifa
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Capitá del Barça
Én simán nyomom haverokkal, pedig egyikünknek sem eredeti a játék, szal ez nem lehet probléma. 

- mrmonster
- Entrenador del Barça
Én is próbáltam már haverokkal nyomni, de egyikkel sem sikerült. Az egyik spanom azt mondta, hogy csak akkor lehet nyomni egymás ellen, ha az egyikünk játéka eredeti... Nem tom mennyi igaz belőle, de van benne valami... Fifa06-nál még nem volt ez, mert ott tudunk tutiba gámolni.XaviMessifan írta:vki magyarázza már el legyen oly szives h hogy kell a neten haverokkal jáccani???
előre is köszi a segítséget!!

Előre a TITOlusokért!
-
- aka Game90
Kluivert tényleg nincs benne
Én a CSZKA Moszkvát hiányolom a játékból
Meg azért 1 magyar csapatot is szivesen láttam volna ott
Bár erre sztem nagyon kicsi az esély, hogy egyhamar magyar klub szerepeljen a játékban
Válogatottakban meg sztem nagyon kevés csapat van
Hol vannak az afrikaiak 

Én a CSZKA Moszkvát hiányolom a játékból

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Engem az idegesít, hogy teljesen elveszti a realitását a játék... Pl 8-4 vertem egy angol 4ed osztályú csapatot és 4 kapuralövésből szereztek 4 gólt... Ebből hármat lazán 40 méterről, egyet pedig felíveltek félpályáról és kapásból kilőtte 16-ról a fickát... Elhiszem, hogy tehetséges játékosok vannak egy Lincoln Citybe, de nekem ne rugdossanak 40 méterről gólokat. Egy még beleférne, na de hogy egy félidő alatt 3-at?
Jah és felháborítónak tartom, hogy Kluivert nincs benne a játékban!

Jah és felháborítónak tartom, hogy Kluivert nincs benne a játékban!

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
nekem is ez van---->megoldás---> álitsd a játékot 4 percesre!!! nem kapsz golt!!!! 6 percesnél akárhogy védekezek és ha döntetlen az állás 90. percbe akár 30m röl de belövik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dagoth ur írta:Ellenfelem nagyon nekem sincs,de van egy másik problémám.
A negyedik szezont nyomom,és az a baj,hogy minden meccsen gólt kapok.
Mindig nyerek 4-1re,vagy 6-1re,de komolyan mondom nincs olyan meccs,hogy ne kapnék gólt.Volt már úgyis,hogy egész meccsen egy helyzetük sem volt aztán a végén feljöttek és lőttek egyet.Hiába győzök mindig,egyszerűen ez már nagyon idegesítő.Védett nálam már Valdes,Canizares,Reina,Jorquera,de mind gyenge kapusok nagyon gyengén
védenek.
Egyszóval kellene egy jó kapus.Vkinek esetleg van egy tippje,hogy kit igazoljak le?
Előre is kössz.
amugy msn-m robi.carlos@freemail.hu gyertek játszunk