riSu FC (582832) itt a cspaatom
Am nem tudom h mijen a csapatod mármint a képességük mijen. Ha tudok akkor segítek szívesen h kiket vegyél mert ez elég fontos ebben a szakaszában még.Guardiola írta:Igazad lehet, jobb biztosra menni, a penzen meg nincs mert uljek a fizukat meg simman elbirom.
Igazad lehet, jobb biztosra menni, a penzen meg nincs mert uljek a fizukat meg simman elbirom.bowlinggolyo írta: Szerintem ha a kupában akarsz maradni még akkor sürgősen vegyél 3 világklasszis védőt fejenként 300000eFT-ért ami 30000000 Lei. ezzel lazán lebirtoklod a labdát és a védelmedet meg nem fogja áttörni.
Szerintem ha a kupában akarsz maradni még akkor sürgősen vegyél 3 világklasszis védőt fejenként 300000eFT-ért ami 30000000 Lei. ezzel lazán lebirtoklod a labdát és a védelmedet meg nem fogja áttörni.Guardiola írta:Akkor irom en is
sikeresen hoztuk a kotelezot egy idegen beli 0-5 os gyozelemmel a mecs erdekessege hogy az osszes gol az 54. es 66. perc koze esett
kov forduloban mar otthon jatszok de gyozelmet varok (kozepen sokkal jobb a csapatom a vedelmunk meg egyforman gyenge tamadasban o job)
Készpénz: 94 862 170 Lei vagyis 948 621 eft
A szponzorok hangulata: mámoros
Szurkolói klub : 1 927 tag
A szurkolók hangulata : karneváli
A kov ket hazai merkozesem remelem kozel telthaz lesz ha mar ennyire boldogok a szurkolok s utanna ha nem esek ki a kupabol kicsit vasarolgatok
Köszi az ajánlást,egy picit erősebb csapattal szeretnék most játszani..noodle77260 írta:Attól függ milyen szinten vagy!socio66 írta:Valaki egy barátságost?
Az én csapatom neve Noodle Fcb nézz meg.
Ha alkalmasnak tartasz a feladatra, akkor jelölj be.Én kezdő vagyok, tehát nem szeretnék komoly ellenfelet.
Attól függ milyen szinten vagy!socio66 írta:Valaki egy barátságost?
Én tovább jutottam 1-4es idegenbeli győzelemmel.Most egy 5öd osztályú jön akinek kiemelkedő középső és remek baloldali védelme van de hanyag középpálya és csatár sok. A mérkőzésemből csak 9000eFt-t kaptam mert csak 15000-es a stadionja.Xzibit25 írta:Kiestem a kupából.Kikaptam 6-0-ra egy V.osztályú csapattól.De legalább jött be pénz pontosabban 22 942 eFt.Szóval azért jó volt.
A kuparésztvevőknek:Nektek h sikerült a 2. forduló???
Én is bekapcsolódokMessiFan írta:Én valahogy így állok...Perrero írta:A szurkolók hangulata: mámoros
Szurkolói klub: 320 tag
A szponzorok hangulata: boldog
Készpénz: -41 432 eFt
ehh, picit minuszban avgyokmost vettem észre
első bajnokimat nyertem 6-0ra.. kupából egy 4ed osztályú ejztett ki 4-0al...
A szurkolók hangulata: boldog
Szurkolói klub: 344 tag
Készpénz: -68 361 eFt
Perrero! Nincs kedved játszani egy barátságost? Ha igen akkor hívj ki. 1647872
Én valahogy így állok...Perrero írta:A szurkolók hangulata: mámoros
Szurkolói klub: 320 tag
Készpénz: -41 432 eFt
ehh, picit minuszban avgyokmost vettem észre
első bajnokimat nyertem 6-0ra.. kupából egy 4ed osztályú ejztett ki 4-0al...
tehát ha kevesebb mint 100 000 az adósságom, akkor nem veszik el 2 hét után?bowlinggolyo írta:Am xzibitnek mondanám h -100000eFt-ben vagy 2 hétig akkor mondanak csődöt és a csapatodnak lőttek.
Én nem ajánlom a kapus edzést meg is indokolom miért, az a baj vele h csak kevés embert tudsz foglalkoztatni és ha gólszerzés edzést nyomsz több pénzed jön egy szezon alatt a 6 játékosból mint van 2 kapusod akinek nyomsz 3 szintet eladod 17 éves kiemen őket a legjobb esetben 500000eFt-ért ez azt jelenti h 1000000eFT összesen. Igaz a csati nagyobb beruházás mert 6 embert kell venned fejenként 200000eFt-ért de eltudod őket adni egy szezon alatt 500000eFT-ért és ez már is 2,8 millió eFt haszon ebből levonod a kiadásaidat+ 10%-ot akkor is marad tisztán 2 millió eFT amiből veszel 1,2ért új játékosokat a 800000eFt-ért meg veszel 2 vagy 3 középpályást és ezt csinálod 4-5 szezonon át és lesz egy kib jó csapatot + egy jókora tőkéd.Guardiola írta:Reszben egyetertek de kiegeszitenem par dologgal. Szerintem kezdokent kapusedzessel kezdj. Vegyel ket fiatal kapust max 19 evest (amennyire jot csak tudsz). Vegyel fel 9 kapus edzot es egy segededzot, mindket kapust jatszasd egyiket bari mecseken masikat bajnokin. Ezen kivul szerezz egy megfelelo edzot a 7. osztalyban meg nem igazan szamit a vezetoi kepesseg tehat azon lehet sporolni.
A csapatot nezd at a leggyengebbeket valoszinu kirughatod mert ugyse kapsz ertuk penzt s ha kapsz is csak annyit amennyiert oket piacra raktad.
De a legjobb tanacs olvasgasd a hattrick forumot, a kezdoknek szant topikot olvasd vegig, (a sugo utan) persze kozben jatsz s ha kerdesed adodna a sugo es forum olvasgatasa utyan tedd fel a kerdest valamejik kerdeseknek szant topikban hamar valaszolni fog valaki.
Amugy ha tanacsra van szukseged en is szivesen gitek eleg regota jatszom (3 eve) van egy szep 65000 stadionom es egy rakas penzem mert az utobbi idoben nem volt idom foglakozni a csapattal
Köszi hogy kisegítettél.bowlinggolyo írta:Jobban megéri támogatni őket és nem ifi akadémiát alapítani mert a támogatásból hamarabb pénzed lesz.szajko írta:Ifi csapatot,hogy kell csinálni?:O
Ha támogatom őket,akkor tudom őket irányítani vagy,hogy is van ez?
Am xzibitnek mondanám h -100000eFt-ben vagy 2 hétig akkor mondanak csődöt és a csapatodnak lőttek.
Jobban megéri támogatni őket és nem ifi akadémiát alapítani mert a támogatásból hamarabb pénzed lesz.szajko írta:Ifi csapatot,hogy kell csinálni?:O
De a képességeit nem látod.Xzibit25 írta:Ha csinálsz ifi akadémiát akkor lehet őket is irányítani.szajko írta:Ifi csapatot,hogy kell csinálni?:O