A kp-m az turheto bar az is volt jobb ket szezonnal ezelott eladtam par nagyobb fizetesu jatekost mert tudtam hogy nem lesz eleg idom foglakozni a jatekkal.
Most egy foldontuli ket lenyugozo (egyikuk lepes elott) egy ragyogo egy kiemelkedo es egy remek kpm van.
A vedelmem ugy ahogy van gyenge kiveve egy ofcdkent hasznalt ragyogo jszu, remek vedot. A ket szelso vedom remek megfelelo atadassal es szelsojatekkal oket le kellene csereljem, lehetoleg ugy hogy azert a szeleken tamadasomba tudjanak besegiteni szoval egy simma vilagklasszis vedo lehet hogy nem eleg inkabb ragyogo, jo szelsojatekkal es atadassal de meg meg kell nezzem hogy mit kinal a piac es mennyiert. Lehet megis simma vedot veszek csak akkor kell csereljek szelsoket is mert azok is gyengek. Egyikuk meg turheto kiemelkedo szj, jo jsz es megfelelo atadas (tamadashoz azert ez keves), a masikuk most nezem hogy visszaesett megfelelore

szoval megfelelo szj, jo jsz es remek atadas.
Egy valamire valo csatarom van lenyugozo golszerzesel megfelelo atadas es csak kozepszeru szelsojatek ami nagyon keves fokent hogy normalis ertekeket csak szeleken tamadassal tudok sovany keretemmel kihozni.
Szoval kb. ennyi a piac meg szarnyal szoval igazan komoly erositest nem tudok (legalabb 6 uj jatekosra lenne szuksegem koztuk egy kapusra).
Kulonben ket szezonnal ezelott az 5. ben voltam es az mar eleg kemeny a roman bajnoksagban. Ben tis tudtam volna maradni de lehet hogy nem erte volna meg a kuzdelmet, inkabb kockaztattam hogy legyen meg egy rajatszas es plusz bevetel, de azt elcsesztem

Igy visszaestem kiarusitotam. Es ebben a szezonban csak vegetaltam.