kell valami a multihoz??? mert eddig nem igazán találtam semmit hozzá :S ez is olyan mint a MW 1 és a WaW multi?Tomsa írta:Hurrá, én 4 és fél óra alatt játszottam a veteránt, de nem a single a lényeg. A multiért érdemes megvenni, mert hihetetlenjó.
Gamez - Kedvencek játékok
FC BARCELONA!FERENCVÁROS!
FRADISTÁNAK LENNI FELELŐSSÉG!!!
FRADISTA VAGYOK NEM TERRORISTA!!
Hattrick: Bokafogó SC (580760)
Bajnokság: V.114 (19386)
IFI:Bokafogó SC (1243476)
Hurrá, én 4 és fél óra alatt játszottam a veteránt, de nem a single a lényeg. A multiért érdemes megvenni, mert hihetetlenjó.
nem valami nagy szám az MW2, 6 óra se kellett hogy kijátszamMorminho írta:Felraktam a Modern Warfare 2-t, de amikor elindítom, csak fekete képernyőt látok. A hangokat hallom, de kép nincs, csak feketeség. Valaki légyszi help.

FC BARCELONA!FERENCVÁROS!
- forcabarca95
- Barça B
Morminho!
Sztem lehetséges hogy a gépeddel van a baj, nézd meg a géped adatait és a gepigeny.hu megtudod nézni hogy el megy-e.
De lehet hogy a letöltött (megvett) DVD-vel van a baj bár a megvettel tuti hogy nincs baj.
Sztem lehetséges hogy a gépeddel van a baj, nézd meg a géped adatait és a gepigeny.hu megtudod nézni hogy el megy-e.
De lehet hogy a letöltött (megvett) DVD-vel van a baj bár a megvettel tuti hogy nincs baj.

Felraktam a Modern Warfare 2-t, de amikor elindítom, csak fekete képernyőt látok. A hangokat hallom, de kép nincs, csak feketeség. Valaki légyszi help.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- realmadridfan
- Barça B
- Kapcsolat:
Ezt nézzétek meg! 
Ha tetszik, katt ide légyszi a regisztrációért.
Aki innen lép be, az írjon rám személyes üziben a játékban és küldök neki élelmet + pénzt.
u.i.: Gratula az évhez! És áldott karácsonyt kívánok (ha már pont most írok a fórumba)

Ha tetszik, katt ide légyszi a regisztrációért.
Aki innen lép be, az írjon rám személyes üziben a játékban és küldök neki élelmet + pénzt.
u.i.: Gratula az évhez! És áldott karácsonyt kívánok (ha már pont most írok a fórumba)

- Capon
- Llegenda del Barça
Most hogy látom megemlítve tényleg mekkora játék volt a Rome TW. 1000 éve nem játszottam vele.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- faithnomore
- Entrenador del Barça
ezzel lehet multiban is játszani?Fecooo írta:Age of Mithology és a kiegészítője, a TitansBarcaádám írta:hello mindenki! valaki tudna ajánlani egy jó ókorban játszódó stratégiát?(az empire earth,rome tw , civilization , és a város építős játékokon kívül.)
sztem elég jó mindkettő(mindenféle mitikus hős( Odüsszeusz és társai) és lény szerepel benne, minotaurusz, centaur stb
)
http://www.youtube.com/watch?v=4kTsD3v0 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=EE_-cUxm_CE
haveromékkal szoktunk egymás ellen empire earth-öt nyomni, kíváncsi vagyok ez milyen lehet
Szerintem és még nagyon sok ember szerint nagon jó játék...Leomessi14 írta:Valaki jatszik a Dragon Age:Orgins nevu jatekon?Megeri letolteni?Kb. mi a lenyege,a temaja?
én végigtoltam...legalább 60játékóra...nagyon jó!

Visca el Barça! Visca Catalunya!
-
- Entrenador del Barça
Valaki jatszik a Dragon Age:Orgins nevu jatekon?Megeri letolteni?Kb. mi a lenyege,a temaja?

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Négy fejlövés távcsövessel és végük.De mindenképp a fejét lődd.Nekem az bevált.Gyurinho írta:Késeld a fejét ,jó sokszor kell de én úgy tudom így kell mert ugye a lövésekkel semmit nem érsz.cps46 írta:Hali!
Modern Warfare 2 Special Ops-ot nyomom, és a Charlie rész utolsó küldetésénél nem tudok mit kezdeni a "Juggernaut"-okkal. Ezekről lepattan minden, ami létezik, így már a pálya elején halálra vagyok ítélve. Van valakinek ötlete/tapasztalata, hogy hogyan lehet ezeket kinyírni?
Ráadásul a Delta és Echo részekben még lesz 3 küldetés, ahol szintén ilyen ellenfelek lesznek.
Amint megláttam előkaptam a távcsövest és lőttem a fejét.Amikor meg közelebb ért váltottam de csak a fejét lőttem.Nekem ez bevált.3-4 fejlövésnél nem bírnak többet.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Capitá del Barça
Késeld a fejét ,jó sokszor kell de én úgy tudom így kell mert ugye a lövésekkel semmit nem érsz.cps46 írta:Hali!
Modern Warfare 2 Special Ops-ot nyomom, és a Charlie rész utolsó küldetésénél nem tudok mit kezdeni a "Juggernaut"-okkal. Ezekről lepattan minden, ami létezik, így már a pálya elején halálra vagyok ítélve. Van valakinek ötlete/tapasztalata, hogy hogyan lehet ezeket kinyírni?
Ráadásul a Delta és Echo részekben még lesz 3 küldetés, ahol szintén ilyen ellenfelek lesznek.
-
- Entrenador del Barça
Hali!
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- forcabarca95
- Barça B
Valaki tudna mondani egy nagyon jó autós játékot a Grid, Need For Speed sorozatokon kivül, de lehetőleg ne szimulátor legyen mert mostanában egyszerűen nem találtam normális autós gamet de remélem ti már találtatok. Én most a Medal Of Honor Airborn-t nyomom nagyon jó egy hete végig toltam a Call Of Duty Modern Warfare-t, nagyon rövid volt.
Előre is köszi szépen, és bocs egy kicsit hosszúre sikerült.

Előre is köszi szépen, és bocs egy kicsit hosszúre sikerült.

ment PM 
leszedtem az AOM-ot és a kieg.-jét és windows7 alatt tökéletesen futnak...

leszedtem az AOM-ot és a kieg.-jét és windows7 alatt tökéletesen futnak...
- Barcaádám
- Capitá del Barça
Fecooo írta:Barcaádám írta:a caesar nem jött be de azért kösz , az AOM meg nem megy vistán de azért kösz!:D
felrakom szerintem újra az EE 2-t..![]()
próbáld meg a kompatibilitási módot (jobb gomb-kompatibilitás és beállítod az xp-t )
na ez az még ígyse ment..

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Barcaádám írta:a caesar nem jött be de azért kösz , az AOM meg nem megy vistán de azért kösz!:D
felrakom szerintem újra az EE 2-t..![]()
próbáld meg a kompatibilitási módot (jobb gomb-kompatibilitás és beállítod az xp-t )
- Barcaádám
- Capitá del Barça
a caesar nem jött be de azért kösz , az AOM meg nem megy vistán de azért kösz!:D
felrakom szerintem újra az EE 2-t..

felrakom szerintem újra az EE 2-t..

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- realmadridfan
- Barça B
- Kapcsolat:
Caesar 3. 500 MB, hihetetlen jó játék.hello mindenki! valaki tudna ajánlani egy jó ókorban játszódó stratégiát?(az empire earth,rome tw , civilization , és a város építős játékokon kívül.)
Más: eRepublik.com, internetes stratégiai játék, harcolj eMagyarországért.

Age of Mithology és a kiegészítője, a TitansBarcaádám írta:hello mindenki! valaki tudna ajánlani egy jó ókorban játszódó stratégiát?(az empire earth,rome tw , civilization , és a város építős játékokon kívül.)

sztem elég jó mindkettő

http://www.youtube.com/watch?v=4kTsD3v0 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=EE_-cUxm_CE
- Barcaádám
- Capitá del Barça
hello mindenki! valaki tudna ajánlani egy jó ókorban játszódó stratégiát?(az empire earth,rome tw , civilization , és a város építős játékokon kívül.)

- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
A legujabb DirectX van fent a drivert meg nemrég frissitettem. A videókártyám 512 mb-os avval kéne menjen nem?vlxe írta:Egyértelműen ezt a videókari okozza... Próbálkozz meg egy driver újratelepítéssel vagy frissitéssel, ha így sem menne, akkor DirectX legújabbat is rakd fel, ha ezután se menne írj és kitaláljukFCBMessi19 írta:Letöltötteme a cod modern warfare 2-őt megy is a játék de viszont mindenhol ilyen krix-krax betüket ir amit lehetetlen elolvasni..

Talán a Dead Space...soadroli írta:Én is végignyomtam!
Valami hasonló játékot tudtok ajánlani,amit le is tudok tölteni

szerk: Halo, Halo 2
Én is végignyomtam!