Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kell valami a multihoz??? mert eddig nem igazán találtam semmit hozzá :S ez is olyan mint a MW 1 és a WaW multi?Tomsa írta:Hurrá, én 4 és fél óra alatt játszottam a veteránt, de nem a single a lényeg. A multiért érdemes megvenni, mert hihetetlenjó.
nem valami nagy szám az MW2, 6 óra se kellett hogy kijátszamMorminho írta:Felraktam a Modern Warfare 2-t, de amikor elindítom, csak fekete képernyőt látok. A hangokat hallom, de kép nincs, csak feketeség. Valaki légyszi help.
ezzel lehet multiban is játszani?Fecooo írta:Age of Mithology és a kiegészítője, a TitansBarcaádám írta:hello mindenki! valaki tudna ajánlani egy jó ókorban játszódó stratégiát?(az empire earth,rome tw , civilization , és a város építős játékokon kívül.)
sztem elég jó mindkettő(mindenféle mitikus hős( Odüsszeusz és társai) és lény szerepel benne, minotaurusz, centaur stb
)
http://www.youtube.com/watch?v=4kTsD3v0 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=EE_-cUxm_CE
Szerintem és még nagyon sok ember szerint nagon jó játék...Leomessi14 írta:Valaki jatszik a Dragon Age:Orgins nevu jatekon?Megeri letolteni?Kb. mi a lenyege,a temaja?
Négy fejlövés távcsövessel és végük.De mindenképp a fejét lődd.Nekem az bevált.Gyurinho írta:Késeld a fejét ,jó sokszor kell de én úgy tudom így kell mert ugye a lövésekkel semmit nem érsz.cps46 írta:Hali!
Modern Warfare 2 Special Ops-ot nyomom, és a Charlie rész utolsó küldetésénél nem tudok mit kezdeni a "Juggernaut"-okkal. Ezekről lepattan minden, ami létezik, így már a pálya elején halálra vagyok ítélve. Van valakinek ötlete/tapasztalata, hogy hogyan lehet ezeket kinyírni?
Ráadásul a Delta és Echo részekben még lesz 3 küldetés, ahol szintén ilyen ellenfelek lesznek.
Késeld a fejét ,jó sokszor kell de én úgy tudom így kell mert ugye a lövésekkel semmit nem érsz.cps46 írta:Hali!
Modern Warfare 2 Special Ops-ot nyomom, és a Charlie rész utolsó küldetésénél nem tudok mit kezdeni a "Juggernaut"-okkal. Ezekről lepattan minden, ami létezik, így már a pálya elején halálra vagyok ítélve. Van valakinek ötlete/tapasztalata, hogy hogyan lehet ezeket kinyírni?
Ráadásul a Delta és Echo részekben még lesz 3 küldetés, ahol szintén ilyen ellenfelek lesznek.
Fecooo írta:Barcaádám írta:a caesar nem jött be de azért kösz , az AOM meg nem megy vistán de azért kösz!:D
felrakom szerintem újra az EE 2-t..![]()
próbáld meg a kompatibilitási módot (jobb gomb-kompatibilitás és beállítod az xp-t )
Barcaádám írta:a caesar nem jött be de azért kösz , az AOM meg nem megy vistán de azért kösz!:D
felrakom szerintem újra az EE 2-t..![]()
Caesar 3. 500 MB, hihetetlen jó játék.hello mindenki! valaki tudna ajánlani egy jó ókorban játszódó stratégiát?(az empire earth,rome tw , civilization , és a város építős játékokon kívül.)
Age of Mithology és a kiegészítője, a TitansBarcaádám írta:hello mindenki! valaki tudna ajánlani egy jó ókorban játszódó stratégiát?(az empire earth,rome tw , civilization , és a város építős játékokon kívül.)
A legujabb DirectX van fent a drivert meg nemrég frissitettem. A videókártyám 512 mb-os avval kéne menjen nem?vlxe írta:Egyértelműen ezt a videókari okozza... Próbálkozz meg egy driver újratelepítéssel vagy frissitéssel, ha így sem menne, akkor DirectX legújabbat is rakd fel, ha ezután se menne írj és kitaláljukFCBMessi19 írta:Letöltötteme a cod modern warfare 2-őt megy is a játék de viszont mindenhol ilyen krix-krax betüket ir amit lehetetlen elolvasni..
Talán a Dead Space...soadroli írta:Én is végignyomtam!
Valami hasonló játékot tudtok ajánlani,amit le is tudok tölteni