Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor nem is fog elfutni?daffy írta:új videokártya leszIniesta4ever írta:Sziasztok!
Felraktam a Fifa 11 et, crackeltem de nem műxik, azt írja ki h "E0001" ienkor mi a teendő?
új videokártya leszIniesta4ever írta:Sziasztok!
Felraktam a Fifa 11 et, crackeltem de nem műxik, azt írja ki h "E0001" ienkor mi a teendő?
Suarez mióta hollandBarca_10 írta:Suarez,Huntelaarzola8787 írta:Kiket ajánlotok holland játékosokat? Inkább 25 év alattiakat, de jöhet 1-2 idősebb is, ugyanis hollandosítani szeretném a csapatot, hasonlóan, mint a Barca a spanyolokkal.
A játékos morál, vagy a csapatmunka esik le szerintem .....szajko írta:Már lenyomtam rengeteg szezont,de azt nem vágom,hogy ha leigazolok 1 játékost mindig visszaesik az összpontszáma...
pl. A Genoába elhoztam Mikelt mert listázott volt és 82-ről 77-re esett vissza...egyébként 10 milláért hoztam el.
az új fifába nem lehet lejjebb vinni a kapust, hát próbálkozok próbálkozok csak felb*sz az eredménytelenségkanty írta:Gyakorolj...Barcaádám írta:hát emberek patthelyzetbe kerültem, semi pron nehézségen lazán nyerek az ellenfélnek max 2 kapura lövése van, professionalon meg nem tudok nyerni, alig tudok gólt lőni..
ötlet?
Max annyit tehetsz, h kapus nehézségi szintjét lennebb veszed.
Suarez,Huntelaarzola8787 írta:Kiket ajánlotok holland játékosokat? Inkább 25 év alattiakat, de jöhet 1-2 idősebb is, ugyanis hollandosítani szeretném a csapatot, hasonlóan, mint a Barca a spanyolokkal.
Gyakorolj...Barcaádám írta:hát emberek patthelyzetbe kerültem, semi pron nehézségen lazán nyerek az ellenfélnek max 2 kapura lövése van, professionalon meg nem tudok nyerni, alig tudok gólt lőni..
ötlet?
L.Messi 10 írta:![]()
![]()
Amúgy pont ezt nem szerettem az előző Fifakban...L.Messi 10 írta:![]()
![]()
Köszönöm. Szerintem a Newcastleval kezdek mert régóta kedvenc angol csapatombence-barca írta:Genova v Newcastlefcbarcelona10 írta:Srácok valaki segítsen
Kicsit félrerakom a Barcas karrieremet és újat akarok kezdeni de 4 csapat közül nem tudok dönteni!
Newcastle Utd, Genoa, Samp vagy Getafe! Szerintetek?
Genova v Newcastlefcbarcelona10 írta:Srácok valaki segítsen
Kicsit félrerakom a Barcas karrieremet és újat akarok kezdeni de 4 csapat közül nem tudok dönteni!
Newcastle Utd, Genoa, Samp vagy Getafe! Szerintetek?