Fifa, PES, FM
Adott két játékos(Yakubu és Pienaar), év végén lejár a szerződésük, de nem akarják megújítani, pedig max. pénzt és bónuszokat ajánlok nekik. Pienaar kezdő, Yakubu csere...Valami ötlet?
Egyébként kezdő: Howard-Heitinga,Huth,Jagielka,Baines-Arteta,Fellaini,Cahill-Hleb,Pienaar-Saha
cserék: Manninger,Distin(a védelem minden oldalán jó),Rodwell,Baxter, Biljaletgyinov,Yakubu,Koman Vladimir
Egyébként kezdő: Howard-Heitinga,Huth,Jagielka,Baines-Arteta,Fellaini,Cahill-Hleb,Pienaar-Saha
cserék: Manninger,Distin(a védelem minden oldalán jó),Rodwell,Baxter, Biljaletgyinov,Yakubu,Koman Vladimir
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2010.10.20. 17:43:26-kor.
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Hát nekem is ezt írta az elején: E0001! . nem tudtam mitévő legyek, ujraindítottam a gépet és működött. méghozza laptopom van. 768 RAM-om, ATI Radeon 4330 vkártya kétmagos 2.05 Ghz proci. és elég jól fut a játék.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
eddig küszködtem, de meguntam! Elviselhetetlenül szaggat a játék! Úgyhogy amíg nem veszek új videokártyát ( ami ki tudja mikor lesz
) addig marad a fifa10! Muszáj volt megosztanom a hírt!
Nagyon bejön a játék, elég idegesítő hogy nem fut rendesen! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- blaugrana!?
- Barça B
hát szerinted hogy ha uj videokártya kell akkor elfog futni ?
nem, nem fog
nem, nem fog

- Iniesta4ever
- Barça B
Akkor nem is fog elfutni?daffy írta:új videokártya leszIniesta4ever írta:Sziasztok!
Felraktam a Fifa 11 et, crackeltem de nem műxik, azt írja ki h "E0001" ienkor mi a teendő?
2:6! Blaugrana!!!!
új videokártya leszIniesta4ever írta:Sziasztok!
Felraktam a Fifa 11 et, crackeltem de nem műxik, azt írja ki h "E0001" ienkor mi a teendő?
- Iniesta4ever
- Barça B
Sziasztok!
2:6! Blaugrana!!!!
- Messithebest
- Director del Fútbol
Suarez mióta hollandBarca_10 írta:Suarez,Huntelaarzola8787 írta:Kiket ajánlotok holland játékosokat? Inkább 25 év alattiakat, de jöhet 1-2 idősebb is, ugyanis hollandosítani szeretném a csapatot, hasonlóan, mint a Barca a spanyolokkal.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- fanbarca
- Entrenador del Barça
A játékos morál, vagy a csapatmunka esik le szerintem .....szajko írta:Már lenyomtam rengeteg szezont,de azt nem vágom,hogy ha leigazolok 1 játékost mindig visszaesik az összpontszáma...
pl. A Genoába elhoztam Mikelt mert listázott volt és 82-ről 77-re esett vissza...egyébként 10 milláért hoztam el.
més que un club
Már lenyomtam rengeteg szezont,de azt nem vágom,hogy ha leigazolok 1 játékost mindig visszaesik az összpontszáma...
pl. A Genoába elhoztam Mikelt mert listázott volt és 82-ről 77-re esett vissza...egyébként 10 milláért hoztam el.
- faithnomore
- Entrenador del Barça
Pastorét javaslom mindenkinek, rendkívül jó játékos, én 7.5 milláért hoztam el, baromira megérte
Akkor már én is írok egy összefoglaló szerűséget:
Man.Cityvel vagyok,a meccseket legendaryn tolom,a menedzsert profin.Kapuba megvettem Asenjot fiatal,tehetséges,sok évig megoldhatja a kapusgondjaimat,illetve cserekapusnak Gulácsit.Védelembe sikerült elcsábítanom Piquét és Muniesát aminek nagyon örülök,mert végre kiegyensúlyozottan teljesít a védelem.
Kp-ra megvettem Moutinhot,meglátom mit hoz egyenlőre nem rossz.Csatársorba pedig érkezett Bojan aki nagyon jól teljesít már 14 gólos,pedig csak 17 forduló ment le a bajnokságból.
Eladtam Hartot,Milnert,Johnsont,és De Jongot.Nem hiányzik az,hogy 2 meccsenként kiállítsák,mert lekaratézott valakit,meg amúgy sem szeretem.
.Kölcsönbe ment Santa Cruz a Wiganhez.
Átigazolásoknál azon gondolkodom,hogy balhátvédnek megveszem Coentraót.Mi róla a véleményetek?Megéri?És ha igen akkor mennyiért?
Bajnokságban 3.vagyok 2 ponttal lemaradva a Tottenham és 5-el a Chelsea mögött,bár rezeg a léc,mert a Ligakupából kiestem:a Newcastle vert meg 2-1-re.
Man.Cityvel vagyok,a meccseket legendaryn tolom,a menedzsert profin.Kapuba megvettem Asenjot fiatal,tehetséges,sok évig megoldhatja a kapusgondjaimat,illetve cserekapusnak Gulácsit.Védelembe sikerült elcsábítanom Piquét és Muniesát aminek nagyon örülök,mert végre kiegyensúlyozottan teljesít a védelem.
Kp-ra megvettem Moutinhot,meglátom mit hoz egyenlőre nem rossz.Csatársorba pedig érkezett Bojan aki nagyon jól teljesít már 14 gólos,pedig csak 17 forduló ment le a bajnokságból.
Eladtam Hartot,Milnert,Johnsont,és De Jongot.Nem hiányzik az,hogy 2 meccsenként kiállítsák,mert lekaratézott valakit,meg amúgy sem szeretem.

Átigazolásoknál azon gondolkodom,hogy balhátvédnek megveszem Coentraót.Mi róla a véleményetek?Megéri?És ha igen akkor mennyiért?
Bajnokságban 3.vagyok 2 ponttal lemaradva a Tottenham és 5-el a Chelsea mögött,bár rezeg a léc,mert a Ligakupából kiestem:a Newcastle vert meg 2-1-re.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- Barcaádám
- Capitá del Barça
az új fifába nem lehet lejjebb vinni a kapust, hát próbálkozok próbálkozok csak felb*sz az eredménytelenségkanty írta:Gyakorolj...Barcaádám írta:hát emberek patthelyzetbe kerültem, semi pron nehézségen lazán nyerek az ellenfélnek max 2 kapura lövése van, professionalon meg nem tudok nyerni, alig tudok gólt lőni..
ötlet?
Max annyit tehetsz, h kapus nehézségi szintjét lennebb veszed.

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- Bobberto
- Capitá del Barça
Profon nyomom, jelenleg Tottenhammel.
Rengeteg "közepes" játékos volt ott, szóval eladtam-vettem
Jött: Elia ( nagyon jó vele tolni, rugalmas, jól cselez és olyan mint egy gepárd ), L. Suárez ( róla nem tudok mint mondani... a legnagyobb gólzsák
bárhonnan bárhogy sikerül vele gólt lőni és robbanékony ), elcsábítottam Pique-t is 
Ment: Fel sem tudom most így látatlanban sorolni... rengeteg fiatal ment kölcsön, de pl Pavl. eladtam
Enyhén támadó felállásban tolom: 3-4-1-2
King - Pique - Dawson
Dos Santos - RvF - Modric - Bale
Elia
Defou - Suárez
cserék: Assue Kotto, Crouch, Lennon, Huddlestone, Kranjar és még 1-2 töltelék játékos
Első bajnokimon 5-0 nyertem a Blackburn ellen és jelenleg vezetem a Cityvel a tabellát holtversenyben. A Legviccesebb, hogy éppen a kupában a Southampton ellen volt a legnehezebb...
tizikkel jutottam csak tovább, PL-ben pedig csak szórom a gólokat...
Marin is eladó volt, meg akartam venni, a klubbal már meg is egyeztem, de lejárt az átigazolási határidő... sebaj, majd télen talán
Rengeteg "közepes" játékos volt ott, szóval eladtam-vettem

Jött: Elia ( nagyon jó vele tolni, rugalmas, jól cselez és olyan mint egy gepárd ), L. Suárez ( róla nem tudok mint mondani... a legnagyobb gólzsák

Ment: Fel sem tudom most így látatlanban sorolni... rengeteg fiatal ment kölcsön, de pl Pavl. eladtam
Enyhén támadó felállásban tolom: 3-4-1-2
King - Pique - Dawson
Dos Santos - RvF - Modric - Bale
Elia
Defou - Suárez
cserék: Assue Kotto, Crouch, Lennon, Huddlestone, Kranjar és még 1-2 töltelék játékos

Első bajnokimon 5-0 nyertem a Blackburn ellen és jelenleg vezetem a Cityvel a tabellát holtversenyben. A Legviccesebb, hogy éppen a kupában a Southampton ellen volt a legnehezebb...

Marin is eladó volt, meg akartam venni, a klubbal már meg is egyeztem, de lejárt az átigazolási határidő... sebaj, majd télen talán

Suarez,Huntelaarzola8787 írta:Kiket ajánlotok holland játékosokat? Inkább 25 év alattiakat, de jöhet 1-2 idősebb is, ugyanis hollandosítani szeretném a csapatot, hasonlóan, mint a Barca a spanyolokkal.

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
PSV-vel kezdem az idényt, 2 igazolásom volt:
Ajax - El Hamdaoui
Feyenoord - Wijnaldum
Pár játékost elküldtem, de engem az nagyon zavar, hogy nem tudok mindenkit átadólistára tenni, mert nem engedi a vezetőség.
Nagyon király, hogy a labdákat lehet meccsről-meccsre cserélni még manager módban is, főleg az 50 évvel ezelőtti "medicinnel" nagyon jó
Kiket ajánlotok holland játékosokat? Inkább 25 év alattiakat, de jöhet 1-2 idősebb is, ugyanis hollandosítani szeretném a csapatot, hasonlóan, mint a Barca a spanyolokkal.
Ajax - El Hamdaoui
Feyenoord - Wijnaldum
Pár játékost elküldtem, de engem az nagyon zavar, hogy nem tudok mindenkit átadólistára tenni, mert nem engedi a vezetőség.
Nagyon király, hogy a labdákat lehet meccsről-meccsre cserélni még manager módban is, főleg az 50 évvel ezelőtti "medicinnel" nagyon jó

Kiket ajánlotok holland játékosokat? Inkább 25 év alattiakat, de jöhet 1-2 idősebb is, ugyanis hollandosítani szeretném a csapatot, hasonlóan, mint a Barca a spanyolokkal.
Gyakorolj...Barcaádám írta:hát emberek patthelyzetbe kerültem, semi pron nehézségen lazán nyerek az ellenfélnek max 2 kapura lövése van, professionalon meg nem tudok nyerni, alig tudok gólt lőni..
ötlet?
Max annyit tehetsz, h kapus nehézségi szintjét lennebb veszed.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Barcaádám
- Capitá del Barça
hát emberek patthelyzetbe kerültem, semi pron nehézségen lazán nyerek az ellenfélnek max 2 kapura lövése van, professionalon meg nem tudok nyerni, alig tudok gólt lőni..
ötlet?
ötlet?

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Menedzser módban a Barca-val harmadik voltam a bajnokságban(1 vereség, két döntetlen és 8 győzelem mellett ja és a kupában legyőztük 4:0-ra idegenben az Athletic Bilbao-t), amikor a vezetők közölték, hogy mennem kell.
Azóta az UC Dublin vezetőedzője vagyok
Ja és mindez félprofi módban.
Szóval jót tett a FIFA-nak az új játékmenet, nem olyan unalmas.
Azóta az UC Dublin vezetőedzője vagyok

Ja és mindez félprofi módban.
Szóval jót tett a FIFA-nak az új játékmenet, nem olyan unalmas.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
L.Messi 10 írta:![]()
![]()
Én is kipróbáltam a PC-s Fifát(konzol mellett nem tartott sokáig..),de ahogy látom a realitás megint hiányzik belőle.Gyönyörű grafika,nagyszerű játékmenet,meg minden,de ezek az apró dolgok folyamatosan hiányoznak belőle.
Nem mellesleg a PC-s változat szinte ugyanaz mint az Xboxos Fifa 10.Vagy csak én látom így

-
- Llegenda del Barça
Amúgy pont ezt nem szerettem az előző Fifakban...L.Messi 10 írta:![]()
![]()

- fcbarcelona10
- Jugador del Barça
Köszönöm. Szerintem a Newcastleval kezdek mert régóta kedvenc angol csapatombence-barca írta:Genova v Newcastlefcbarcelona10 írta:Srácok valaki segítsen
Kicsit félrerakom a Barcas karrieremet és újat akarok kezdeni de 4 csapat közül nem tudok dönteni!
Newcastle Utd, Genoa, Samp vagy Getafe! Szerintetek?

-
- Llegenda del Barça
Genova v Newcastlefcbarcelona10 írta:Srácok valaki segítsen
Kicsit félrerakom a Barcas karrieremet és újat akarok kezdeni de 4 csapat közül nem tudok dönteni!
Newcastle Utd, Genoa, Samp vagy Getafe! Szerintetek?