Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Folyamatosan oldalazzál valamelyik irányba és közben lőjj folyamatosancsababarca írta:Én a Black Opsot szerintem most fejeztem be.
Kb 1 hét alatt eljutottam az utolsó küldetéshez,amivel viszont már 3 hete nem tudok mit kezdeni. Az a szitu nem megy,amikor is a helikopterrel egy másik helikoptert kell kilőnöm. Belelövök vagy 10 rakétát,de semmi haszna,ő egyet belém lő, és vége is. próbáltam már ezerféleképpen,de sehogy nem akar felrobbanni az a helikopter. pedig a legalacsonyabbra tettem a nehézséget is,de úgy is ugyanaz az eredmény.
Santa Claus in Troublesjay írta:Sziasztok!
Tudnátok ajánlani néhány karácsonyi játékot? Nagyon fontos lenne!
Ezt azért mondom mert ha billel mész akkor nem tudod gyengéden megnyomni az előre gombot hogy csak lassan sétáljon. Viszont a konzolon a joy-t előre tudod nyomni annyira hogy nagyon lassan menjen, sétáljon vagy fusson.sjd írta:?MessiFan írta: Ha PC-n játszottál akkor ne csodálkozzMax akkor tudtál volna lopakodni ha konzollal mész.
(ez sztem nem platformtól függ, ha egyszerűen úgy van megírva a sztori h észrevesznek, akkor észrevesznek)
mindjárt megy a PM a többivel kapcsolatban
?MessiFan írta: Ha PC-n játszottál akkor ne csodálkozzMax akkor tudtál volna lopakodni ha konzollal mész.
Ha PC-n játszottál akkor ne csodálkozzsjd írta:Ami nekem még hiányzott, az az igazi lopakodás, gyakorlatilag teljesen értelmetlenek voltak azok a küldetés kezdések, h bujkálj 3 fedezékig, majd aztán úgyis észrevesznek, ez alól egyedül az egyik vietnami misszió volt kivétel
Szóval a lényeg, hogy a Treyarch megmutatta, mire képes, csak még egy egész játék erejéig nem sikerült megmutatni.
Csáó!P_e-d_r-o írta:Hali srácok!
Azt szeretném kérdezni hogy játszik itt az oldalon valaki a WarRock nevezetű játékkal?Ha esetleg valaki igen,akkor az irjon,és tolhatnánk egy Fre Forallt!!!
Én is játszok vele. Nekem bejön,jól megvan csinálva. Bár maga a történet megvalósítása eltér a könyvtől,meg a filmtől is. NAgyon sok akció van benne,folyamatosan harcolni kell szinte.LM10 írta:És milyen a game? Tudnál róla írni pár gondolatot?soadroli írta:Én igen!LM10 írta:Játszott már valaki az új Harry Potterrel?![]()
Ma meg is lesem moziban
Én igen!LM10 írta:Játszott már valaki az új Harry Potterrel?