Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
messideco
Presidente del Barça

2011.01.30. 15:53:20

Saviola írta:Az belépés előtt,az 1-1-nél nem lehet játékost váltani?Kummára unom Kákát. :S
De lehet :wink:
Beállítások, aréna mintha. Nekem Afellay a játékos :D
Kép
"And my heart will leave you never."
daffy
Madridista

2011.01.30. 14:31:49

víscaelbarca!forever írta:befejeztem az 1. szezonomat a Reallal :D 15pontal végeztem a bajnokságban a Barca előt, 2. classicómat 0-1re nyertem meg Cr góljával
a bajnokság végi statom: 35 győzelem, 3 döntetlen, 0 verség , 121 lőtt 15 kapott gól. Cr lett a gólkirály 37 góllal :P 2. Rooney 32 góllal :)
a Kupát is megnyertem. túljutottam a Barca B-n( 6-0val) a Real Zaragozán( 5-1el), a Valenciát is kivertem a kupából, 7-0ás összesítéssel majd az elődöntőben az Ath.Madridot 5-0val. Úgy hogy egészen a elődöntőig tartalékosabb csapatokkal játszottam. A döntőben 6-0-ra vertem a Barcát.
Az első szezonom világklasszis szinten elég
sima lett. :)
így nem nagy kihívás,kezd egyet legendáson valami kisebb csapattal vagy nem kell kihívás?
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.01.30. 14:27:37

befejeztem az 1. szezonomat a Reallal :D 15pontal végeztem a bajnokságban a Barca előt, 2. classicómat 0-1re nyertem meg Cr góljával
a bajnokság végi statom: 35 győzelem, 3 döntetlen, 0 verség , 121 lőtt 15 kapott gól. Cr lett a gólkirály 37 góllal :P 2. Rooney 32 góllal :)
a Kupát is megnyertem. túljutottam a Barca B-n( 6-0val) a Real Zaragozán( 5-1el), a Valenciát is kivertem a kupából, 7-0ás összesítéssel majd az elődöntőben az Ath.Madridot 5-0val. Úgy hogy egészen a elődöntőig tartalékosabb csapatokkal játszottam. A döntőben 6-0-ra vertem a Barcát.
Az első szezonom világklasszis szinten elég
sima lett. :)
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.30. 14:12:42

nem tudja valaki mikor lesz patch ?
már rohadtul unom hogy át kell igazolni 300 játékost :?
Abi & Tito
daffy
Madridista

2011.01.29. 19:59:02

Saviola írta:Az belépés előtt,az 1-1-nél nem lehet játékost váltani?Kummára unom Kákát. :S
de,boxon a beállítások/arénabeállítások menüpont. pc-n is hasonló lehet
Saviola
Júdás 2, az áruló

2011.01.29. 19:57:42

Az belépés előtt,az 1-1-nél nem lehet játékost váltani?Kummára unom Kákát. :S
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.29. 17:53:00

MessiFan írta:A rézfánfütyülőjét!
Csak én nem vettem észre de amikor belépek a játékba ugye van a 1-1 elleni "gyakorlás" és véletlen megnyomtam az F1-et erre kijött egy kis ablak ahol ki lehet választani, hogy mit akarok gyakorolni: Pontrúgás, edzőmeccs, 1-1 ellen és pontrúgás létrehozása.
Nagyon megörültem ennek :D
Csak meg kellet volna kérdezni, h van-e ilyen és már meg is írtam volna :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.29. 17:40:44

A rézfánfütyülőjét!
Csak én nem vettem észre de amikor belépek a játékba ugye van a 1-1 elleni "gyakorlás" és véletlen megnyomtam az F1-et erre kijött egy kis ablak ahol ki lehet választani, hogy mit akarok gyakorolni: Pontrúgás, edzőmeccs, 1-1 ellen és pontrúgás létrehozása.
Nagyon megörültem ennek :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.29. 13:54:26

Na befejeztem a 3ik szezonomat is a Man Cityvel. A bajnokságot sajnos az utolsó fordulóban buktam el,1 ponttal lemaradtam a MU mögött. AZ FA Kupát simán hoztam a Wigan ellen 4-0ra. A Ligakupában az Arsenal búcsúztatott 11esekkel.A BL-döntőben ismét az Inter ellen nyertem 4-0ra. Most fogom majd kezdeni hamarosan a 4ik szezont.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
messideco
Presidente del Barça

2011.01.29. 08:37:38

Pennantban óriásit csalódtam, pozitívan. A szögletrúgásai tökéletesek :shock:
Kép
"And my heart will leave you never."
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.29. 08:11:44

MessiFan írta:Tud-e nekem ajánlani egy olyan csatárt aki fiatal (kb 17-20) és kb olyan adottságokkal rendelkezik mint Luis Fabiano? (gyors, jól lő, masszív)
Mert Fabiano 29 éves és valószínüleg 4 évig még ott lesz a kezdőben de utána kelleni fog egy olyan játékos aki tökéletesen helyettesíti és már most meg akarom venni mert se Koné se Navarro nem tudja őt pótolni (nem csak a kor miatt)
Joveticot néztem ki mert fiatal és még a játékba nem próbáltam de talán majd barátságos meccsen kipróbálom.
Neymar,Balotelli,Pato :D Nekem is mind megvan véve a Man Cityben,CR-rel és Tevezzel kiegészülve brutál támadósor :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
CaRTeR
Barça C

2011.01.29. 03:29:29

ezekre csak annyi h hahahahahahhahaha :D :D :D :D nem mondták még nektek h FIFA-t csakis konzolon nyomjátok? a menedzser módot meg felejtsétek el mert nem valósághű? csak magatokra vessetek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Barcaádám
Capitá del Barça

2011.01.28. 22:25:45

18Barca99 írta:Nem hiszem eeeel :@ Ilyen ideges még életembe nem voltam egy ki*szott játék miatt:S:S.

Ez is csak velem történhet meg.. Tudniillik ugyebár nálam is krónikus betegsége a játéknak, hogy állandóan kilép ha nem várom meg a gólok ismétlését. Na most nyertem egy szezont a Barcával (BL meg bajnokság) kupából kiestem sevilla ellen, hozzáteszem ugyanez miatt. Szóval Európai szuperkupát játszottam Chelsea ellen. 4-3(!!!!!)ra nyertem egy őrült meccsen. 3-0ról visszahoztam a meccset a 85. percbe még 3-2 volt. Nagyba örülök magamnak és erre kilép. Tiszta ideg voltam és leszimuláltam és hát persze hogy kikaptam 2-0ra. Ezekután ALT + F4 de hát már elmentődött szóval mostanába biztos hogy nem fogom bekapcsolni ezt a sz*rt.

akkor nem csak nekem fagy ki ez a sz.a.r... :? vagy meccs legvégén fagy ki, de most cseréléskor fagyott ki, ráadásul a régi profilom oda, csináltam újat, ami új squaddal módosul, és az új squadot folyton be kell tölteni amikor elindítom a gamet, sőt, ha kilépek bajnokságból vagy menedzserből akkor is..

még volna egy régebbi problémám erre valaki esetleg tudna válaszolni?
elsősorban olyanoktól akik tört fifa 11el játszanak pcn)
van ez a gyors taktikák rendszer! előszőr a felfele nyíl kell ugyebár(egyik se kar ezek külön gombok ugyebár, hogy egészen pontos legyek a konfigba úgy néz ki hogy van egy karika benne kereszt és felette nyíl)
tehát a home és utána az a taktika amit akarok, ok nyomom is de egyszerűen alig nyomja be, 3-4x kell próbálkozni legalább hogy rámenjen a piros csík a taktikára ezáltal aktiválódjék, a másik a mit a csapat kezelésbe lehet beállítani h én adom meg hogy mely taktikákat lehessen benyomni azt meg úgy kell hogy lefele tehát end és utána a kiválasztott de az mégúgyse mükszik mint az alap nyomom nyomom utána minden ,de semmi..

ez tört játék miatt van vagy ennek mi az oka?? Confused

előre is köszönöm a segítséget!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
RiCsY1080
Barça B

2011.01.28. 21:43:51

MessiFan írta:Tud-e nekem ajánlani egy olyan csatárt aki fiatal (kb 17-20) és kb olyan adottságokkal rendelkezik mint Luis Fabiano? (gyors, jól lő, masszív)
Mert Fabiano 29 éves és valószínüleg 4 évig még ott lesz a kezdőben de utána kelleni fog egy olyan játékos aki tökéletesen helyettesíti és már most meg akarom venni mert se Koné se Navarro nem tudja őt pótolni (nem csak a kor miatt)
Joveticot néztem ki mert fiatal és még a játékba nem próbáltam de talán majd barátságos meccsen kipróbálom.
Próbáld meg Lukakut!;)
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.28. 21:39:46

Tud-e nekem ajánlani egy olyan csatárt aki fiatal (kb 17-20) és kb olyan adottságokkal rendelkezik mint Luis Fabiano? (gyors, jól lő, masszív)
18Barca99
Capitá del Barça

2011.01.28. 21:34:18

Messithebest írta: Akkor miért nem vártad meg? Vagy megvártad és úgy lépett ki?
Megvártam :S
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.28. 21:28:45

18Barca99 írta:Nem hiszem eeeel :@ Ilyen ideges még életembe nem voltam egy ki*szott játék miatt:S:S.

Ez is csak velem történhet meg.. Tudniillik ugyebár nálam is krónikus betegsége a játéknak, hogy állandóan kilép ha nem várom meg a gólok ismétlését. Na most nyertem egy szezont a Barcával (BL meg bajnokság) kupából kiestem sevilla ellen, hozzáteszem ugyanez miatt. Szóval Európai szuperkupát játszottam Chelsea ellen. 4-3(!!!!!)ra nyertem egy őrült meccsen. 3-0ról visszahoztam a meccset a 85. percbe még 3-2 volt. Nagyba örülök magamnak és erre kilép. Tiszta ideg voltam és leszimuláltam és hát persze hogy kikaptam 2-0ra. Ezekután ALT + F4 de hát már elmentődött szóval mostanába biztos hogy nem fogom bekapcsolni ezt a sz*rt.
Akkor miért nem vártad meg? Vagy megvártad és úgy lépett ki?
Kép
18Barca99
Capitá del Barça

2011.01.28. 21:27:21

MessiFan írta:
18Barca99 írta:..
Uhh "részvétem".
Nekem eddig a Sevillás profilommal nem csinálja ezt.
Azt tervezem, hogy 5-6 szezont lenyomok a Sevillával és miután kialakult egy tökéletes csapat, lelépek mondjuk az Arsenalhoz :D
Én is azt terveztem, hogy itt lenyomok 4-5 évet aztán elmegyek egyik kedvenc angol csapatomhoz a Tottenhamhez. De hát egy ilyen kupa miatt lemegy a bizalom szint nem mellesleg a csillagok is.. Hiába duplázok egy évbe ha a kupakiesés miatt nem megy feljebb a presztízs semmit se... :S
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.28. 21:24:27

18Barca99 írta:..
Uhh "részvétem".
Nekem eddig a Sevillás profilommal nem csinálja ezt.
Azt tervezem, hogy 5-6 szezont lenyomok a Sevillával és miután kialakult egy tökéletes csapat, lelépek mondjuk az Arsenalhoz :D
18Barca99
Capitá del Barça

2011.01.28. 21:21:18

Nem hiszem eeeel :@ Ilyen ideges még életembe nem voltam egy ki*szott játék miatt:S:S.

MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.28. 19:50:32

Kb 14 meccs után kiderült, hogy kik viszik a hátukon a csapatot.
1. Luis Fabiano: 8 mérkőzés alatt 16 szerzett gól mert most vertem meg az Atleticot 6-1-re úgy, hogy csak vele lőttem a gólokat és nem direkt! Piszkosul jól lő, szerez labdákat és a test-test elleni párharcokat megnyeri általában. 20 labdaszerzése volt eddig (55 labdavesztés :D) és 7000 métert futott eddig ami a valósághoz képest kevésnek tűnik de a játékban egész jó.
2. Diego Capel: 8 mérkőzés alatt 9 gól mert rájöttem hogy jobb csatár poszton az egyik legjobb pedig az összértéke azon a poszton 69. Ő is 7000 métert futott és fontos tagja a csapatnak.
3. Luca Cigarini: 85%-kos passzolás és rengeteg futás, 14 labdaszerzés. Szintén nagyon fontos.
4. Luka Modric: 3 gólpassz/1 gól és 84%-kos passzolás, 22 szerzett labda és 8km megtett táv.
5. Julien Escudé: A legjobb védőm. 85%-kos passzolás, 35 labdaszerzés 0 vesztett (!) 6500 km futás.

Mindenki fontos de ők 5-en a legfontosabbak.

Modric 90-es lesz, Santon 87, Cáceres 85, Szczesnyi 85, Capel 87, Clichy 87 :P
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.01.28. 17:33:39

Messithebest írta:Na befejeztem a 2ik szezonom a Man Cityvel,illetve elkezdtem a 3ikat is.
A Ligakupában a Chelsea ejtett ki 11esekkel,az F.A. Kupában a Liverpoollal először 2-2t játszottam a 6. fordulóban,utána a rájátszásban 3-2re kikaptam.
A Bajnokságot 90 ponttal nyertem,mögöttem 86 ponttal ismét a Chelsea végzett. A BL-ben a döntőben az Intert vertem 3-1re. A Community Shieldet a 3. szezon elején 4-2re nyertem a Liverpool ellen,úgy hogy a 76. percig 2-1 volt a Liverpoolnak. Az Európai Szuperkupát simán hoztam 6-1re a Sevilla ellen. Megvettem még a télen Van Der Wielt jobb oldalra,illetve Rodwellt csere vkpnak. A nyáron elhoztam 35 millióért Özilt,illetve Neymart cserének,aki első meccsén már is megsérült az Európai Szuperkupában(Balotelli megsérült azért játszott).

Kezdő:

De Gea
Van Der Wiel-K. Touré-Piqué-F. Coentrao
Y. Touré
Fabregas-Özil
CR-Balotelli-Pato

Pad:
Hart,Lescott,Kompany,Rodwell,David Silva,Neymar,Tevez
:-k :-k =D> =D> =D> Jóféle :)
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.01.28. 17:31:51

messideco írta:kakas, én ebből olyan hiperszuper csapatot tudtam volna kreálni... Deco-t a kezdőbe, Marquezt is, Kolot is... hehe...
Kedves Erdélyi Magyar Barátom!

Én is szeretném csak inkább az összpontszámra hejezem a hangsúlyt.
Ám a negyedik évet ma fejeztem be.Mindent megnyeertem az Angol Ligakupán kívül :evil: :evil: De az úgyis kevés pénzt ad.Már nincs hova fejleszteni.Megvettem Saragli,Ivanovicot,Banegát,M.Gomezt.K.Gibbset véglegesen.

Nemtudja valaki hogy amikor bemegyek az Átigazolás :arrow: vásárlás :arrow: és tehetségkutatás javaslat akkor ott miért ad ki semmit????? :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
rosivagyok
Barça C

2011.01.28. 15:08:03

Messithebest írta:
MessiFan írta:Megadtam a lehetőséget a bizonyításra a Fifa 11-nek és sikerrel járt :)
Barca helyett Sevillát választottam és nagyon jó játékosok voltak a piacon ezért be is vásároltam.
Érkezők: Szczesny, Santon, Papadopoulos, Clishy és Modric.
Eddig barátságos meccs volt azokon 12 lőtt gól és 1 kapott :D (4-02x,4-1)
Kezdő 11-em (4-1-1-2-1-1):
------------------L.Fabiano------------------
-------------------Kanouté-------------------
----Perotti------------------------Navas-----
------------------------Modric----------------
-------------Cigarini-------------------------
-----------------------------------------------
-Clishy---Escudé----Cáceres--Santon-
-----------------------------------------------
--------------------Palop---------------------

Luis Fabiano nagyon jó csatár. A legtöbb test-test elleni párharcot megnyeri és iszonyat pontosan lő. Nagyon jól lő. Eddig mindig eltaláltam vele a kaput és 12 gólból 7-et vele lőttem.
Papadopoulos nagy valószínűséggel kiszorítja Escudét de még nem biztos.

Most jön az Inter utána Barca oda-visszavágó a szuperkupában.
Én bal oldalra Coentraot vettem volna meg,ő fiatalabb,és egy idő elteltével jobb is lesz,mint Clichy.
Én meg CR-rel ontom a gólokat a Cityben :D Meg érte megvenni,ha már Messit nem lehet kiszakítani a Barcából.
Más,valaki nem tudja hogy hogy lehet Xbox 360on,sarokkal gólt lőni.
Ilyenre gondolok(tudom,nem a legjobb az alany és a csapat :roll: ): Link
ritkán adja be jobb játkosoknál, nem te irányítod
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.28. 14:57:19

Na befejeztem a 2ik szezonom a Man Cityvel,illetve elkezdtem a 3ikat is.
A Ligakupában a Chelsea ejtett ki 11esekkel,az F.A. Kupában a Liverpoollal először 2-2t játszottam a 6. fordulóban,utána a rájátszásban 3-2re kikaptam.
A Bajnokságot 90 ponttal nyertem,mögöttem 86 ponttal ismét a Chelsea végzett. A BL-ben a döntőben az Intert vertem 3-1re. A Community Shieldet a 3. szezon elején 4-2re nyertem a Liverpool ellen,úgy hogy a 76. percig 2-1 volt a Liverpoolnak. Az Európai Szuperkupát simán hoztam 6-1re a Sevilla ellen. Megvettem még a télen Van Der Wielt jobb oldalra,illetve Rodwellt csere vkpnak. A nyáron elhoztam 35 millióért Özilt,illetve Neymart cserének,aki első meccsén már is megsérült az Európai Szuperkupában(Balotelli megsérült azért játszott).

Kezdő:

De Gea
Van Der Wiel-K. Touré-Piqué-F. Coentrao
Y. Touré
Fabregas-Özil
CR-Balotelli-Pato

Pad:
Hart,Lescott,Kompany,Rodwell,David Silva,Neymar,Tevez
Kép
Válasz küldése