Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
így nem nagy kihívás,kezd egyet legendáson valami kisebb csapattal vagy nem kell kihívás?víscaelbarca!forever írta:befejeztem az 1. szezonomat a Reallal15pontal végeztem a bajnokságban a Barca előt, 2. classicómat 0-1re nyertem meg Cr góljával
a bajnokság végi statom: 35 győzelem, 3 döntetlen, 0 verség , 121 lőtt 15 kapott gól. Cr lett a gólkirály 37 góllal2. Rooney 32 góllal
a Kupát is megnyertem. túljutottam a Barca B-n( 6-0val) a Real Zaragozán( 5-1el), a Valenciát is kivertem a kupából, 7-0ás összesítéssel majd az elődöntőben az Ath.Madridot 5-0val. Úgy hogy egészen a elődöntőig tartalékosabb csapatokkal játszottam. A döntőben 6-0-ra vertem a Barcát.
Az első szezonom világklasszis szinten elég
sima lett.
de,boxon a beállítások/arénabeállítások menüpont. pc-n is hasonló lehetSaviola írta:Az belépés előtt,az 1-1-nél nem lehet játékost váltani?Kummára unom Kákát. :S
Csak meg kellet volna kérdezni, h van-e ilyen és már meg is írtam volnaMessiFan írta:A rézfánfütyülőjét!
Csak én nem vettem észre de amikor belépek a játékba ugye van a 1-1 elleni "gyakorlás" és véletlen megnyomtam az F1-et erre kijött egy kis ablak ahol ki lehet választani, hogy mit akarok gyakorolni: Pontrúgás, edzőmeccs, 1-1 ellen és pontrúgás létrehozása.
Nagyon megörültem ennek
Neymar,Balotelli,PatoMessiFan írta:Tud-e nekem ajánlani egy olyan csatárt aki fiatal (kb 17-20) és kb olyan adottságokkal rendelkezik mint Luis Fabiano? (gyors, jól lő, masszív)
Mert Fabiano 29 éves és valószínüleg 4 évig még ott lesz a kezdőben de utána kelleni fog egy olyan játékos aki tökéletesen helyettesíti és már most meg akarom venni mert se Koné se Navarro nem tudja őt pótolni (nem csak a kor miatt)
Joveticot néztem ki mert fiatal és még a játékba nem próbáltam de talán majd barátságos meccsen kipróbálom.
18Barca99 írta:Nem hiszem eeeel :@ Ilyen ideges még életembe nem voltam egy ki*szott játék miatt:S:S.
Ez is csak velem történhet meg.. Tudniillik ugyebár nálam is krónikus betegsége a játéknak, hogy állandóan kilép ha nem várom meg a gólok ismétlését. Na most nyertem egy szezont a Barcával (BL meg bajnokság) kupából kiestem sevilla ellen, hozzáteszem ugyanez miatt. Szóval Európai szuperkupát játszottam Chelsea ellen. 4-3(!!!!!)ra nyertem egy őrült meccsen. 3-0ról visszahoztam a meccset a 85. percbe még 3-2 volt. Nagyba örülök magamnak és erre kilép. Tiszta ideg voltam és leszimuláltam és hát persze hogy kikaptam 2-0ra. Ezekután ALT + F4 de hát már elmentődött szóval mostanába biztos hogy nem fogom bekapcsolni ezt a sz*rt.
Próbáld meg Lukakut!;)MessiFan írta:Tud-e nekem ajánlani egy olyan csatárt aki fiatal (kb 17-20) és kb olyan adottságokkal rendelkezik mint Luis Fabiano? (gyors, jól lő, masszív)
Mert Fabiano 29 éves és valószínüleg 4 évig még ott lesz a kezdőben de utána kelleni fog egy olyan játékos aki tökéletesen helyettesíti és már most meg akarom venni mert se Koné se Navarro nem tudja őt pótolni (nem csak a kor miatt)
Joveticot néztem ki mert fiatal és még a játékba nem próbáltam de talán majd barátságos meccsen kipróbálom.
Megvártam :SMessithebest írta: Akkor miért nem vártad meg? Vagy megvártad és úgy lépett ki?
Akkor miért nem vártad meg? Vagy megvártad és úgy lépett ki?18Barca99 írta:Nem hiszem eeeel :@ Ilyen ideges még életembe nem voltam egy ki*szott játék miatt:S:S.
Ez is csak velem történhet meg.. Tudniillik ugyebár nálam is krónikus betegsége a játéknak, hogy állandóan kilép ha nem várom meg a gólok ismétlését. Na most nyertem egy szezont a Barcával (BL meg bajnokság) kupából kiestem sevilla ellen, hozzáteszem ugyanez miatt. Szóval Európai szuperkupát játszottam Chelsea ellen. 4-3(!!!!!)ra nyertem egy őrült meccsen. 3-0ról visszahoztam a meccset a 85. percbe még 3-2 volt. Nagyba örülök magamnak és erre kilép. Tiszta ideg voltam és leszimuláltam és hát persze hogy kikaptam 2-0ra. Ezekután ALT + F4 de hát már elmentődött szóval mostanába biztos hogy nem fogom bekapcsolni ezt a sz*rt.
Én is azt terveztem, hogy itt lenyomok 4-5 évet aztán elmegyek egyik kedvenc angol csapatomhoz a Tottenhamhez. De hát egy ilyen kupa miatt lemegy a bizalom szint nem mellesleg a csillagok is.. Hiába duplázok egy évbe ha a kupakiesés miatt nem megy feljebb a presztízs semmit se... :SMessiFan írta:Uhh "részvétem".18Barca99 írta:..
Nekem eddig a Sevillás profilommal nem csinálja ezt.
Azt tervezem, hogy 5-6 szezont lenyomok a Sevillával és miután kialakult egy tökéletes csapat, lelépek mondjuk az Arsenalhoz
Uhh "részvétem".18Barca99 írta:..
Messithebest írta:Na befejeztem a 2ik szezonom a Man Cityvel,illetve elkezdtem a 3ikat is.
A Ligakupában a Chelsea ejtett ki 11esekkel,az F.A. Kupában a Liverpoollal először 2-2t játszottam a 6. fordulóban,utána a rájátszásban 3-2re kikaptam.
A Bajnokságot 90 ponttal nyertem,mögöttem 86 ponttal ismét a Chelsea végzett. A BL-ben a döntőben az Intert vertem 3-1re. A Community Shieldet a 3. szezon elején 4-2re nyertem a Liverpool ellen,úgy hogy a 76. percig 2-1 volt a Liverpoolnak. Az Európai Szuperkupát simán hoztam 6-1re a Sevilla ellen. Megvettem még a télen Van Der Wielt jobb oldalra,illetve Rodwellt csere vkpnak. A nyáron elhoztam 35 millióért Özilt,illetve Neymart cserének,aki első meccsén már is megsérült az Európai Szuperkupában(Balotelli megsérült azért játszott).
Kezdő:
De Gea
Van Der Wiel-K. Touré-Piqué-F. Coentrao
Y. Touré
Fabregas-Özil
CR-Balotelli-Pato
Pad:
Hart,Lescott,Kompany,Rodwell,David Silva,Neymar,Tevez
Kedves Erdélyi Magyar Barátom!messideco írta:kakas, én ebből olyan hiperszuper csapatot tudtam volna kreálni... Deco-t a kezdőbe, Marquezt is, Kolot is... hehe...
ritkán adja be jobb játkosoknál, nem te irányítodMessithebest írta:Én bal oldalra Coentraot vettem volna meg,ő fiatalabb,és egy idő elteltével jobb is lesz,mint Clichy.MessiFan írta:Megadtam a lehetőséget a bizonyításra a Fifa 11-nek és sikerrel járt
Barca helyett Sevillát választottam és nagyon jó játékosok voltak a piacon ezért be is vásároltam.
Érkezők: Szczesny, Santon, Papadopoulos, Clishy és Modric.
Eddig barátságos meccs volt azokon 12 lőtt gól és 1 kapott(4-02x,4-1)
Kezdő 11-em (4-1-1-2-1-1):
------------------L.Fabiano------------------
-------------------Kanouté-------------------
----Perotti------------------------Navas-----
------------------------Modric----------------
-------------Cigarini-------------------------
-----------------------------------------------
-Clishy---Escudé----Cáceres--Santon-
-----------------------------------------------
--------------------Palop---------------------
Luis Fabiano nagyon jó csatár. A legtöbb test-test elleni párharcot megnyeri és iszonyat pontosan lő. Nagyon jól lő. Eddig mindig eltaláltam vele a kaput és 12 gólból 7-et vele lőttem.
Papadopoulos nagy valószínűséggel kiszorítja Escudét de még nem biztos.
Most jön az Inter utána Barca oda-visszavágó a szuperkupában.
Én meg CR-rel ontom a gólokat a CitybenMeg érte megvenni,ha már Messit nem lehet kiszakítani a Barcából.
Más,valaki nem tudja hogy hogy lehet Xbox 360on,sarokkal gólt lőni.
Ilyenre gondolok(tudom,nem a legjobb az alany és a csapat): Link