18Barca99 írta:Nem hiszem eeeel :@ Ilyen ideges még életembe nem voltam egy ki*szott játék miatt:S:S.
Ez is csak velem történhet meg.. Tudniillik ugyebár nálam is krónikus betegsége a játéknak, hogy állandóan kilép ha nem várom meg a gólok ismétlését. Na most nyertem egy szezont a Barcával (BL meg bajnokság) kupából kiestem sevilla ellen, hozzáteszem ugyanez miatt. Szóval Európai szuperkupát játszottam Chelsea ellen. 4-3(!!!!!)ra nyertem egy őrült meccsen. 3-0ról visszahoztam a meccset a 85. percbe még 3-2 volt. Nagyba örülök magamnak és erre kilép. Tiszta ideg voltam és leszimuláltam és hát persze hogy kikaptam 2-0ra. Ezekután ALT + F4 de hát már elmentődött szóval mostanába biztos hogy nem fogom bekapcsolni ezt a sz*rt.
akkor nem csak nekem fagy ki ez a sz.a.r...

vagy meccs legvégén fagy ki, de most cseréléskor fagyott ki, ráadásul a régi profilom oda, csináltam újat, ami új squaddal módosul, és az új squadot folyton be kell tölteni amikor elindítom a gamet, sőt, ha kilépek bajnokságból vagy menedzserből akkor is..
még volna egy régebbi problémám erre valaki esetleg tudna válaszolni?
elsősorban olyanoktól akik tört fifa 11el játszanak pcn)
van ez a gyors taktikák rendszer! előszőr a felfele nyíl kell ugyebár(egyik se kar ezek külön gombok ugyebár, hogy egészen pontos legyek a konfigba úgy néz ki hogy van egy karika benne kereszt és felette nyíl)
tehát a home és utána az a taktika amit akarok, ok nyomom is de egyszerűen alig nyomja be, 3-4x kell próbálkozni legalább hogy rámenjen a piros csík a taktikára ezáltal aktiválódjék, a másik a mit a csapat kezelésbe lehet beállítani h én adom meg hogy mely taktikákat lehessen benyomni azt meg úgy kell hogy lefele tehát end és utána a kiválasztott de az mégúgyse mükszik mint az alap nyomom nyomom utána minden ,de semmi..
ez tört játék miatt van vagy ennek mi az oka?? Confused
előre is köszönöm a segítséget!