rendben ,köszönöm tippet akkor szét nézek a angol másod osztálybandaffy írta:kiesett csapatokat keresnék a második ligában. pl az angol másodosztályban. a qpr pl rendelkezik annyi pénzzel és felesleges játékossal,hogy a ganso-neymar párost megvettem velük xboxon. így a másodosztályt ha nem is röhögve,de elég simán meg lehet nyerni,utána meg teljesítményfüggő a bér. de pl most kezdtem a schalkéval:messibarca írta: én ezt a sok pénzt úgy értettem, hogy természetesen nem 100 milliók hanem relatív ,tehát pl. egy frissen feljutott csapathoz képest az 5 millió már sok,lehet ,hogy ez az első kommentemből nem érződött(ezért akkor elnézést) de ezt így értettem
neuer-?,metzelder,garay,coentrao-lass,lucas-dzsudzsák,farfan-raúl,neymar
ez a kezdő már alkalmas vitézkedésre,pedig eredetileg csak 19 millió volt a kasszában.
Fifa, PES, FM
- messibarca
- Jugador d'estrella

a siget készítette Victor (vuvu)
kiesett csapatokat keresnék a második ligában. pl az angol másodosztályban. a qpr pl rendelkezik annyi pénzzel és felesleges játékossal,hogy a ganso-neymar párost megvettem velük xboxon. így a másodosztályt ha nem is röhögve,de elég simán meg lehet nyerni,utána meg teljesítményfüggő a bér. de pl most kezdtem a schalkéval:messibarca írta: én ezt a sok pénzt úgy értettem, hogy természetesen nem 100 milliók hanem relatív ,tehát pl. egy frissen feljutott csapathoz képest az 5 millió már sok,lehet ,hogy ez az első kommentemből nem érződött(ezért akkor elnézést) de ezt így értettem
neuer-?,metzelder,garay,coentrao-lass,lucas-dzsudzsák,farfan-raúl,neymar
ez a kezdő már alkalmas vitézkedésre,pedig eredetileg csak 19 millió volt a kasszában.
- messibarca
- Jugador d'estrella
én ezt a sok pénzt úgy értettem, hogy természetesen nem 100 milliók hanem relatív ,tehát pl. egy frissen feljutott csapathoz képest az 5 millió már sok,lehet ,hogy ez az első kommentemből nem érződött(ezért akkor elnézést) de ezt így értettemdaffy írta:rendben,de szerinted van olyan kiscsapat,melynek sok pénze van? egy kiscsapat nem véletlenül kicsi.messibarca írta:én ezt a programot már csalásnak tartom, de azért kösz

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Nincs stadionjuk, de én akkor is az Athletic Bilbaot javasolnám. Remek keretük van, sok fiatal játékossal.Messi-Ini írta:hali!szeretnék kezdeni egy új menedzsert,amit ki is akasztanék,úgy tervezem h elindulok egy max 4 csillagos csapattal egy top bajnokságban,megpróbálom felvinni a csúcsra,utána jöhet egy kicsit erősebb csapat,és az utolsó 4-5 évemben meg mennék a Barcához,mert hát hol máshol fejeznm be mint szeretett csapatomnál![]()
![]()
![]()
csal egy gondom van,nem tudom eldönteni hogy melyik csapattal induljak elebben szeretnék tanácsot kérni,az alényeg h top bajnokságban legyen,lehetőleg legyen saját stadionja,tehát ne azok közül kelljen választanom amiket betett az Ea,mert azok sztem gagyik
![]()
![]()
![]()
köszi a segítséget előre is![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biztonsági mentést mindenképpen készíts időnként!
rendben,de szerinted van olyan kiscsapat,melynek sok pénze van? egy kiscsapat nem véletlenül kicsi.messibarca írta:én ezt a programot már csalásnak tartom, de azért kösz
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
hali!szeretnék kezdeni egy új menedzsert,amit ki is akasztanék,úgy tervezem h elindulok egy max 4 csillagos csapattal egy top bajnokságban,megpróbálom felvinni a csúcsra,utána jöhet egy kicsit erősebb csapat,és az utolsó 4-5 évemben meg mennék a Barcához,mert hát hol máshol fejeznm be mint szeretett csapatomnál
csal egy gondom van,nem tudom eldönteni hogy melyik csapattal induljak el
ebben szeretnék tanácsot kérni,az alényeg h top bajnokságban legyen,lehetőleg legyen saját stadionja,tehát ne azok közül kelljen választanom amiket betett az Ea,mert azok sztem gagyik
köszi a segítséget előre is

csal egy gondom van,nem tudom eldönteni hogy melyik csapattal induljak el

köszi a segítséget előre is

- messibarca
- Jugador d'estrella
én ezt a programot már csalásnak tartom, de azért kösz

- messibarca
- Jugador d'estrella
PCdaffy írta:milyen platformon játszol?(pc,box,ps..)messibarca írta:Üdv!
Azt szeretném kérdezni , hogy valaki nem tudna olyan csapatot ajánlani (term. menedzser módban ) ami a valóságban a bajnokság alsó házában található de mégis sok pénze van.
Tehát kis csapat sok pénz![]()
előre is köszönöm

milyen platformon játszol?(pc,box,ps..)messibarca írta:Üdv!
Azt szeretném kérdezni , hogy valaki nem tudna olyan csapatot ajánlani (term. menedzser módban ) ami a valóságban a bajnokság alsó házában található de mégis sok pénze van.
Tehát kis csapat sok pénz![]()
előre is köszönöm
- messibarca
- Jugador d'estrella
Üdv!
Tehát kis csapat sok pénz
előre is köszönöm
Tehát kis csapat sok pénz

előre is köszönöm

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Jókat mulatok a tehetségkutatón. Amerikában néztem utána középpályásoknak, és találtam 4 embert:
-Kléberson (Severino da Silva feliratú mezzel)
-Kléberson (Leme Amorim)
-Andrezihno (... nem tudtam még elolvasni)
-Andrezihno (da Silva)
A vicces az, hogy az ugyanolyan nevű játékosok ugyanúgy néznek ki, ugyanolyan a mezük, cipőjük (Klébersonéknak jellegzetes a narancssárga csuka). A két Nilmart ebben a menedzserben nem találtam még meg, de nem is fogom nyilván, mert egyikük már Bragában játszik. Azért vicces ez az egész
-Kléberson (Severino da Silva feliratú mezzel)
-Kléberson (Leme Amorim)
-Andrezihno (... nem tudtam még elolvasni)
-Andrezihno (da Silva)
A vicces az, hogy az ugyanolyan nevű játékosok ugyanúgy néznek ki, ugyanolyan a mezük, cipőjük (Klébersonéknak jellegzetes a narancssárga csuka). A két Nilmart ebben a menedzserben nem találtam még meg, de nem is fogom nyilván, mert egyikük már Bragában játszik. Azért vicces ez az egész

- Fernando
- Llegenda del Barça
Kis helyzetjelentés. 3. szezonomban vagyok most a Hamburggal. A legelsőben megnyertem a bajnokságot és a kupát is. Bajnokságot 4 ponttal, kupát meg a Hannover ellen 3-1-re. A második szezonban semmit nem nyertem. Bajnokságban harmadik lettem, 3 ponttal lemaradva az első Schalketől, és 1-el a második Bayerntől. A kupában a Bayern vert 2-1-re, a BL-ben elődöntőig mentem, ott a City nyomott le oda-vissza. Otthon 0-1, idegenben 3-0. Most a 3. szezon felénél tartok, hálistennek jól siekrültek az igazolások is, és most 6 ponttal vezetem a bajnokságot a Schalke előtt, a BL-ben is továbbmentem a csoportból, csak már megint a Cityvel fogok játszani. A kupában egy kör ment le, a Lauternt ejtettem ki sima 4-0-al, jön a Köln.
Szezon elején vettem kapust. Először Adlert akartam, de elijesztett a 80.000-es fizetése, utána jött Neuer, érte 40 milliót kért a Schalke, majd tettem ajánlatot Ulreich-ért a Stuttgartnak, de nem akart eljönni. Így megvettem De Geat az Atmából. Két játékos jött még, Ganso és Tiffert.
Kezdőm:
De Gea,- Demel, Westermann, Alex Silva, Jansen,- Jarolím, Elía, Gebhart, Trochowski,- Neymar, Berg
Cserék:
Hesl,- Diekmeier, Mathijsen, Badstuber, Aogo,- Kacar, Schürrle, Ganso, Tiffert,- Bobadilla, Guerrero
Természetesen nem sorcserével játszok, de pont mindenkinek van egy alternatívája, szeretek rotálni, nincs fix kezdő.
Most majd ajánlatot fogok tenni januárban Merkel-ért a Milánnak, kell egy izmos keret, ha mindhárom sorozatot megakarom nyerni.
Szezon elején vettem kapust. Először Adlert akartam, de elijesztett a 80.000-es fizetése, utána jött Neuer, érte 40 milliót kért a Schalke, majd tettem ajánlatot Ulreich-ért a Stuttgartnak, de nem akart eljönni. Így megvettem De Geat az Atmából. Két játékos jött még, Ganso és Tiffert.
Kezdőm:
De Gea,- Demel, Westermann, Alex Silva, Jansen,- Jarolím, Elía, Gebhart, Trochowski,- Neymar, Berg
Cserék:
Hesl,- Diekmeier, Mathijsen, Badstuber, Aogo,- Kacar, Schürrle, Ganso, Tiffert,- Bobadilla, Guerrero
Természetesen nem sorcserével játszok, de pont mindenkinek van egy alternatívája, szeretek rotálni, nincs fix kezdő.
Most majd ajánlatot fogok tenni januárban Merkel-ért a Milánnak, kell egy izmos keret, ha mindhárom sorozatot megakarom nyerni.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Hagytam a Fifa11-et, és letöltöttem a kedvenc játékomat, a szerintem mindenidők legjobb fifáját a Fifa07-et.
Ebben még lehet tizenegyest lőni, szabadrúgást betekerni és távolról bombázni kapura, sokkal élvezhetőbb a játék...
A Barcával húztam le két szezont manager módban, most a Juvenál vagyok a második szezonomban. A csapatom:
Buffon- Bolahrouz,Fellaini,Mertesacker,Chiellini- Lennon,Gattuso,Rivaldo,Touré,Bale- Bojinov
Cserék között Krul, Tudor, Marchiso, Diego Milito és Iaquinta van.
A Barcába elhoztam Mascheranot,Sneijdert,Lucho Gonzalezt és Afellayt is
Ebben még lehet tizenegyest lőni, szabadrúgást betekerni és távolról bombázni kapura, sokkal élvezhetőbb a játék...
A Barcával húztam le két szezont manager módban, most a Juvenál vagyok a második szezonomban. A csapatom:
Buffon- Bolahrouz,Fellaini,Mertesacker,Chiellini- Lennon,Gattuso,Rivaldo,Touré,Bale- Bojinov
Cserék között Krul, Tudor, Marchiso, Diego Milito és Iaquinta van.
A Barcába elhoztam Mascheranot,Sneijdert,Lucho Gonzalezt és Afellayt is

-
- Director del Fútbol
Nekem is volt már ilyen, volt amikor nehezen tudtam megoldani, de egyszer pl úgy, hogy kivettem Pedrot találomra és működött, majd a mezválasztás után egyből visszatettem a csapatkezelésbenblaugrana1201 írta: Gondolom menedzserbe játszol!Nekem is szokta ha sérült van a kezdőbe v a cserék között de néha csak"ugy" is.Ilyenkor be kell kapcsolni a keretedzőt és a gép rak be játékosokat akezdőbe...sztem ez elég hülyeség mert volt már olyan hogy nekem is ezt irta ki és nem jöttem rá mi baja és inkább hagytam azt ajátékot veszni:D

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Három menedzseremet vágta tönkre ez a probléma... rendszerint BK meccseknél jelentkezik. Azóta félévente mentem a játékot. Gyanítom egyébként, hogy a téli átigazolások okozhatják ezt.
-
- Barça B
L.Messi 10 írta:Válogatott meccs? Lejárt szerződéssoadroli írta:Az miért van hogy azt írja ki: "Nincs meg a csapatod a köv. mecshez. Változtass a kezdő 11-en."
De hát mit változtassak? Nincs sérült se, meg eltiltott se... már összevissza rakosgattam mindenkit, és nem enged tovább...szabadon elment?
Gondolom menedzserbe játszol!Nekem is szokta ha sérült van a kezdőbe v a cserék között de néha csak"ugy" is.Ilyenkor be kell kapcsolni a keretedzőt és a gép rak be játékosokat akezdőbe...sztem ez elég hülyeség mert volt már olyan hogy nekem is ezt irta ki és nem jöttem rá mi baja és inkább hagytam azt ajátékot veszni:D
- neobarca
- Director del Fútbol
Köszi Bob! a fifahungary-n megpróbáltam de sajna hiába telepítem nem csinál semmit. Leírásba adnak infót, hogy hova kell rakni, csak az a bibi, hogy nekem olyan mappám nincs...Bob_Marley írta:http://www.fifahungary.hu/letoltes/FIFA ... lasi_Patch
Ezt próbáld ki neo!
Vagy a www.moddingway.com-on keresgess, de ez szerintem működni fog, telepítése is egyszerű

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
-
- Jugador del Barça
a cserék között sem lehet eltiltott vagy sérült.soadroli írta:Az miért van hogy azt írja ki: "Nincs meg a csapatod a köv. mecshez. Változtass a kezdő 11-en."
De hát mit változtassak? Nincs sérült se, meg eltiltott se... már összevissza rakosgattam mindenkit, és nem enged tovább...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
http://segmentnext.com/2010/10/16/fifa- ... chi-guide/Barcafery16 írta:Hali!
Gondolom itt páran játszanak online.
A kérdésem hogy felraktam énis a fifa11-et és hogy cdkulcs nélkül hogyan tudnák vagy egyáltalán tudnák-e játszani online?
Elöre is köszi a válaszokat:)

-
- Barça B
Hali!
A kérdésem hogy felraktam énis a fifa11-et és hogy cdkulcs nélkül hogyan tudnák vagy egyáltalán tudnák-e játszani online?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
http://www.fifahungary.hu/letoltes/FIFA ... lasi_Patch
Ezt próbáld ki neo!
Vagy a www.moddingway.com-on keresgess, de ez szerintem működni fog, telepítése is egyszerű
Ezt próbáld ki neo!

- neobarca
- Director del Fútbol
Hali! Valaki tud egy friss téli átigazolásokat tartalmazó Patchet? Na és az is érdekelne, hogy hova kell feltelepíteni...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
Szerintem összegyűlt valamelyik játékosodnak az 5 sárgája, csak azt nem írja ki külön... A statisztikákban meg lehet nézni kinek mennyi van, viszont ott csak a bajnoki meccsek statisztikái vannak sajnos :/soadroli írta:Az miért van hogy azt írja ki: "Nincs meg a csapatod a köv. mecshez. Változtass a kezdő 11-en."
De hát mit változtassak? Nincs sérült se, meg eltiltott se... már összevissza rakosgattam mindenkit, és nem enged tovább...
Amúgy arra is figyelj, hogy a cserék közt se legyen eltiltott vagy sérült játékos, mert akkor sem enged tovább