Game90 írta:
Just 4 Fun nekem már most felejtős

Eurobarca League-ben egyelőre 6. vagyok, rosszabbat vártam, szerencsére CP3 sok pontot hozott az 1. körben (Bynum és Kobe után a 3. legtöbbet), de a többieknek össze kell szedniük magukat (+ Bosh ne hagyjon ki több meccset), nem lesz egyszerű, de a PO végén jó lenne az 5-6. hely környékén végezni.
Just 4 fun ligát vezetem

Paulék most kiesnek, Nowitzki sincs már, úgyhogy tiszavirág életű a dolog
Eurobarca liga nem olyan aktív mint a yahoos volt, csere se történt, pedig én azért hajlanék rá

Chicago nekem betett, én is örülnék ha tudnám tartani ezt az 5-6 helyet, de nem fűzök sok reményt hozzá, örülök, hogy Rondoval nagyot húztam, s folyamat szállítja a jó statokat, a többi draftoltam közül már csak Sessions maradt

Reggie Evans kitettem 1 napra, gondoltam hátha a Chicago megfogja a 6ik meccset, s egy esetleges 7iken otthon behúzzák, de ez már történelem, Evanst meg nem tudtam visszavenni neobarca rám licitált.
Első kör legnagyobb nyertese egyértelműen Slither volt, neki minden játékosa túlélte a kört, így nem kellett cserélnie, ez azért sokat jelent, jelenleg ő szerintem a legnagyobb esélyes, de a mostani állás még bőven változhat a meccsszámok is sokat jelentenek, illetve, nem tudni kik jutnak el a végéig, s mire utolsó hét lesz a döntős két csapat jó játékosai akiknél vannak, rengeteget számítanak.
Úgyhogy ezért is Celtics-Spurs döntőt kívánok

Rondoban még benne van az idei PO-ra 3-4 tripla-dupla nem szabad kiesni