Bob_Marley írta:Felállás a másik kritikus dolog, mert jelenleg azt nézem
PG, SG, G, SF, PF, F, C, C, Util, Util és 5 bench, hova?????
Azzal egyet értek a 2 center talán sok is, de hogy az 5 pados is az tuti.
Benchből tényleg sok az 5, s elég 3, a többi az szerintem tökéletes, ahogy van.
Bob_Marley írta:Azzal totál nem értek egyet, hogy valakit direkt padoztassunk, ÓRIÁSI ÖSSZEJÁTSZÁST lehet megoldani!!!!!!Baráti liga????Igen, előfordulhat???Igen, meg kell akadályozni????Igen
Olvastad a példát, amit felhoztam?

Szerintem a játék arra megy ki, hogy az adott héten igyekezzen mindenki a lehető legtöbbet kihozni a csapatából, magyarán a lehető legnagyobb különbséggel nyerni. Fennállhat olyan lehetőség, hogy ha padoztatok, akkor nagyobb különbséggel nyerek? Igen. Akkor mi a gond a padoztatással?

Azt hiszem ca. 8 éve vagyok fantasyn, soha semmi kivetnivalót nem talált senki abban, hogy egy százalékos mutatón alapuló kategóriában szerzett előny védelmében valaki padoztasson egy gyenge formában lévő játékost. Tehát ilyen formában abszolút elfogadható a padoztatás, sőt, a stratégia szerves része.
Aztán hogy playoff seedekkel való ügyeskedés kinél milyen megítélés alá esik, az már más tészta. Alapvetően azt akartam megvilágítani, hogy egy szimpla padoztatás még nem bűn, és akár okos húzás is lehet. Egyéb esetekben, mint amilyenre szerintem Te gondolsz, már nem foglalnék inkább állást, mert elég kényes. De javaslom, hogy ezt a két fajta dolgot vegyük külön.
Bob_Marley írta:A meccsek számával, meg stb dologgal kapcsolatban mindent amit írtam, arra irányul, hogy a pályán dőljenek el a dolgok.Ne olyanokon hogy ki hány meccset játszik, esetleg cseréléssel elért plusz embert.
Ezt az érvet pedig abszolút nem látom át.
Minden csapatnak ugyanannyi mecse van. 
Tavaly sűrített menetrend volt, ezért a vége felé igyekeztek többen is úgy alakítani a rostert, hogy minél több meccs legyen egy héten. Egyrészt abszolút nem értem mi a baj ezzel az eljárással, hogy erősebb játékosról mondok le olyanért, aki gyengébb, de több meccset játszik. Ha van egy trade és azt mindkét fél elfogadja, s nincs szó szándékos csapatrombolásról, akkor az úgy van jól.
Ami meg a többi hetet illeti, egyszerűen nem látom azt, hogy hogy tud valaki hosszútávú előnyt kovácsolni magának. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik az egész szezonban, akkor mit számít az, hogy az adott héten ezt a játékost elcserélem? Jövőhéten jön vissza, vagy hogy gondoltad?

Ahogy mondtuk többen is, ez a több meccs van egy héten dolog csak a playoffnál fontos, egyébként pedig a szezon során teljesen kiegyenlítődik. Továbbra sem látom a különbséget egy 65 és egy 66 meccses player között.

[/quote]
FA lista meg nyilván heti dologra vonatkozik, 7 az nagyon sok, javaslatom 3-4/hét
Ezzel egyetértek, szerintem heti 4 vagy 5 csere elegendő. 3 az kevés, de 7 az tényleg sok, nem kell minden nap forgatni a keretet. Szerintem 5-be mindenki bele tudna törődni.
Bob_Marley írta:Cserénél meg 2 indok van!!!!
1;Mindenki úgy számol és tudja hétfőn megy át a csere, így pl nem alakul ki olyan dolog, hogy Slither nincs gép előtt, nem tudja átrakni, vagy éppen hogy előbb átrakja, mert ugye tavaly erre is volt példa..... Így meg van idő bőven vétózni lehet valakik megegyeznek kedden, de akkor is várni kell következő hét Hétfőig, na bumm (ráadásul tavaly azt hiszem én voltam a legaktívabb, így még berzengedhetnék is, hogy nem akarok vár5ni...De akarok, mert így 100%!!!!!!!ig biztonsággal semmilyen gond nem lehet új hét, új cserék, ennyi! )
2;Ezerszer könnyebb Slithernek is, átláthatóbb az egész, ileltve a legfontosabb legkorrektebb.Totálisan egyenlő feltételeket biztosítva.
Egyetértek a trade-szabályozásai törekvéseiddel, de felesleges ennyire bonyolítani, mint írod. A leghumánosabb eljárás az lenne, amit tavaly februárban írtam is, hogy ha league votes beállítás lenne és nem commissioner decides.

League votes esetén Slithernek ugyanannyi köze van a cseréhez, mint bárki másnak, a lefutási idő pedig minden esetben fix, ergo nincs senkinek sem előnye abból, hogy Slither épp mikor van vagy nincs gépnél. Ezzel párhuzamosan a liga minden tagjának megvan a joga a trade ellen szavazni, nem kell hozzá Slitherrel megtárgyalnia. Summa summarum a trade ügyet meg lehet egy egyszerű settinggel oldani úgy, hogy az mindenki számára igazságos legyen.
Megint hosszúra nyúlt, Bob elsősorban a Te véleményedre vagyok kíváncsi, hogy mennyire tudtalak megyőzni az igazamról

, illetve ha valaki helyesel/ellenez valamit, akkor is adjon neki hangot.