Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De srácok...most komolyan. Ne csináljunk már ilyet, hogy én itt nyomom, én meg amott...az milyen liga már? Komolyan neked kamaj jó az, hogy mindenki kakil rá mondjuk a yahoora, te meg azt veszed elsőnek, és örülsz egy győzelemnek pl, amikor az ellenfélnek már régen semmi köze az egészhez?kamaj írta:NFL: Én már az első perctől nem értettem a riodalmat, szerintem barátian meg lehetett volna azt tenni, hogy nem cserélgetünk, de még mielőtt biztos lett volna minden jött az nfl-es oldal. Nekem az nem tetszik, igaz tiszta csicsa, de én már rászoktam a Yahoo-ra. Állítgatom ott is a csapatomat, de nekem akkor is a Yahoo lesz az első, de mivel mindenki ment oda, így én is mentem. Számomra az lesz az érdekes, nem az nfl-es, de fel nem hagyok a csapatokkal sehol se. Kár ezért a mizériáért, nem kellett volna a másik liga, de utólag okos vagyok.
És lebuktálCumbee írta: ÉÉÉÉÉééés még valami eszembe jutott (írás közben jön az ihlet:D:D) Szerintem lehetne alsó házi rájátszás, annyival kiegészítve, hogy ha valaki nem szeretné lejátszani esetleg az szóljon előtte és ne legyen olyan, hogy valaki már leszarja és poénból kitesz mindenkit FA-re. (Bár a 2 napos waiver miatt úgy is időben közbe tud majd avatkozni az admin).
Tényleg nem ártana eldönteni, mert én is azt hittem, hogy NFL és a Yahoo-val már full nem foglalkoztam. Nem is ugyan azok a játékosaim vannak már pl és csapatot sem állítottam.Eazzy írta:Srácok ne csináljátok már ezt basszus...totál mások a pontok jelezném nfl.com-on...én meg ott nézem, mert 7-en szavaztunk, és ott az nyert, hogy maradjunk nfl.com-on, és vagy ezerszer beszéltünk róla ott, itt is megkérdezem, erre beírjátok, hogy most akkor mi yahoon nézzük...
Döntsük már el, mert így semmi értelme az egésznek.
Sosemjó!!!!!MessiFan írta:Na csatlakoztam én is a ligához. Nem szólok bele abba hogy mi hogy legyen, ti úgy is tudjátok mi a frankó, én csak játszok és hagyom hogy meggyőzzön Slither hogy jó az a csere amit ajánl![]()
Benchből tényleg sok az 5, s elég 3, a többi az szerintem tökéletes, ahogy van.Bob_Marley írta:Felállás a másik kritikus dolog, mert jelenleg azt nézem
PG, SG, G, SF, PF, F, C, C, Util, Util és 5 bench, hova?????
Azzal egyet értek a 2 center talán sok is, de hogy az 5 pados is az tuti.
Olvastad a példát, amit felhoztam?Bob_Marley írta:Azzal totál nem értek egyet, hogy valakit direkt padoztassunk, ÓRIÁSI ÖSSZEJÁTSZÁST lehet megoldani!!!!!!Baráti liga????Igen, előfordulhat???Igen, meg kell akadályozni????Igen
Ezt az érvet pedig abszolút nem látom át. Minden csapatnak ugyanannyi mecse van.Bob_Marley írta:A meccsek számával, meg stb dologgal kapcsolatban mindent amit írtam, arra irányul, hogy a pályán dőljenek el a dolgok.Ne olyanokon hogy ki hány meccset játszik, esetleg cseréléssel elért plusz embert.
Ezzel egyetértek, szerintem heti 4 vagy 5 csere elegendő. 3 az kevés, de 7 az tényleg sok, nem kell minden nap forgatni a keretet. Szerintem 5-be mindenki bele tudna törődni.FA lista meg nyilván heti dologra vonatkozik, 7 az nagyon sok, javaslatom 3-4/hét
Egyetértek a trade-szabályozásai törekvéseiddel, de felesleges ennyire bonyolítani, mint írod. A leghumánosabb eljárás az lenne, amit tavaly februárban írtam is, hogy ha league votes beállítás lenne és nem commissioner decides.Bob_Marley írta:Cserénél meg 2 indok van!!!!
1;Mindenki úgy számol és tudja hétfőn megy át a csere, így pl nem alakul ki olyan dolog, hogy Slither nincs gép előtt, nem tudja átrakni, vagy éppen hogy előbb átrakja, mert ugye tavaly erre is volt példa..... Így meg van idő bőven vétózni lehet valakik megegyeznek kedden, de akkor is várni kell következő hét Hétfőig, na bumm (ráadásul tavaly azt hiszem én voltam a legaktívabb, így még berzengedhetnék is, hogy nem akarok vár5ni...De akarok, mert így 100%!!!!!!!ig biztonsággal semmilyen gond nem lehet új hét, új cserék, ennyi! )
2;Ezerszer könnyebb Slithernek is, átláthatóbb az egész, ileltve a legfontosabb legkorrektebb.Totálisan egyenlő feltételeket biztosítva.
Szerintem azzal, hogy a héten ki mennyi meccset játszik, szezon közben nem igazán foglalkoztunk (nekem eszembe sem jutott), valamikor nyersz, valamikor vesztesz ezzel, ez igazából csak a szezon végén jött elő, akkor előfordult, hogy valaki 3-4, valaki meg 7 meccset is játszott, de ez a lazább menetrend miatt szerintem nem fog bezavarni idén.Bob_Marley írta:Figyelni kell jövőre, hogy lazább a program így nem fognak a csapatok heti 4-5 meccset játszani, ehhez kapcsolódóan megnézem majd a menetrendet, s vállalom, hogy megcsinálom, adott héten melyik csapat hány meccset játszik, hogy ebből se legyen probléma, s ezzel se lehessen manipulálni, mert ugye tavaly is ebből volt gond, hogy játékos azért volt értékesebb, mert nem a pályán volt jobb, hanem egyszerűen több meccset játszott a csapata....Na ez fontos, hogy tudjuk mely csapatok hogy lesznek elosztva.
Fontos még a rookiek szerepe, erről is majd csinálok valami kis táblázatot, kik számítanak majd biztos kezdőnek, mit várhatunk tőlük.
Ezt még most sem döntöttük el? Az NFL.com-os szavazásnál eléggé vezet, hogy maradjunk ott.Eazzy írta:Na akkor itt egyszerűbb lesz. Szóval akkor most hol toljuk az NFL-t?
Kérdés: ide is kell kérni meghívót, mert én nem találtam sehol, hogy hol tudnék bejelentkezni.Slither írta:NBA fantasy:
Itt a keeper liga is:
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/5432
(itt csak 16 férő helyet hagytam)
A jelszó mindkettőben: eurobarca
Csináltam egy mock-ot, mert már nem nagyon emlékeztem, hogy hogy állunk C-kel. Asszem, bátran kijelenthetem, hogy van bőven.Slither írta:Tavaly is 2 C volt a keretben, akkor még arra panaszkodtak páran, hogy kevés...(olyan sok PF/C játékos van, hogy simán meg tudjuk tölteni a 2 C pozíciót)
A BN játékosok számát majd annak megfelelően lesz beállítva, hogy mennyien leszünk végül a ligában (de elnézve azt, hogy fél nap alatt már 11-en vagyunk, valszeg meg fog telni a liga).
Pontozást kicsit visszaállítottam, esetleg még egy O-Reb jöhet, ha kicsit növelni akarjuk a magasak értékét.
Keeper liga: teljesen új liga, új drafttal, ami idéntől kezdve vinnénk tovább. Oda csak olyan jelentkezzen, aki rendesen játszik, és tudja, hogy még legalább 1 év múlva is játszani akar/fog.
Én 6 keeper játékosra gondoltam (kezdő + 6th man), erről majd akkor beszéljünk, ha lesz már elég játékos a ligában.
Köszönöm szépen a meghívást!Slither írta:NBA fantasy:
Megnyitottam újra a ligát, lehet jelentkezni:
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/5413
(Max 20 férő hely van, jöhetnek az új arcok is)
Itt a keeper liga is:
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/5432
(itt csak 16 férő helyet hagytam)
A jelszó mindkettőben: eurobarca
Pontkategóriákat, keretet, waivert, FA és trade limiteket is állítottam most.
Csináltam szavazást is a beállításokról, majd az alapján finomíthatjuk a dolgokat. (a szavazásnál lehet kommentelni).
Személy szerint nem szeretnék a mostaninál szigorúbb beállításokat, mert a sok megkötés nagyon megfogná a lehetséges mozgásteret.
A pontozásnál csinálhatjuk az NFL alapján is, és a heti küzdelmek nem kategória alapon mennének, illetve a súlyozhatjuk is a kategóriákat.
ugyanezt gondolom én is, amikor olvasgatom itt a javaslatok garmadáját.Cumbee írta:nagyon jó... Volt tavaly egy full jó ligánk, 1-2 apró változtatással kb tökéletes lehetett volna, erre most az egészet át akarjátok variálni és teleszemetelni ilyen [auto_cenzúra] megkötésekkel?