Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt csak azzal teheted jóvá, ha betartod amit mondtál, és nem keepeled CP-tneobarca írta:Basszus Eazzy nagyon sajnálom a dolgot. Jó most ez is kétoldalas, de rosszakaró nem vagyok.Eazzy írta:Egyébként komolyan kérdem, hogy a Rondos ötletem ha nem sérül le Rajon akkor is ennyire rossz lett volna? Mert ha igen, akkor nem csak peches, de hülye is vagyok ehhez
Tavaly én is voltam hasonló cipőben Rubioval.
Basszus Eazzy nagyon sajnálom a dolgot. Jó most ez is kétoldalas, de rosszakaró nem vagyok.Eazzy írta:Egyébként komolyan kérdem, hogy a Rondos ötletem ha nem sérül le Rajon akkor is ennyire rossz lett volna? Mert ha igen, akkor nem csak peches, de hülye is vagyok ehhez
Ha PO-ba készültél volna nagyobb értelmét láttam volna, de rebuildhez sztem nem volt olyan jó ötlet, mivel egy top keeper játékost adtál egy borderline keeperért (Rondo). Aki a jövőre tekint, annak sztem a 3 keeperjét kell leginkább bebiztosítania, a cetlik csak utána jönnek, mivel azok sokkal nagyobb lutrik. Én pl. simán eldobnám az idei évet ha egy Harden-Durant-Lebron triót megtudnék szerezni. 3 jó alapkővel évekre megvan a csapatod alapja, utána a drafton már nagyjából kiegyenlített a verseny. De ha nem tudsz 3. keepert szerezni, akkor tényleg a draftcetlikre kell menni, és akkor jövőre lesz egy egyenletesen erős csapatod, és csereberével meg lehet szerezni a 3. keepert.Eazzy írta: Egyébként komolyan kérdem, hogy a Rondos ötletem ha nem sérül le Rajon akkor is ennyire rossz lett volna? Mert ha igen, akkor nem csak peches, de hülye is vagyok ehhez
Annyira azért nem reménytelen a helyzet, még meg tudod menteni a jövő évet, ha 2 jó játékosért cserébe szerzel egy keepert. Gamenek pl. 5 (sőt!) keeper szintű játékosa is van. Ha vele tudsz üzletelni (mondjuk pont a Sixerses HolidayértEazzy írta: Az.
Azért cseréltem el Pault, mert úgy voltam vele, hogy kapok egy jó picket, és javulok mind asszisztban, mind lepattanóban, míg a PG posztos pontjaimat jövőre Rose tudja bőven pótolni. Nem hiszem, hogy annyira elvetemült ötlet lett volna. Sajnos beszívtam rendesen...
Idén eddig folyamatosan sérült volt a fél keretem, nem is lepődök meg ezen már...keeper nálam pár évre iksz úgy érzem![]()
Utálom, hogy úgy játszok, hogy nem volt időm végignézni semmit előtte, nem tudtam draftolni sem...ráadásul ez a yahoo keeper nekem elég furcsa is. Nehezen látom értelmét most jelenleg, nincs annyi időm rá, hogy sikeresen csináljam, úgy meg eltengeni a ligában felesleges kicsit. Jajhaj, dilemmázom, most függetlenül a Rondos esettől, hogy jövőre maradjak-e, de közben azt is szemétségnek érzem, hogy egy alapjaiban elrontott csapatot másnak adjak oda....
Az.Slither írta:Ha rebuild akkor nem értem miért cserélted el a biztos keeper Pault.Eazzy írta:Rebuilding miatt a következő játékosokon kívül bárki vihető:
Al Jefferson
Derrick Rose
Pickeket kérek első sorban.
Ráadásul most jól megszívtad, mert Rondo idén már nem is játszik többet ACL szakadás miatt. Elég nagy blama.
Ha rebuild akkor nem értem miért cserélted el a biztos keeper Pault.Eazzy írta:Rebuilding miatt a következő játékosokon kívül bárki vihető:
Al Jefferson
Derrick Rose
Pickeket kérek első sorban.
Sokra megyek azzal, hogy feljöttem 8:4-re.Gareth Tello írta:Nálam viszont nagyon szerencsétlenkedtek a fiúk, Sessions 23-3-4, Lopez 21-7, a többi öt ember meg összesen dobott 31-et.
Fel is jött 0827 8-4-re. Ma még Kobe, Gordon, Bosh, hajrá.
Süvítettek is.Bob_Marley írta:ÓÓÓ de jó, egész végig azt vártam meg a fejemben volt, hogy majd Dengre rá kell nézni, ha nem játszik gyorsan cserélni kell, erre 0:55kor jutott eszembe (már az gyanús volt mikor felléptem yahoora hogy Cumbee felvette Butlert) mire twitteren elolvastam, hogy ma se játszik és tenném be Robinsont, Player no editable for today, hát hurrá
1 percen múlott.
Na de mindegy, akkor Deng nélkül kell ma süvíteni.
Elnézést az udvariatlanságért, Sziasztok!kanty írta: Szia, üdv. a fórumon.![]()
Ez nem a megfelelő topic, a Gamez-kedvencek topicba írj ezután, ha NBA 2k12-ről van szó.
Itt, ahogy a topic nevéből is kiderül fantasy játékokról van szó: yahoo, espn NBA, PL fantasy, fantasy NFL.
Jó fórumozást.
Köszönöm szépen a segítséget!Ugyan itt off, de úgyis itt fogod olvasni, szal:
Rose kicsit túlértékelt tripladobó a játékban. De vannak meccsek, amikor valóban megszalad egy-egy csapatnak, azért ez nem általános annyira. Tudsz javítani a dolgon, ha a slidereket állítgatod kicsit. Keress gugli segíségével jó game slider beállítást, és próbáld meg azzal. (én my playerrel játszom, sajnos abban belső slider van, nem lehet állítani...)
Ugyan itt off, de úgyis itt fogod olvasni, szal:Wade-Fan írta:NBA 2k12-vel játszok, a Miami Heat-tel bejutottam a playoffba, ahol első körben a Bullst kellett volna megverni, de úgy felszabott a játék, hogy kiléptem.. Védekezésben egyszerűen nem tudok mit kezdeni velük. Vagyis hát inkább a hármasaikkal. Mindent bedobnak. De még ha tisztára kijátsszák, és elengedik a triplákat, elfogadom, de mikor vezeti a labdát oldairányban, szemben vele a védő, és egy fadeaway szerűséggel elengedi, és csont nélkül ez is bemegy.. na akkor lett elegem. Másnak is van ilyen? Vagy csak fogadjam el, hogy erről szól a kosárlabda, van mikor az ellenfélnek minden bejön, nekem semmi?
Szia, üdv. a fórumon.Wade-Fan írta:NBA 2k12-vel játszok, a Miami Heat-tel bejutottam a playoffba, ahol első körben a Bullst kellett volna megverni, de úgy felszabott a játék, hogy kiléptem.. Védekezésben egyszerűen nem tudok mit kezdeni velük. Vagyis hát inkább a hármasaikkal. Mindent bedobnak. De még ha tisztára kijátsszák, és elengedik a triplákat, elfogadom, de mikor vezeti a labdát oldairányban, szemben vele a védő, és egy fadeaway szerűséggel elengedi, és csont nélkül ez is bemegy.. na akkor lett elegem. Másnak is van ilyen? Vagy csak fogadjam el, hogy erről szól a kosárlabda, van mikor az ellenfélnek minden bejön, nekem semmi?
Ment egy ajánlat Nelsonért.Bob_Marley írta:Nelson a legjobb emberem, még megemlíteni sem engedem őt
Olyan szezonja van, hogy besírtok
Az elmúlt 1 hónapban majdnem 20 pontos az átlaga 8-9 assisttal, kár hogy visszajött big Baby, olyan jó volt nélküle Nelson
Na hogy ne csak "veszekedjünk", ma élet-halál napom van, kamaj is érzi felvette Milest
Denggel nem tudom már mi van, rohadtul kellene, főleg hogy helyette Jimmy Butler alkotgat, aki amúgy szimpi gyerek, csak hhát nálam meg Deng van
Ma remélem játszik, elkéne.
Viszont a többiektől is nagy meccsek kellenek, s legyenek is, mert holnapra előny kell miután jön Durantula, úgyhogy ma mindent bele, ami a csövön kifér, Melo-Stoudemire-Ellis-Kemba-Griffin és a többiek mind rohadt nagy meccs kell ma, hajrá!!!
Az évadzáró epizódban számíthatsz rá, és lehetséges, hogy egy top5ös irányítót is bevonunk.Cumbee írta:
És még Nelson neve fel sem merült!
kanty írta:Na, de most már tényleg úgy érzem, hogy túl van tárgyalva. Ha valaki egy napig nem nézett ide be, ismét olvashatja a Bob és az én oldalas hozzászólásait.
És még Nelson neve fel sem merült!Bob_Marley írta:... de ne hagyjátok kantyt egyedül, meg főleg velem ne, mert látjátok lesz belőle 3 oldal Forum Romanum