Jó hát GT-től én is megkaptam a klasszik csomagját Gordon-Beal-Bosh-Lopez totál egyértelmű volt, hogy 1 nem fog átmenni 2; én meg nem fogom elcserélni Anthonyt
Ha a másik cserére gondolsz az meg az Ibakás volt, ott értelmetlen volt a cetli, ahogy szerintem most is nagyon hízelgő megkaparintani egy negyedik kört egy 5ikért, főleg ha azt is hozzáveszem, hogy Smith menetrend szempontból mennyivel értékesebb mint Thompson, de ezt direkt nem akartam írni, s hidd el pl abszolút figyelmen kívül hagytam ezt mikor vétóztam, de most kikívánkozott
Amik furán mennek és magánvélemény, azt szívesen elolvasnám pü-ben

Főleg hogy egész tavaly meg idény előtt folyamat magyaráztam mi nem tetszik
Leerőszakolást arra értettem, hogy ha valami nem megy dobjuk be másodjára majd harmadjára, ezt már írtam hogy szerintem komikus, nem a meggyőzés mivolta miatt, ami abszolút becsülendő, hogy érvelsz, de írom még egyszer hogy szerintem senki nem azért vétózik mert felkelt rossz napja van, elfogyott a sósperec a kisboltban stb, s akkor jól kicseszek xy-al.
Nem ismerem a többiek véleményét, de bizton állítom hogy ha valaki vétózik annak igen is oka van, mondhatnám megcáfolatlan indok.
Pickes részt lehet túlreagálom, nekem is az első keeper fantasym de átlogikázva a dolgokat meg 1-2 rutinróka véleményét meghallgatva a pick a legnagyobb kincsed.
Az attól függetlenül nem oszt nem szoroz hogy ki hogyan bánik vele

Fontos a felkészültség, meg lehet írni hogy más nem gondolja át fényévekre előre, de attól függetlenül az még mindig a legfontosabb kapocs a keeper ligában.És pont amiatt hogy valaki nem gondolja át, még én megtehetem nem?

És ha úgy látom hogy xy gyengülhet nagyon egy rossz döntés miatt, akkor vétózhatok nem?

Ezt arra írom, hogy nálam igen is nagyon fontosak a pick cserék, s nehezen tudok olyat elfogadni, ahol a két játékos között nincs akkora különbség, hogy mégis valaki elveszítsen vagy a másik nyerjen egy közeli cetlit.
Javításban meg értem amit mondasz, neked is olyan kell ami tetszik, meslijának is olyan kell ami tetszik, de látod ha x embernek meg nem tetszik, akkor azon javítani kell.
S pl hidd el azt is hogy spec nálam átfutott az agyamon hogy igen meslijának Thompson jó lehet későbbiekben is.Meg az is egyből lejött neked mik a szándékaid ezzel a cserével

S nem tőled irigyli bárki is pl Smitht, mindenki a keretek között próbálja a legtöbbet kihozni a csapatából, ez helyén is van, de 345678ikra is leírom nem indokolt, hogy egy 5ik körös cetliért szerezz egy 4iket, nálam nem, s meslija jövőjét is nézve, nála sem.
Túltárgyaltuk vagy sem, nem tudom tuti "találkozunk" még a jövőben

, s mielőtt benned is valami olyasmi merülne fel, hogy személyes ellentét vagy egyéb hülyeségek, ez nem igaz, az hogyha valamivel nem értek egyet, leírom tőlem lehet Kis Pista, Nagy Jóska maga a Buddha nem érdekel

Leírom mivel nem értek egyet, megyünk tovább.
szerk: olvastam a pü-t én is így gondolom nincs itt semmiféle ellentét (meg jól estek szavaid

)
Még azt is megtudom bocsátani, hogy azoknak a izék micsoda tavi cuccos sárgaliláknak szurkolsz

Summa summárum értem amit írtál püben, s jogos is, hogy felhívod a figyelmed általánosságban a cseréd mivoltára, illetve tartom hogy valóban aki vétózik az jelezze miért teszi, MichaeBee meg én is leírtam meg ha jól látom GT is, gondolom nagy újdonság nincsen, a legtöbbünknek nem tetszett a pickcsere, de ne hagyjátok kantyt egyedül, meg főleg velem ne, mert látjátok lesz belőle 3 oldal Forum Romanum