Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.01.28. 11:23:04

neobarca írta:
Eazzy írta:Egyébként komolyan kérdem, hogy a Rondos ötletem ha nem sérül le Rajon akkor is ennyire rossz lett volna? Mert ha igen, akkor nem csak peches, de hülye is vagyok ehhez :D
Basszus Eazzy nagyon sajnálom a dolgot. Jó most ez is kétoldalas, de rosszakaró nem vagyok.

Tavaly én is voltam hasonló cipőben Rubioval. :(
Ezt csak azzal teheted jóvá, ha betartod amit mondtál, és nem keepeled CP-t :D

Bob! Ment kánter ajánlat.

Game! te is nézelődj!
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.28. 11:06:40

Eazzy írta:Egyébként komolyan kérdem, hogy a Rondos ötletem ha nem sérül le Rajon akkor is ennyire rossz lett volna? Mert ha igen, akkor nem csak peches, de hülye is vagyok ehhez :D
Basszus Eazzy nagyon sajnálom a dolgot. Jó most ez is kétoldalas, de rosszakaró nem vagyok.

Tavaly én is voltam hasonló cipőben Rubioval. :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.27. 23:48:19

Amúgy Eazzy csak mondom, hogy miután neobarca Rondot nekem csak Meloért engedte volna el, s hozzád került be akartalak támadni egy keeper cserével, de gondoltam majd holnap, erre ugye tudjuk....

Közben Durant remeklése végleg megpecsételte a sorsomat :D Plusz a jövő hét kanty ellen reménytelen, össze kell szedni a bandát :D

Ja és ESPN-n alapból Nov 30 volt Wall sérülése, amiből lett gyakorlatilag Január, s mire felépült az egyik legjobb emberem, kidől Rondo :lol:
Ilyenkor azért jó hogy az is keeper liga, mert annyira azért nem fájó, majd jövőre lehet javítani :D

Simában amúgy ez mi? Ördög vezetek 9-3ra, nem tudom mennyit sikerül megtartani, de pici "upset" van kilátásban :lol:
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.01.27. 22:35:47

Eazzy írta: Egyébként komolyan kérdem, hogy a Rondos ötletem ha nem sérül le Rajon akkor is ennyire rossz lett volna? Mert ha igen, akkor nem csak peches, de hülye is vagyok ehhez :D
Ha PO-ba készültél volna nagyobb értelmét láttam volna, de rebuildhez sztem nem volt olyan jó ötlet, mivel egy top keeper játékost adtál egy borderline keeperért (Rondo). Aki a jövőre tekint, annak sztem a 3 keeperjét kell leginkább bebiztosítania, a cetlik csak utána jönnek, mivel azok sokkal nagyobb lutrik. Én pl. simán eldobnám az idei évet ha egy Harden-Durant-Lebron triót megtudnék szerezni. 3 jó alapkővel évekre megvan a csapatod alapja, utána a drafton már nagyjából kiegyenlített a verseny. De ha nem tudsz 3. keepert szerezni, akkor tényleg a draftcetlikre kell menni, és akkor jövőre lesz egy egyenletesen erős csapatod, és csereberével meg lehet szerezni a 3. keepert.

Off: Madridban egyből egy Clásicoval kezdesz? :D
Majd szóljál ha kiruccansz vmikor Barcelonába. :wink:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.27. 22:19:04

Nana, Holiday már elígérkezett az idióták csapatába... :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.01.27. 22:13:25

Meglátjuk, most megint sajna (na jó nem sajna, mert húzok ki Madridba :D ) csak két napig leszek aktívabb...Holiday valóban jól jönne, legalább meglenne Rose-on kívül ember akit szeretek a saját csapatomból...

Egyébként komolyan kérdem, hogy a Rondos ötletem ha nem sérül le Rajon akkor is ennyire rossz lett volna? Mert ha igen, akkor nem csak peches, de hülye is vagyok ehhez :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.01.27. 22:07:37

Eazzy írta: Az.

Azért cseréltem el Pault, mert úgy voltam vele, hogy kapok egy jó picket, és javulok mind asszisztban, mind lepattanóban, míg a PG posztos pontjaimat jövőre Rose tudja bőven pótolni. Nem hiszem, hogy annyira elvetemült ötlet lett volna. Sajnos beszívtam rendesen...

Idén eddig folyamatosan sérült volt a fél keretem, nem is lepődök meg ezen már...keeper nálam pár évre iksz úgy érzem :D

Utálom, hogy úgy játszok, hogy nem volt időm végignézni semmit előtte, nem tudtam draftolni sem...ráadásul ez a yahoo keeper nekem elég furcsa is. Nehezen látom értelmét most jelenleg, nincs annyi időm rá, hogy sikeresen csináljam, úgy meg eltengeni a ligában felesleges kicsit. Jajhaj, dilemmázom, most függetlenül a Rondos esettől, hogy jövőre maradjak-e, de közben azt is szemétségnek érzem, hogy egy alapjaiban elrontott csapatot másnak adjak oda....
Annyira azért nem reménytelen a helyzet, még meg tudod menteni a jövő évet, ha 2 jó játékosért cserébe szerzel egy keepert. Gamenek pl. 5 (sőt!) keeper szintű játékosa is van. Ha vele tudsz üzletelni (mondjuk pont a Sixerses Holidayért :D), akkor már nincs akkora gond. Game meg ha beszerez +2 jó playert, akkor kb. meg is nyerte idén a ligát.
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.27. 22:05:02

Ki küldtem néhány ajánlatot, majd nézzétek meg kérlek. Remélem valamelyik legalább összejön. Bár nem könnyű veletek üzletelni. :P

Eazzy!

Azért nincs rossz csapatod, sőt. Jövőre az egyik legesélyesebb lehetsz. Ha most tudsz szerezni pár picket. Rose, Jefferson tuti keeper, aztán még ott van Bogut, Rondo, nem rossz az. Sokkal jobb, ha keeperben van egy rossz csapatod, mint sima ligában. Itt legalább van esély arra, hogy egyszer még esélyed is lesz. Simában én például messze tök utolsó vagyok és ez nem is fog változni, már nem is nézem ott az eredményeket, csak az embereket berakom.

Keeperben még a végén ez a hét is bukó lesz. Neo csapata jön fel, mint a talajvíz.

Amúgy Lee kivételével a magasaim közül bárki vihető, irányító érdekel cserébe.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.01.27. 21:34:05

Slither írta:
Eazzy írta:Rebuilding miatt a következő játékosokon kívül bárki vihető:

Al Jefferson
Derrick Rose

Pickeket kérek első sorban.
Ha rebuild akkor nem értem miért cserélted el a biztos keeper Pault.
Ráadásul most jól megszívtad, mert Rondo idén már nem is játszik többet ACL szakadás miatt. Elég nagy blama. :oops:
Az.

Azért cseréltem el Pault, mert úgy voltam vele, hogy kapok egy jó picket, és javulok mind asszisztban, mind lepattanóban, míg a PG posztos pontjaimat jövőre Rose tudja bőven pótolni. Nem hiszem, hogy annyira elvetemült ötlet lett volna. Sajnos beszívtam rendesen...

Idén eddig folyamatosan sérült volt a fél keretem, nem is lepődök meg ezen már...keeper nálam pár évre iksz úgy érzem :D

Utálom, hogy úgy játszok, hogy nem volt időm végignézni semmit előtte, nem tudtam draftolni sem...ráadásul ez a yahoo keeper nekem elég furcsa is. Nehezen látom értelmét most jelenleg, nincs annyi időm rá, hogy sikeresen csináljam, úgy meg eltengeni a ligában felesleges kicsit. Jajhaj, dilemmázom, most függetlenül a Rondos esettől, hogy jövőre maradjak-e, de közben azt is szemétségnek érzem, hogy egy alapjaiban elrontott csapatot másnak adjak oda....
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.01.27. 21:11:08

Eazzy írta:Rebuilding miatt a következő játékosokon kívül bárki vihető:

Al Jefferson
Derrick Rose

Ha rebuild akkor nem értem miért cserélted el a biztos keeper Pault.
Ráadásul most jól megszívtad, mert Rondo idén már nem is játszik többet ACL szakadás miatt. Elég nagy blama. :oops:
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.01.27. 16:12:07

Rebuilding miatt a következő játékosokon kívül bárki vihető:

Al Jefferson
Derrick Rose

fcbarca0827
Director del Fútbol

2013.01.27. 12:04:04

Gareth Tello írta:Nálam viszont nagyon szerencsétlenkedtek a fiúk, Sessions 23-3-4, Lopez 21-7, a többi öt ember meg összesen dobott 31-et. :oops:
Fel is jött 0827 8-4-re. Ma még Kobe, Gordon, Bosh, hajrá.
Sokra megyek azzal, hogy feljöttem 8:4-re. :mrgreen:
Tök jó, hogy Duncannek volt a héten 4 meccse, ebből csak 1-szer lépett pályára, pedig nem is sérült., csak gondolom pihentetik. Fantasy szempontból ez nem túl jó. :lol:

Viszont simában átvettem a vezetést. :P Persze simán ki fogok kapni, mert nálam lesz 1 játékos, meslijánál, meg 7. :(
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.27. 11:09:33

Aztán mit érek vele ? :D
kamaj csapatának nagy grat, eszméletlen amúgy hogy dobnak fiaid, 53.5%, nincs olyan nap hogy 50% alatt dobjanak, tegnap is Gordon nagy meccs, Parker 31 pont ráadásul 73.5%os dobás, Ilyasova is ellenem kapott fényt, Jack 13-10 is elég korrekt, meg Nate Robinson is azért rendes gyerek, hogy legutóbbi 2 meccsén berakott 41 pontot :D

Nem igazán látom hogy itt meglenne a 6:6 is akár, úgyhogy grat, mondtam én hogy semmit nem jelent egy esetleges nagy nap, ami volt hétfőn.

Következő meccs meg kanty ellen van, az tuti bukó, ráadásul jóval kevesebbet játszanak játékosaim.

Szerencsére MichaeBee is Cumbee se vitézkedik :D
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.27. 10:39:23

Bob_Marley írta:ÓÓÓ de jó, egész végig azt vártam meg a fejemben volt, hogy majd Dengre rá kell nézni, ha nem játszik gyorsan cserélni kell, erre 0:55kor jutott eszembe (már az gyanús volt mikor felléptem yahoora hogy Cumbee felvette Butlert :D ) mire twitteren elolvastam, hogy ma se játszik és tenném be Robinsont, Player no editable for today, hát hurrá :D 1 percen múlott.
Na de mindegy, akkor Deng nélkül kell ma süvíteni.
Süvítettek is. :shock:
Rubio 14-8, Monta 20-4-4, Kemba 25-8-8, Parsons 16-6-11, Amare 20-4, Griffin 24-8-10, Carmelo 25-9-4. :D

Nálam viszont nagyon szerencsétlenkedtek a fiúk, Sessions 23-3-4, Lopez 21-7, a többi öt ember meg összesen dobott 31-et. :oops:
Fel is jött 0827 8-4-re. Ma még Kobe, Gordon, Bosh, hajrá.

Simában ellenben állatkodtak egy páran: Kemba, Lopez, Sessions, Barea 19-5-4, Ginobili 20-3-2... :D Át is vettem a vezetést. Ma még Greivis és Gordon, Cumbeenál viszont LBJ, Lillard, Ibaka, Glen Davis... Szoros lesz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.27. 01:09:12

ÓÓÓ de jó, egész végig azt vártam meg a fejemben volt, hogy majd Dengre rá kell nézni, ha nem játszik gyorsan cserélni kell, erre 0:55kor jutott eszembe (már az gyanús volt mikor felléptem yahoora hogy Cumbee felvette Butlert :D ) mire twitteren elolvastam, hogy ma se játszik és tenném be Robinsont, Player no editable for today, hát hurrá :D 1 percen múlott.
Na de mindegy, akkor Deng nélkül kell ma süvíteni.
Kép
Kép
Kép
Wade-Fan
Barça C

2013.01.26. 23:21:31

kanty írta: Szia, üdv. a fórumon. :)
Ez nem a megfelelő topic, a Gamez-kedvencek topicba írj ezután, ha NBA 2k12-ről van szó.
Itt, ahogy a topic nevéből is kiderül fantasy játékokról van szó: yahoo, espn NBA, PL fantasy, fantasy NFL.
Jó fórumozást.
Elnézést az udvariatlanságért, Sziasztok! :)
És ezért is elnézést kérek, keresgéltem én ehhez hasonló topicot, de nem nagyon találtam, úgyhogy ide írtam.
Ugyan itt off, de úgyis itt fogod olvasni, szal:
Rose kicsit túlértékelt tripladobó a játékban. De vannak meccsek, amikor valóban megszalad egy-egy csapatnak, azért ez nem általános annyira. Tudsz javítani a dolgon, ha a slidereket állítgatod kicsit. Keress gugli segíségével jó game slider beállítást, és próbáld meg azzal. (én my playerrel játszom, sajnos abban belső slider van, nem lehet állítani...)
Köszönöm szépen a segítséget! :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.01.26. 23:07:20

Wade-Fan írta:NBA 2k12-vel játszok, a Miami Heat-tel bejutottam a playoffba, ahol első körben a Bullst kellett volna megverni, de úgy felszabott a játék, hogy kiléptem.. Védekezésben egyszerűen nem tudok mit kezdeni velük. Vagyis hát inkább a hármasaikkal. Mindent bedobnak. De még ha tisztára kijátsszák, és elengedik a triplákat, elfogadom, de mikor vezeti a labdát oldairányban, szemben vele a védő, és egy fadeaway szerűséggel elengedi, és csont nélkül ez is bemegy.. na akkor lett elegem. Másnak is van ilyen? Vagy csak fogadjam el, hogy erről szól a kosárlabda, van mikor az ellenfélnek minden bejön, nekem semmi?
Ugyan itt off, de úgyis itt fogod olvasni, szal:
Rose kicsit túlértékelt tripladobó a játékban. De vannak meccsek, amikor valóban megszalad egy-egy csapatnak, azért ez nem általános annyira. Tudsz javítani a dolgon, ha a slidereket állítgatod kicsit. Keress gugli segíségével jó game slider beállítást, és próbáld meg azzal. (én my playerrel játszom, sajnos abban belső slider van, nem lehet állítani...)
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.26. 23:06:21

Wade-Fan írta:NBA 2k12-vel játszok, a Miami Heat-tel bejutottam a playoffba, ahol első körben a Bullst kellett volna megverni, de úgy felszabott a játék, hogy kiléptem.. Védekezésben egyszerűen nem tudok mit kezdeni velük. Vagyis hát inkább a hármasaikkal. Mindent bedobnak. De még ha tisztára kijátsszák, és elengedik a triplákat, elfogadom, de mikor vezeti a labdát oldairányban, szemben vele a védő, és egy fadeaway szerűséggel elengedi, és csont nélkül ez is bemegy.. na akkor lett elegem. Másnak is van ilyen? Vagy csak fogadjam el, hogy erről szól a kosárlabda, van mikor az ellenfélnek minden bejön, nekem semmi?
Szia, üdv. a fórumon. :)
Ez nem a megfelelő topic, a Gamez-kedvencek topicba írj ezután, ha NBA 2k12-ről van szó.
Itt, ahogy a topic nevéből is kiderül fantasy játékokról van szó: yahoo, espn NBA, PL fantasy, fantasy NFL.
Jó fórumozást.
Wade-Fan
Barça C

2013.01.26. 22:48:43

NBA 2k12-vel játszok, a Miami Heat-tel bejutottam a playoffba, ahol első körben a Bullst kellett volna megverni, de úgy felszabott a játék, hogy kiléptem.. Védekezésben egyszerűen nem tudok mit kezdeni velük. Vagyis hát inkább a hármasaikkal. Mindent bedobnak. De még ha tisztára kijátsszák, és elengedik a triplákat, elfogadom, de mikor vezeti a labdát oldairányban, szemben vele a védő, és egy fadeaway szerűséggel elengedi, és csont nélkül ez is bemegy.. na akkor lett elegem. Másnak is van ilyen? Vagy csak fogadjam el, hogy erről szól a kosárlabda, van mikor az ellenfélnek minden bejön, nekem semmi?
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.26. 20:31:25

A kanty-meslija cserét én is vétóztam, Bob regényét nem szeretném ismételni, elég annyi, hogy nyomjátok még egyszer - pickek nélkül.
Ha úgy is meg lesz vétózva (én nem fogok rányomni), akkor megértem majd, kanty, amit a kettős mércéről írtál.
Bob_Marley írta:Nelson a legjobb emberem, még megemlíteni sem engedem őt :D
Olyan szezonja van, hogy besírtok :P
Az elmúlt 1 hónapban majdnem 20 pontos az átlaga 8-9 assisttal, kár hogy visszajött big Baby, olyan jó volt nélküle Nelson :D

Na hogy ne csak "veszekedjünk", ma élet-halál napom van, kamaj is érzi felvette Milest :D
Denggel nem tudom már mi van, rohadtul kellene, főleg hogy helyette Jimmy Butler alkotgat, aki amúgy szimpi gyerek, csak hhát nálam meg Deng van :D
Ma remélem játszik, elkéne.
Viszont a többiektől is nagy meccsek kellenek, s legyenek is, mert holnapra előny kell miután jön Durantula, úgyhogy ma mindent bele, ami a csövön kifér, Melo-Stoudemire-Ellis-Kemba-Griffin és a többiek mind rohadt nagy meccs kell ma, hajrá!!!
Ment egy ajánlat Nelsonért.

:mrgreen:

Amúgy hajrá, szorítok neked. (Már csak azért is, mert kamaj nem adta Durantot. :twisted: )

Én továbbra is nagy csatában vagyok simában Cumbeeval, nagyon kellenek ma a jó meccsek a srácoktól, CP3 sérülése a legrosszabbkor jött, így Kembától meg Lopeztől várom a csodát. (Miközben ellenfelemnél George, Lillard, Wall...)
Gyerünk, fiúk!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.26. 18:25:04

Nelson a legjobb emberem, még megemlíteni sem engedem őt :D
Olyan szezonja van, hogy besírtok :P
Az elmúlt 1 hónapban majdnem 20 pontos az átlaga 8-9 assisttal, kár hogy visszajött big Baby, olyan jó volt nélküle Nelson :D

Na hogy ne csak "veszekedjünk", ma élet-halál napom van, kamaj is érzi felvette Milest :D
Denggel nem tudom már mi van, rohadtul kellene, főleg hogy helyette Jimmy Butler alkotgat, aki amúgy szimpi gyerek, csak hhát nálam meg Deng van :D
Ma remélem játszik, elkéne.
Viszont a többiektől is nagy meccsek kellenek, s legyenek is, mert holnapra előny kell miután jön Durantula, úgyhogy ma mindent bele, ami a csövön kifér, Melo-Stoudemire-Ellis-Kemba-Griffin és a többiek mind rohadt nagy meccs kell ma, hajrá!!!
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.26. 18:15:48

Cumbee írta:
És még Nelson neve fel sem merült! :D
Az évadzáró epizódban számíthatsz rá, és lehetséges, hogy egy top5ös irányítót is bevonunk. :mrgreen:
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.01.26. 18:00:31

kanty írta:Na, de most már tényleg úgy érzem, hogy túl van tárgyalva. Ha valaki egy napig nem nézett ide be, ismét olvashatja a Bob és az én oldalas hozzászólásait. :D
Bob_Marley írta:... de ne hagyjátok kantyt egyedül, meg főleg velem ne, mert látjátok lesz belőle 3 oldal Forum Romanum
És még Nelson neve fel sem merült! :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.26. 16:53:07

Jó hát GT-től én is megkaptam a klasszik csomagját Gordon-Beal-Bosh-Lopez totál egyértelmű volt, hogy 1 nem fog átmenni 2; én meg nem fogom elcserélni Anthonyt
Ha a másik cserére gondolsz az meg az Ibakás volt, ott értelmetlen volt a cetli, ahogy szerintem most is nagyon hízelgő megkaparintani egy negyedik kört egy 5ikért, főleg ha azt is hozzáveszem, hogy Smith menetrend szempontból mennyivel értékesebb mint Thompson, de ezt direkt nem akartam írni, s hidd el pl abszolút figyelmen kívül hagytam ezt mikor vétóztam, de most kikívánkozott :D

Amik furán mennek és magánvélemény, azt szívesen elolvasnám pü-ben :D Főleg hogy egész tavaly meg idény előtt folyamat magyaráztam mi nem tetszik :D

Leerőszakolást arra értettem, hogy ha valami nem megy dobjuk be másodjára majd harmadjára, ezt már írtam hogy szerintem komikus, nem a meggyőzés mivolta miatt, ami abszolút becsülendő, hogy érvelsz, de írom még egyszer hogy szerintem senki nem azért vétózik mert felkelt rossz napja van, elfogyott a sósperec a kisboltban stb, s akkor jól kicseszek xy-al.
Nem ismerem a többiek véleményét, de bizton állítom hogy ha valaki vétózik annak igen is oka van, mondhatnám megcáfolatlan indok.

Pickes részt lehet túlreagálom, nekem is az első keeper fantasym de átlogikázva a dolgokat meg 1-2 rutinróka véleményét meghallgatva a pick a legnagyobb kincsed.
Az attól függetlenül nem oszt nem szoroz hogy ki hogyan bánik vele :D Fontos a felkészültség, meg lehet írni hogy más nem gondolja át fényévekre előre, de attól függetlenül az még mindig a legfontosabb kapocs a keeper ligában.És pont amiatt hogy valaki nem gondolja át, még én megtehetem nem? :D És ha úgy látom hogy xy gyengülhet nagyon egy rossz döntés miatt, akkor vétózhatok nem? :D
Ezt arra írom, hogy nálam igen is nagyon fontosak a pick cserék, s nehezen tudok olyat elfogadni, ahol a két játékos között nincs akkora különbség, hogy mégis valaki elveszítsen vagy a másik nyerjen egy közeli cetlit.

Javításban meg értem amit mondasz, neked is olyan kell ami tetszik, meslijának is olyan kell ami tetszik, de látod ha x embernek meg nem tetszik, akkor azon javítani kell.

S pl hidd el azt is hogy spec nálam átfutott az agyamon hogy igen meslijának Thompson jó lehet későbbiekben is.Meg az is egyből lejött neked mik a szándékaid ezzel a cserével :D S nem tőled irigyli bárki is pl Smitht, mindenki a keretek között próbálja a legtöbbet kihozni a csapatából, ez helyén is van, de 345678ikra is leírom nem indokolt, hogy egy 5ik körös cetliért szerezz egy 4iket, nálam nem, s meslija jövőjét is nézve, nála sem.

Túltárgyaltuk vagy sem, nem tudom tuti "találkozunk" még a jövőben :D , s mielőtt benned is valami olyasmi merülne fel, hogy személyes ellentét vagy egyéb hülyeségek, ez nem igaz, az hogyha valamivel nem értek egyet, leírom tőlem lehet Kis Pista, Nagy Jóska maga a Buddha nem érdekel :D Leírom mivel nem értek egyet, megyünk tovább.

szerk: olvastam a pü-t én is így gondolom nincs itt semmiféle ellentét (meg jól estek szavaid :D )
Még azt is megtudom bocsátani, hogy azoknak a izék micsoda tavi cuccos sárgaliláknak szurkolsz :mrgreen:
Summa summárum értem amit írtál püben, s jogos is, hogy felhívod a figyelmed általánosságban a cseréd mivoltára, illetve tartom hogy valóban aki vétózik az jelezze miért teszi, MichaeBee meg én is leírtam meg ha jól látom GT is, gondolom nagy újdonság nincsen, a legtöbbünknek nem tetszett a pickcsere, de ne hagyjátok kantyt egyedül, meg főleg velem ne, mert látjátok lesz belőle 3 oldal Forum Romanum :lol:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.26. 16:31:57

Mondom sértődésről szó sincs. Egy játék, ennyi. Csak az ilyen vétókat még álmomban sem gondolnám, már, ha álmodnék erről. :)
Vannak dolgok, amik szerintem kicsit furán mennek, de ez a magánvéleményem és lehet, hogy másoknak ez nem fura. Már mondtam, ha én vétózok és látom, hogy mégis erőlteti mindkét fél a cserét, akkor megindoklom, hogy miért vétóztam, mert így tartom tisztességesnek a többiekkel szemben. De mondom ez nem szemrehányás és nem is mások leszólása, ezek emberi tulajdonságok, amik már túlmennek egy fantasy játékon. :D (Hova kilyukadok :lol:)

A meglepő nekem az, hogy most például ezt a cserét ebben a formában meslija ajánlotta, én azt mondtam oké és elküldtem. A GT-s cserénél ugyanez volt, ő ajánlotta, hogy úgy legyen, azt mondtam oké.

Leerőszakolni? Csak szimplán leírtam azokat az érveket, amelyekkel szerintem a többséget megtudtam volna győzni. Akkor beszélhetnénk leerőszakolásról, ha minimum ráírok külön mindenkire. :P

A pickes részt szerintem kicsit túlreagálod. Itt senki sem GM, van, aki beállítja az autodraftot és kész. Nem hinném, hogy a nagy többség évekre előre tervezne olyan szinten, ahogy azt Te felvázolod. Fontosak a pickek, de nem olyan szinten. Plusz még ehhez hozzájön, hogy ki mennyire felkészült, ami szerintem az egyik legfontosabb. Tehát lehet, hogy egy felkészültebb játékos 5. körben jóval jobbat húz, mint egy kevésbé felkészült egy körrel előtte. Ezt értheted általánosságban is. Csak most ez van terítéken. Nem akarok már senkit sem meggyőzni. :P

Javításon munkálkodni? Én nem olyan cserét akarok, ami a többieknek tetszik, hanem olyant, ami fair és szerintem nekem megéri. Normális, ha úgy látom, hogy szerintem az általatok javasolt formula nem jön be, akkor továbblépek.

A meggyőzésről. Szerintem pedig van értelme. Sőt, ha valaki hasonló helyzetben van, akkor nyugodtan próbálkozzon. Persze megvan a határ, ami ennél a cserénél most jött el. Megpróbáltam, nem jött össze, hagyom. ;)
Mert van olyan, hogy csak a cserét nézzük meg és azt nem, hogy ki cserél, neki mik a céljai satöbbi.

Na, de most már tényleg úgy érzem, hogy túl van tárgyalva. Ha valaki egy napig nem nézett ide be, ismét olvashatja a Bob és az én oldalas hozzászólásait. :D
Válasz küldése