2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kösz, kívánom a legjobbakat. Egyébként elég érdekes utat jártam be. 17 éves néhány napos gyerekeket 3 szezon alatt úgy föledzettem, hogy még velük estem ki 0 ponttal, most meg 39 ponttal jutottam vissza. Ráadásul gazdaságilag is marha jól jöttem ki belőle. Aztán most már elkezdek normálisan játszani, mert azért az nem állapot, hogy szezonok óta nem igazán igazolok.streho87 írta:
Gratulálok!nekem végül osztályozó lett belőle, mert 12-1-1-el zártam, ami ahhoz lett elég, hogy gólkülönbségben alulmaradjak...
Gratulálok!Barcaman1993 írta:És az utolsó fordulóban sikerült megvernem idegenben 5-0-ra a másodikat. 13 győzelemmel, 1 vereséggel, 51 gólos gólkülönbséggel feljutottam az V. ligába. Érdekes lesz a következő szezon.
Ilyen nincsen. Ha így megemelkedett annak csak külső okai lehetnek: új edző, mots, játékszervezés edzés. De a feljutás miatt nem jár semmilyen szintemelkedés.streho87 írta:
most olyanokat kérdeznék akik nemrégiben jutottak fel V.-be:
ha felkerül egy csapat, a csapatrészek szintjei emelkednek? csak mert a tavalyi győztes aki felkerült tőlünk, itt nálunk olyan remek kp-vel lett bajnok, de most ugyanaz a csapat (nem vett és nem adott el) kiemelkedő szintet ért el V.-ben.
8-0 egy bot ellen.Barcaman1993 írta:Nektek, hogy sikerült?
Itt már neki sincs esélye, legalábbis remélem.salas9 írta:Szép munka, gratulálok!Bár vigyázni kell még, tudod milyen az öreg Olaf
![]()
Szép munka, gratulálok!Gareth Tello írta:Kijelenthetem, hogy bajnok a csapat!
Már csak egy gyengébb osztályozós ellenfelet kell bemákolni, és jöhet az ötöd.
Ha jól tudom akik támogatók, azok maximum 4 embert "támogathatnak" vagy valami ilyesmi. Persze képletesenGareth Tello írta:XYZ-csapat mostantól támogat téged.Ez mit takar?
szerintem még osztályozót sem kell játszanodGareth Tello írta: 11 meccs, 9 győzelem, 2 döntetlen, 0 vereség, 43-6-os gólkülönbség.![]()
Egész jól. Eddig szinte minden meccsen hadilábon álltam a szerencsével, bajnokaspiránsként az egész szezont az 5-6. helyen töltöttem, most viszont két kedvezően alakult meccsnek köszönhetően (én mákkal 2-2-re hoztam egy CA-s meccset és az előttem lévő érthetetlen módon kikapott), feljöttem a negyedik helyre. Ha a következő héten otthon sikerül megvernem az ötödiket, aki épp visszacsúszott most, akkor szinte be van biztosítva a 4. hely. No nem mintha mostmár annyira sajnálnám, ha osztályozó lenne, de azért a biztos bentmaradást is elfogadom.Barcaman1993 írta:Nektek, hogy sikerült a szombat?
sokkal élethűbb, pl. magyar ötödosztályban simán reálisBarcaman1993 írta:Mi ez a bírós cucc?
Elegendő kenőpénzzel ráveheted a játékvezetőt, hogy a kulcsfontosságú helyzetekben a javadra döntsön a mérkőzésen. Hacsak az ellenfeled nem ajánl többet!
Értem én, hogy így változatos, de ezt már egy kicsit túlzásnak érzem.
ha gonosz akarok lenni, akkor azt mondom halad a korral...Barcaman1993 írta:Mi ez a bírós cucc?
Elegendő kenőpénzzel ráveheted a játékvezetőt, hogy a kulcsfontosságú helyzetekben a javadra döntsön a mérkőzésen. Hacsak az ellenfeled nem ajánl többet!
Nyugalom, április elseje van.Barcaman1993 írta:Mi ez a bírós cucc?
Kösz, már én is akartam írni.Rinku írta:...
Rinku írta:Tegnap szerződtettem egy védőt, aki a neve szerint japán, de néger és perui...Na, lehet überelni!