Gareth Tello írta:
11 meccs, 9 győzelem, 2 döntetlen, 0 vereség, 43-6-os gólkülönbség.
szerintem még osztályozót sem kell játszanod

ha nyered a maradék 3 meccset, akkor a 12-2-0 bőven elegendőnek kell lenni az egyenes ági feljutáshoz (mondjuk minden szezon más, de eget rengető különbségek sztem nem alakulnak ki) nálam tavaly az egyenes ági feljutónak 12-2-0 elég volt jócskán, még azt hiszem 2 ponttal a vonal felett is volt
Nekem viszont ha hozom mind3 meccset amiből 2 otthon lesz, akkor 12-1-1 lehet és nagyon bízok benne, hogy ez is elég lesz az egyenes ági feljutáshoz

Mondjuk ma fogadom a 2.-at, jövőhéten megyek az uccsóhoz (ezalatt a 2. és a 3. egymásnak feszül) és végül a 3. ellen fejezem be otthon, nem egy leányálom sorsolás, de a hazai pálya előnye sokat jelenthet.
Nem tudom Ti mennyire figyelitek 1-1 meccs értékelését a csoport többi meccsein, de én most ahogy nézegettem a 3 ellenfél értékeléseit, megakadt a szemem, hogy az utolsó (2 szerzett pont) csapat 2 hete, hazai pályán, középen támadás taktikával
varázslatos szintet ért el, hát eddig ilyen magas szintű taktikával nem találkoztam, pedig már 09' februárja óta játszok.