Nem megy így sem sajnos. Pedig repair-eltem. Mondjuk nekem Famework 4.5.1 van fent a linkben meg 3.5 Servicepack van. Lehet az a baj?
Fifa, PES, FM
- neobarca
- Director del Fútbol
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
-
- Barça B
Ps3-al mi a helyzet?egyelőre nem láttam a demot a store-ban ....
http://support.quickbooks.intuit.com/su ... s/SLN44130" target="_blankneobarca írta:Senki nem tudja rá a megoldást?neobarca írta:Na leszedtem a demo-t de problémába ütköztem: Microsoft.NET Framework
"Unhandled exception has occurred in your application..."
Nem vagyok egy nagy PC májszter. Tudna valaki segíteni, hogy mit kellene tennem?![]()
![]()
![]()
Ezzel?
- neobarca
- Director del Fútbol
Senki nem tudja rá a megoldást?neobarca írta:Na leszedtem a demo-t de problémába ütköztem: Microsoft.NET Framework
Nem vagyok egy nagy PC májszter. Tudna valaki segíteni, hogy mit kellene tennem?![]()

Egy linket tudnátok adni hogy a demot honnan töltsem le? 
Köszi!

Köszi!

KárPetr írta:Nem, nem lesz.Alfa írta:Akkor PC-n lesz magyarítás vagy nem lehet róla tudni semmit ?

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Hivatalosról nem tudok semmit, de Fifa Hungary-n lehet, hogy lesz majd magyarítás!Alfa írta:Lehet , hogy hülye kérdés , de én nem annyira értek hozzá. Akkor PC-n lesz magyarítás vagy nem lehet róla tudni semmit ?

Lehet , hogy hülye kérdés , de én nem annyira értek hozzáZBarca írta:Én XBOX 360-on tolom, ott van magyar nyelv. Ha jól tudom, akkor next-genes verzióban viszont nem lesz.Alfa írta:Az teljes verzióban sem lesz magyar nyelv vagy csak a demóban ?

UI: Nekem nagyon tetszik a Demo

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Én XBOX 360-on tolom, ott van magyar nyelv. Ha jól tudom, akkor next-genes verzióban viszont nem lesz.Alfa írta:Az teljes verzióban sem lesz magyar nyelv vagy csak a demóban ?

Az teljes verzióban sem lesz magyar nyelv vagy csak a demóban ?
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Nálam úgyszintén...bence-barca írta:Jó neked.Petr írta:
A kapusom mellett gyök kettővel elgurult a labda, és csak nézte. Miután a kapuba begurult elvetődött. Normális?![]()
Nálam meg olyan ziccereket fogott meg, amiket eddig nem.

Úgy védenek, mintha előre tudnák, hogy mi fog történni.

- neobarca
- Director del Fútbol
Na leszedtem a demo-t de problémába ütköztem: Microsoft.NET Framework
Nem vagyok egy nagy PC májszter. Tudna valaki segíteni, hogy mit kellene tennem?

Nem vagyok egy nagy PC májszter. Tudna valaki segíteni, hogy mit kellene tennem?

-
- Llegenda del Barça
Jó neked.Petr írta:
A kapusom mellett gyök kettővel elgurult a labda, és csak nézte. Miután a kapuba begurult elvetődött. Normális?

Nálam meg olyan ziccereket fogott meg, amiket eddig nem.
-
- Entrenador del Barça
A kapusom mellett gyök kettővel elgurult a labda, és csak nézte. Miután a kapuba begurult elvetődött. Normális?bence-barca írta:Csak nekem tűnik úgy, h a kapusok jobban védenek?![]()

-
- Llegenda del Barça
Csak nekem tűnik úgy, h a kapusok jobban védenek?

úgy vanneobarca írta:Lehet én kerestem anno rossz helyen.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
A teljes game is fent van PB-en, én is onnan szedtem, csak nekem nem tetszett, úgyhogy toltam inkább a patchelt 13-al tovább..neobarca írta:De gondolom konzolon, mert én PC-re 14-et még nem láttam. Lehet én kerestem anno rossz helyen.

- neobarca
- Director del Fútbol
De gondolom konzolon, mert én PC-re 14-et még nem láttam. Lehet én kerestem anno rossz helyen.daffy írta:Sokára jött normálisnak mondható verzió,ez tény. De én játszottam vele azért egész évben

Sokára jött normálisnak mondható verzió,ez tény. De én játszottam vele azért egész évbenneobarca írta:Nem, nem. Magára a játékra. Torrent oldalakon elérhető volt a régebbi verzió. De egy ideje már nem divat feltörni a játékokat, vagy már új védelmi rendszerük van?daffy írta:A tavalyi demo-ra gondolsz? A PB-en még most is fent van.

- neobarca
- Director del Fútbol
Nem, nem. Magára a játékra. Torrent oldalakon elérhető volt a régebbi verzió. De egy ideje már nem divat feltörni a játékokat, vagy már új védelmi rendszerük van?daffy írta:A tavalyi demo-ra gondolsz? A PB-en még most is fent van.
A tavalyi demo-ra gondolsz? A PB-en még most is fent van.neobarca írta:Köszönöm a gyors válaszodat. Rémlik valami, hogy tavaly is így volt, de mondom, pár éve már nem foglalkoztam a játékkal. Nem voltak akkora változások amiért megérte volna megvenni/letölteni. Tényleg. Az feltűnt, hogy a tavalyi évit már nem lehetett megtalálni interneten. Ennek tudod esetleg mi az oka?daffy írta:Nem,de regisztrálj nyugodtan. Ingyenes,2 perc,nincs vele gond. Én is csak a Fifa demo-hoz használom,de már tavaly is így volt.
Kényelmes is a kar,az biztos. Volt már ps-em,boxom. Az xboxos kontroller annyira bejött,hogy azóta akaratlanul is megdöntöm a logitech joy-t,ezzel magasra emelve a bal oldali kart,mintha xbox-é lenne. Kívülről elég hülyén néz ki.Vezetékes Xbox kart rádugod usb-n, ez a legegyszerűbb és szerintem olcsó is . Főleg ha van xboxod. Meg legalább beleszoktál már ha xboxoztál előtte.
Vezetékes Xbox kart rádugod usb-n, ez a legegyszerűbb és szerintem olcsó is . Főleg ha van xboxod. Meg legalább beleszoktál már ha xboxoztál előtte.MQuC írta:Én szeretnék egy Joyt venni Pc-hez a FIFahoz. Tudtok ajánlani valamit?
- neobarca
- Director del Fútbol
Köszönöm a gyors válaszodat. Rémlik valami, hogy tavaly is így volt, de mondom, pár éve már nem foglalkoztam a játékkal. Nem voltak akkora változások amiért megérte volna megvenni/letölteni. Tényleg. Az feltűnt, hogy a tavalyi évit már nem lehetett megtalálni interneten. Ennek tudod esetleg mi az oka?daffy írta:Nem,de regisztrálj nyugodtan. Ingyenes,2 perc,nincs vele gond. Én is csak a Fifa demo-hoz használom,de már tavaly is így volt.
Nem,de regisztrálj nyugodtan. Ingyenes,2 perc,nincs vele gond. Én is csak a Fifa demo-hoz használom,de már tavaly is így volt.neobarca írta:Sziasztok!
Pár éve lemaradtam a Fifa sorozatból sajnos, de úgy döntöttem, hogy az ideit megveszem. Le szeretném szedni a demo-t de valami Origin felhasználóit kér. Ez pontosan micsoda? Ezt nem lehet valahogy átugrani? PC-n játszanék egyébként. Köszi előre is a választ!