Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem megy így sem sajnos. Pedig repair-eltem. Mondjuk nekem Famework 4.5.1 van fent a linkben meg 3.5 Servicepack van. Lehet az a baj?
http://support.quickbooks.intuit.com/su ... s/SLN44130" target="_blankneobarca írta:Senki nem tudja rá a megoldást?neobarca írta:Na leszedtem a demo-t de problémába ütköztem: Microsoft.NET Framework
"Unhandled exception has occurred in your application..."
Nem vagyok egy nagy PC májszter. Tudna valaki segíteni, hogy mit kellene tennem?![]()
![]()
![]()
Senki nem tudja rá a megoldást?neobarca írta:Na leszedtem a demo-t de problémába ütköztem: Microsoft.NET Framework
"Unhandled exception has occurred in your application..."
Nem vagyok egy nagy PC májszter. Tudna valaki segíteni, hogy mit kellene tennem?![]()
KárPetr írta:Nem, nem lesz.Alfa írta:Akkor PC-n lesz magyarítás vagy nem lehet róla tudni semmit ?
Hivatalosról nem tudok semmit, de Fifa Hungary-n lehet, hogy lesz majd magyarítás!Alfa írta:Lehet , hogy hülye kérdés , de én nem annyira értek hozzá. Akkor PC-n lesz magyarítás vagy nem lehet róla tudni semmit ?
Lehet , hogy hülye kérdés , de én nem annyira értek hozzáZBarca írta:Én XBOX 360-on tolom, ott van magyar nyelv. Ha jól tudom, akkor next-genes verzióban viszont nem lesz.Alfa írta:Az teljes verzióban sem lesz magyar nyelv vagy csak a demóban ?
Én XBOX 360-on tolom, ott van magyar nyelv. Ha jól tudom, akkor next-genes verzióban viszont nem lesz.Alfa írta:Az teljes verzióban sem lesz magyar nyelv vagy csak a demóban ?
Nálam úgyszintén...bence-barca írta:Jó neked.Petr írta:
A kapusom mellett gyök kettővel elgurult a labda, és csak nézte. Miután a kapuba begurult elvetődött. Normális?![]()
Nálam meg olyan ziccereket fogott meg, amiket eddig nem.
Jó neked.Petr írta:
A kapusom mellett gyök kettővel elgurult a labda, és csak nézte. Miután a kapuba begurult elvetődött. Normális?
A kapusom mellett gyök kettővel elgurult a labda, és csak nézte. Miután a kapuba begurult elvetődött. Normális?bence-barca írta:Csak nekem tűnik úgy, h a kapusok jobban védenek?![]()
úgy vanneobarca írta:Lehet én kerestem anno rossz helyen.
A teljes game is fent van PB-en, én is onnan szedtem, csak nekem nem tetszett, úgyhogy toltam inkább a patchelt 13-al tovább..neobarca írta:De gondolom konzolon, mert én PC-re 14-et még nem láttam. Lehet én kerestem anno rossz helyen.
De gondolom konzolon, mert én PC-re 14-et még nem láttam. Lehet én kerestem anno rossz helyen.daffy írta:Sokára jött normálisnak mondható verzió,ez tény. De én játszottam vele azért egész évben
Sokára jött normálisnak mondható verzió,ez tény. De én játszottam vele azért egész évbenneobarca írta:Nem, nem. Magára a játékra. Torrent oldalakon elérhető volt a régebbi verzió. De egy ideje már nem divat feltörni a játékokat, vagy már új védelmi rendszerük van?daffy írta:A tavalyi demo-ra gondolsz? A PB-en még most is fent van.
Nem, nem. Magára a játékra. Torrent oldalakon elérhető volt a régebbi verzió. De egy ideje már nem divat feltörni a játékokat, vagy már új védelmi rendszerük van?daffy írta:A tavalyi demo-ra gondolsz? A PB-en még most is fent van.
A tavalyi demo-ra gondolsz? A PB-en még most is fent van.neobarca írta:Köszönöm a gyors válaszodat. Rémlik valami, hogy tavaly is így volt, de mondom, pár éve már nem foglalkoztam a játékkal. Nem voltak akkora változások amiért megérte volna megvenni/letölteni. Tényleg. Az feltűnt, hogy a tavalyi évit már nem lehetett megtalálni interneten. Ennek tudod esetleg mi az oka?daffy írta:Nem,de regisztrálj nyugodtan. Ingyenes,2 perc,nincs vele gond. Én is csak a Fifa demo-hoz használom,de már tavaly is így volt.
Kényelmes is a kar,az biztos. Volt már ps-em,boxom. Az xboxos kontroller annyira bejött,hogy azóta akaratlanul is megdöntöm a logitech joy-t,ezzel magasra emelve a bal oldali kart,mintha xbox-é lenne. Kívülről elég hülyén néz ki.Vezetékes Xbox kart rádugod usb-n, ez a legegyszerűbb és szerintem olcsó is . Főleg ha van xboxod. Meg legalább beleszoktál már ha xboxoztál előtte.
Vezetékes Xbox kart rádugod usb-n, ez a legegyszerűbb és szerintem olcsó is . Főleg ha van xboxod. Meg legalább beleszoktál már ha xboxoztál előtte.MQuC írta:Én szeretnék egy Joyt venni Pc-hez a FIFahoz. Tudtok ajánlani valamit?
Köszönöm a gyors válaszodat. Rémlik valami, hogy tavaly is így volt, de mondom, pár éve már nem foglalkoztam a játékkal. Nem voltak akkora változások amiért megérte volna megvenni/letölteni. Tényleg. Az feltűnt, hogy a tavalyi évit már nem lehetett megtalálni interneten. Ennek tudod esetleg mi az oka?daffy írta:Nem,de regisztrálj nyugodtan. Ingyenes,2 perc,nincs vele gond. Én is csak a Fifa demo-hoz használom,de már tavaly is így volt.
Nem,de regisztrálj nyugodtan. Ingyenes,2 perc,nincs vele gond. Én is csak a Fifa demo-hoz használom,de már tavaly is így volt.neobarca írta:Sziasztok!
Pár éve lemaradtam a Fifa sorozatból sajnos, de úgy döntöttem, hogy az ideit megveszem. Le szeretném szedni a demo-t de valami Origin felhasználóit kér. Ez pontosan micsoda? Ezt nem lehet valahogy átugrani? PC-n játszanék egyébként. Köszi előre is a választ!