A Nou Camp valóban nincs benne, de karrier módban, ha akarjátok meg lehet oldani, hogy legalább a kommentátor mondja a nevét. Annyi a lényege, hogy választasz egy stadiont, és a nevét átírod.

--
Amúgy elég érdekes játékos árak lettek. Villa 12 millió. Xavi talán a 20at elérte. Puyol első évbe be is jelentette a visszavonulást.. Mascherano alap posztja KH. Iniesta-é csatár.
Fél szezont tudtam vele játszani, de csak profi módon, mert jó ideje nem játszottam Fifát.
Sikerült megvenni Neuert 10 millióért + Valdesért.
Hummelst 20 körül.
Agüero-t, (15+Villa) Boateng-et,(Fabregas helyére..) Benzema-t(Messi pótlására, mivel második meccsen 4 hónapra kiesett).
Volt egy érdekes esetem is az átigazolásoknál. Fabregasért bejelentkezett a MU. Poénból beírtam a piaci ár dupláját, erre elfogadták... Nem kicsit meglepett Augusztus 27dike körül.. Így a helyére kellett gyorsan valakit igazolnom. Úgyhogy erre vigyázni kell..
A szuperkupát nehezen, de meg tudtam nyerni 2-1|1-1-el. Most egyenlőre várom, hogy nemzetközi csapat jelentkezzen értem. Érdekel az a része is, hogy miként oldották meg.
Összefoglalva nagyon hasonlít az előző Fifára. Sőt gyakorlatilag ugyanaz. Minimális a változás.