Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
LM10
Director del Fútbol

2012.09.25. 18:08:15

Én igazából utoljára a Fifa08-al játszottam pcn jóízűen, meg az előtte lévőkkel. A Fifa13-at érdemes beszerezni?
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.09.24. 19:30:15

18Barca99 írta:
CsacsMate írta:
lényegében csak a változásokról írsz, de egyébként ugyanaz :D viccet félre téve én is várom már hogy megjöjjön én előrendelésben kértem. Átigazolási árak akkor valóban érdekesek. Viszont mennyi tőkével rendelkezel a játék elején ha ilyen alacsonyan vannak az árak? Gondolom nem 2-300 millióval

A játékmenetben nincs változás, sem látványra. Bár utóbbi lehet már a konzol korából adódóan. Talán kicsit butább is lett az MI, mind saját, mind ellenfél csapat részről. Nagyon visszaestek az elmozgások. Bár a PES-nél még mindig jobb... Ott belefutsz a csapattársadba, de akkor se váltana helyet. Inkább fut veled kézen fogva, hogy ne lehessen megjátszani. Itt pedig, ha lassan is, de elmozdul.
Na meg van ez a gyakorló mód. Jó pár éve ilyen is volt. Kivették, most visszarakták. Nekem ez nem újítás, hanem inkább vakítás..
Ugyanaz az a kezdő összeg, mint a régi Fifákban. Csapatoktól függően. De azt hiszem a Barca 70 millió körüli összeggel indul.
Amúgy a szokásos hülyeséget bent hagyták. Messi önszántából eligazolt a Realba.. 12-ben is így indultam. Most gyűjtögethetek rá, hogy visszavegyem.. 70 millióért kellett elengednem, miközben előtte 145-öt ajánlott érte a City, és semmi döntési lehetőségem nem volt... Mondjuk legalább beépítek pár ifistát. Egész gyorsan fejlődik úgyis az egyik. Már 61-es. :)
Jelenleg van egy állásajánlatom a Német válogatotthoz, de nem igazán nyerte el a tetszésem. Várom a Magyarokat. (Egervári monnnyon leee!)

Szerk.: Meg van az új kedvenc gólörömöm :lol:
Enyhén debil, de tetszik. :D
http://www.youtube.com/watch?v=yCwYeSH2 ... e=youtu.be
18Barca99
Capitá del Barça

2012.09.24. 19:02:35

CsacsMate írta:A Nou Camp valóban nincs benne, de karrier módban, ha akarjátok meg lehet oldani, hogy legalább a kommentátor mondja a nevét. Annyi a lényege, hogy választasz egy stadiont, és a nevét átírod. :)
--
Amúgy elég érdekes játékos árak lettek. Villa 12 millió. Xavi talán a 20at elérte. Puyol első évbe be is jelentette a visszavonulást.. Mascherano alap posztja KH. Iniesta-é csatár.

Fél szezont tudtam vele játszani, de csak profi módon, mert jó ideje nem játszottam Fifát.
Sikerült megvenni Neuert 10 millióért + Valdesért.
Hummelst 20 körül.
Agüero-t, (15+Villa) Boateng-et,(Fabregas helyére..) Benzema-t(Messi pótlására, mivel második meccsen 4 hónapra kiesett).

Volt egy érdekes esetem is az átigazolásoknál. Fabregasért bejelentkezett a MU. Poénból beírtam a piaci ár dupláját, erre elfogadták... Nem kicsit meglepett Augusztus 27dike körül.. Így a helyére kellett gyorsan valakit igazolnom. Úgyhogy erre vigyázni kell.. :D

A szuperkupát nehezen, de meg tudtam nyerni 2-1|1-1-el. Most egyenlőre várom, hogy nemzetközi csapat jelentkezzen értem. Érdekel az a része is, hogy miként oldották meg.

Összefoglalva nagyon hasonlít az előző Fifára. Sőt gyakorlatilag ugyanaz. Minimális a változás.
lényegében csak a változásokról írsz, de egyébként ugyanaz :D viccet félre téve én is várom már hogy megjöjjön én előrendelésben kértem. Átigazolási árak akkor valóban érdekesek. Viszont mennyi tőkével rendelkezel a játék elején ha ilyen alacsonyan vannak az árak? Gondolom nem 2-300 millióval
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.09.24. 18:56:55

Dr.Dre írta:
davi10 írta:
Leirnád ,hogy pontosan mi a neve? Azért mert van fent a thepiratebayon,csak nem tudom hogy fake vagy nem.
Szóval másold át a cimét annak a fifának,amit te letöltöttél.
PB-n is fent van: FIFA.13.PAL.XBOX360-EndyNicM
A magyar nyelv nem biztos, hogy benne van, de elvileg benne kell, hogy legyen a méretéből ítélve.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.24. 18:48:09

davi10 írta:Feltöltöttek egy másik verziót, ami gyakorlatilag ugyanaz, csak ki kell csomagolni...
PC-verziót nem láttam, de azok mindíg később jönnek ki, mint az xboxosok.
Leirnád ,hogy pontosan mi a neve? Azért mert van fent a thepiratebayon,csak nem tudom hogy fake vagy nem.
Szóval másold át a cimét annak a fifának,amit te letöltöttél.
Kép

Titi - The Legend!
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.09.24. 02:33:30

A Nou Camp valóban nincs benne, de karrier módban, ha akarjátok meg lehet oldani, hogy legalább a kommentátor mondja a nevét. Annyi a lényege, hogy választasz egy stadiont, és a nevét átírod. :)
--
Amúgy elég érdekes játékos árak lettek. Villa 12 millió. Xavi talán a 20at elérte. Puyol első évbe be is jelentette a visszavonulást.. Mascherano alap posztja KH. Iniesta-é csatár.

Fél szezont tudtam vele játszani, de csak profi módon, mert jó ideje nem játszottam Fifát.
Sikerült megvenni Neuert 10 millióért + Valdesért.
Hummelst 20 körül.
Agüero-t, (15+Villa) Boateng-et,(Fabregas helyére..) Benzema-t(Messi pótlására, mivel második meccsen 4 hónapra kiesett).

Volt egy érdekes esetem is az átigazolásoknál. Fabregasért bejelentkezett a MU. Poénból beírtam a piaci ár dupláját, erre elfogadták... Nem kicsit meglepett Augusztus 27dike körül.. Így a helyére kellett gyorsan valakit igazolnom. Úgyhogy erre vigyázni kell.. :D

A szuperkupát nehezen, de meg tudtam nyerni 2-1|1-1-el. Most egyenlőre várom, hogy nemzetközi csapat jelentkezzen értem. Érdekel az a része is, hogy miként oldották meg.

Összefoglalva nagyon hasonlít az előző Fifára. Sőt gyakorlatilag ugyanaz. Minimális a változás.
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.23. 23:03:15

kösz a segitséget,akkor asszem ideje lesz regiszrálni Ncore ra :D
Kép

Titi - The Legend!
davi10
Llegenda del Barça

2012.09.23. 22:46:27

Feltöltöttek egy másik verziót, ami gyakorlatilag ugyanaz, csak ki kell csomagolni...
PC-verziót nem láttam, de azok mindíg később jönnek ki, mint az xboxosok.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.23. 22:03:38

davi10 írta:Bezony :)
Le is törölték a magról, úgyhogy pont időben húztam le. Azt mondták, hogy a karriermód kidobál, ha nem jól írod ki, de azt még nem próbáltam ki.

Szerk.: Az is tökéletesen megy, egyből meg is vettem Neymart, meg Neuert.

Nagyon jól van megcsinálva a menedzsermódban ez az átigazolási cucc :D . Tetszik, hogy a transzferekbe be lehet vonni játékosokat is :D
Akkor most nem lehet letölteni? Meg véletlen PC verziót nem láttál?
Kép

Titi - The Legend!
davi10
Llegenda del Barça

2012.09.23. 20:50:35

Bezony :)
Le is törölték a magról, úgyhogy pont időben húztam le. Azt mondták, hogy a karriermód kidobál, ha nem jól írod ki, de azt még nem próbáltam ki.

Szerk.: Az is tökéletesen megy, egyből meg is vettem Neymart, meg Neuert.

Nagyon jól van megcsinálva a menedzsermódban ez az átigazolási cucc :D . Tetszik, hogy a transzferekbe be lehet vonni játékosokat is :D
Kép
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.09.23. 20:41:39

davi10 írta:Tölthető nCore-ról a Fifa 13 Xboxra, magyarul !

Le is jött, első meccsemen ki is kaptam a Realól eléggé, és sajnos a Camp Nou tényleg nincs benne.
Azt a mindenit!

x-box 360on játszottál már vele? :shock: :shock: :shock:
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
davi10
Llegenda del Barça

2012.09.23. 20:22:52

Tölthető nCore-ról a Fifa 13 Xboxra, magyarul !

Le is jött, első meccsemen ki is kaptam a Realól eléggé, és sajnos a Camp Nou tényleg nincs benne.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.09.21. 19:57:18

Gareth Tello írta:Nekem volt olyan a '12-ben, hogy a játékosaim kb fele hirtelen sóbálvánnyá merevedett, miközben ment a játék, aki meg véletlenül belement valamelyikükbe, az lepattant róla, és repült vagy 20 métert. :D
Én meg csak néztem és röhögtem. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=d-wN_Wql ... e=g-user-u (Még a 12.)
Nekem olyan volt, hogy valami gombot megnyomhattam játék közben, de amikor egy játékosomhoz került a labda, az rögtön elrúgta a labdát arra, amelyik irányba nyomtam a nyilat. Elég idegesítő volt. :D
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.09.21. 19:44:25

holnaptól bizonyos előfizetők számára elérhető lesz a fifa 13,így érdemes a következő napokban nézelődni a neten :wink:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.19. 17:15:21

Bob_Marley írta:Akkor valami örök a Fifa 13-ban is, jól van :D
Én is egyszer kaptam hosszabbításban egy olyan gólt, hogy a kapus megmagyarázhatatlan okból miután megfogta fénysebességgel a kapuba ment háttal :d Majdnem szétvertem a kontrollert :twisted:

FIFA99 rulez :D Ott nem voltak ilyen gondok, s a legjobb Fifa :P
Az tényleg a top volt, általánosban nyomattuk mindig számtechen. :lol:
Nekem volt olyan a '12-ben, hogy a játékosaim kb fele hirtelen sóbálvánnyá merevedett, miközben ment a játék, aki meg véletlenül belement valamelyikükbe, az lepattant róla, és repült vagy 20 métert. :D
Én meg csak néztem és röhögtem. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=d-wN_Wql ... e=g-user-u (Még a 12.)
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.09.19. 17:01:35

na,több napos nyűglődés után sikerült megjavítani az origint és lekapni róla a fifát...ennek nagyon meg is örültem,mikor is el akartam indítani a játékot,és a következő hibaüzenetet dobta ki: "E0001" ....
vkinek volt már ilyen gondja?mi lehet erre a megoldás?
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.18. 22:17:46

Akkor valami örök a Fifa 13-ban is, jól van :D
Én is egyszer kaptam hosszabbításban egy olyan gólt, hogy a kapus megmagyarázhatatlan okból miután megfogta fénysebességgel a kapuba ment háttal :d Majdnem szétvertem a kontrollert :twisted:

FIFA99 rulez :D Ott nem voltak ilyen gondok, s a legjobb Fifa :P
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.18. 15:23:34

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.17. 22:15:47

Giroud és Götze légyottja :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Kép
ferninho
Madridista

2012.09.16. 21:54:41

krosz31 írta: azt nem tudom ,hogy kiknek csinálták meg az arcát,de egy rossz hírt kell közölnöm...A FIFA 13-BAN NEM LESZ BENNE A CAMP NOU STADION!!!!!!!!!!
HIVATALOS KÖZLEMÉNY! szvsz ez óriási minusz pont az EA-nak....
az EA leült tárgyalni ez ügyben, gondolom túl sokat akartak a Camp Nouért...

EA meg valahogy túléli ezt.

a Bernabeu se volt benne valamelyik fifában.
krosz31
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.09.16. 21:41:18

BritishKnight írta:Sziasztok!
Valaki tud-e olyan infót,hogy melyik játékosoknak csinálták meg normálisan a fejét :D

Rájuk lennék kíváncsi:
-Thiago
-Busquets
-Alexis
-Marcelo
-Arbeloa
-Di Maria
-Neymar

Biztos hagytam még ki valakit :D
Szerintetek kiknek kellene még "megcsinálni" a fejét?
azt nem tudom ,hogy kiknek csinálták meg az arcát,de egy rossz hírt kell közölnöm...A FIFA 13-BAN NEM LESZ BENNE A CAMP NOU STADION!!!!!!!!!!
HIVATALOS KÖZLEMÉNY! szvsz ez óriási minusz pont az EA-nak....
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.09.16. 21:32:35

BritishKnight írta:Sziasztok!
Valaki tud-e olyan infót,hogy melyik játékosoknak csinálták meg normálisan a fejét :D

Rájuk lennék kíváncsi:
-Thiago
-Busquets
-Alexis
-Marcelo
-Arbeloa
-Di Maria
-Neymar

Több mint valószínű,hogy Busquetsnek,Neymarnak,Alexisnek,Mata-nak meg van csinálva.
Engem kifejezetten zavar,ha valakinek a játékban nem olyan arca van,mint a valóságban.(persze nagyobb nevű focisták közt)
De ezt megoldottam,mivel Creation Masterrel kicseréltem mindenkinek az arcát,akiknek nem volt jó megcsinálva.+ még új csukákat is beraktam,elég faja igy játszani :D
Kép

Titi - The Legend!
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.09.16. 21:26:53

Sziasztok!

Rájuk lennék kíváncsi:
-Thiago
-Busquets
-Alexis
-Marcelo
-Arbeloa
-Di Maria
-Neymar

"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Facsy
Jugador d'estrella

2012.09.16. 19:30:41

nzxtpo írta:
Facsy írta:Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne ha eddig "nem eredeti" fifa 12 játszottam,és most meg vettem akkor elég-e regisztrálni valahol a kodot vagy ujra is kell telepíteni a játékot? azért nem akarom ujra telepiteni mert nem akarom h a mentések elvesszenek.
Azt nem tudom, hogy újra kell-e telepíteni a játékot, viszont van a dokumentumok mappában egy Fifa12 mappád, amiben benne vannak a mentéseid, csinálsz róluk egy másolatot pl. az asztalon, újrateszed a játékot és bemásolod a Fifa12 mappába vissza a mentéseket...
nagyon köszi :)
nzxtpo
Capitá del Barça

2012.09.15. 17:55:51

Lionel85 írta:
9Dave írta:Amúgy valaki nem tudja 11-esnél hogy kell célozni?
A 2012-ben csak gyakorló módban lehetett célozni. Ha ott sokat gyakorolsz, akkor célkereszt nélkül is tudsz rúgni. Érzéssel kell. Nekem mindig ott a fejemben a képzeletbeli célkereszt és tudom, hogy mennyit kell nyomni ahhoz a tizenegyes elrúgása előtt, hogy az minél magasabbra menjen és minél távolabb a kapustól. Általában a pipákat keresem. Rá kell érezni, hogy a zöld mezőben nyomd le a gombot és az erőre is figyelni kell. Ha ez összejön, akkor lehet nyomni az irányt a nyilakkal. Utána már a játékoson múlik, hogy berúgja vagy sem. 10-ből 9-szer nekem gól lesz a tiziből, azon az egyen meg a kapus érzi a sarkot és kivédi (mert nem irányítottam eléggé valamelyik felső sarokba).
Úgy kell tizit lőni, hogy először középen kell megnyomni a gombot, utána pedig amennyire oldalra szeretnéd lőni a labdát annyi ideig kell nyomvatartani a gombot. Egy kis gyakorlás után már érzéssel behelyezed az összeset a kívánt sarokba.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Válasz küldése