Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob ez te vagy?Bob_Marley írta:
Szóval gyertek játsszunk.![]()
Gyűljünk srácok, gyűljünk!!!!Xanthor írta:Elindult az EB fantasy oldala, csináltam is egy ligát.
http://eurofantasy.uefa.com/" target="_blank
Ligakód: 0034851R
Én benne vagyok egy másik ligában is, ahol pontozásos rendszer van. Nekem nagyon bejön. Érdemes megfontolni. Becsatolnám de nem tudom.PCsabi írta:Amúgy szerintem ez volt az eddigi legunalmasabb szezon, remélhetőleg pár változtatással (?) ismét felpezsdül a dolog.
FG%, 3PT%, TO, de melyik a negyedik?Bob_Marley írta:Aki gyakorlatilag olyan szinten megtud gyilkolni 2-3 de akár négy kategóriában is, hogy ihaj.![]()
Ráadásul a jobbik fele.Bob_Marley írta:Végére behalt a fél csapatod ígyy azért nagyon nehéz.Cumbee írta:Grat fcbarca0827! A héten nem sok ellenállást tanúsítottam.
Én is gratulálok fcbarcanak, ha jól rémlik NFL-t is ő nyerte, nem rossz év.
Végére behalt a fél csapatod ígyy azért nagyon nehéz.Cumbee írta:Grat fcbarca0827! A héten nem sok ellenállást tanúsítottam.
fcbarca0827 írta:Kiejteni az örökös bajnokot, a legendát.![]()
Ezt már hét közben, és most sem értem. Több és jobb emberek voltak sérültek nálam, ehhez képest kb harmadszorra olvasom, hogy mákom van, hogy ennyi sérült van Slithernél.Bob_Marley írta: Durva hogy mind a kettő milyen szoros volt itt, várható volt, de Slithernél voltak sérülések kiesések.
Köszi!PCsabi írta:Grat fcb!
Neked is!MichaaBee írta:Én ezt megálmodtam az éjszaka.![]()
Akkor köszönöm nekedMichaaBee írta:Én ezt megálmodtam az éjszaka.Este lefekvés előtt még egyszer ránéztem az összes matchupra, akkor láttam, hogy nálad igencsak rezeg a léc, aztán reggel úgy keltem fel, hogy már "tudtam", hogy ki is estél, pedig hacsaknem alvajáró vagyok, nem tudhattam róla.
Hagysz legalább másnak is esélyt idén.
![]()
Én ezt megálmodtam az éjszaka.PCsabi írta:Grat fcb!
Gyönyörű kiesés volt... De legalább továbbra is elmondhatom, hogy nem kaptam még ki a PO-ban...