Bob_Marley írta:
Durva hogy mind a kettő milyen szoros volt itt, várható volt, de Slithernél voltak sérülések kiesések.
Ezt már hét közben, és most sem értem. Több és jobb emberek voltak sérültek nálam, ehhez képest kb harmadszorra olvasom, hogy mákom van, hogy ennyi sérült van Slithernél.
Amúgy grat Slither, mocskos közel volt.

Mondanám, hogy ennél szorosabb nem is lehetett volna, de hát a másik ágon még az is összejött, de nagyon rá voltam parázva tegnapi napra.Az ünnepek miatt egész nap nem voltam online és mire hazaértem, persze, hogy elkezdődött a denver meccs. Meggyőződésem volt, hogy azzal fogok kiesni, de Smith kivételesen jól dobott, szóval 6 kemény ponttal bemákoltam a hetet.

Mondjuk a legszebb az egészben az, ahogy FG%-ban durván "megaláztalak".

(Érdemes rákattintani a csillagra megnézni, hogy hány tizedes jegynyit kell kiírni ahhoz, hogy legyen különbség.

)
A döntő necces lesz, már tegnap meccs után bejelentették, hogy Boogie a mai napot ki is hagyja. Remélem azért lesznek játékosaim akik nem pihennek, vagy kamusérültek. Minden esetre már az megnyugtató, hogy nem az elődöntőben hasaltam el X+1. alkalommal...
u.i.: Azt azért remélem, hogy valami komolyabb stat correction-ös mókába nem szaladok bele, az azért feldobná a dolgot.