Diego10 írta:torrestoni!
Ez a szabályzat nagyon jó!
A vigaszágot különösen jó ötletnek tartom.Az extrákban a résztvevőknek külön kell írniuk a csapatukról??Elvégre mindenki saját maga ismeri a legjobban a csapatát.Ha gondolod segítek én is összegyűjteni a ranlista helyezéseket.
A csoportokba ha jól szürtem le 2 első kalapos és 2 második kalapos csapat kerül,nemde?
Köszi, mind azért meg megnézted, és hogy megdicsérted.
Nos, a vigaszág több szempontból is jó ötletnek tűnik, már csak azért is, mert nincs kieső, s mindenki azonos mérkőzést játszik.
Az extrák menüt úgy képzeltem, hogy lehetne néhány sort írni a csapatról, s a játékosokról, ez választható funkció, nem kötelező, aki szeretné, az megírja. Erre egy külön lapot készítek mindenkinek, arra a lapra lépve tudja eljuttatni a szöveget, amit szeretne a csapata oldalára elhelyezni.
Ezentúl, ha elkezdődik a szezon, lehetőség van a csapatról folyamatosan publikálni, a teljesítményről, a szereplésről, mérkőzésekről, tervekről, célokról, igazolásokról.
Ezt azonban akkor lehet majd jól látni, ha én elkészítem a mintát, az én csapatomról, s aki szeretne eztán, hasonló módon adhatna ki közleményeket. Szerintem jó ötlet.
Az AR-ek összegyűjtését rátok bízom, egyeztessetek egymással. Lenne még néhány feladat, egyik sem túl nehéz. Esősorban ezeket akarom mail-ben elküldeni, de még nem fogalmazódott meg minden bennem, ezzel kapcsolatban.