Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon szépen köszönöm!!!!! THX!!!!!Diego10 írta: 1.Team Papavasilou 4079
2.Debrecen City 6019
3.Falconídas CF 7443
4.Czere Fc 11880
5.Liverpool Fc Carlsberg 12048
6.risuFc 13726
7.Charlie Firpo Football Club 13825
Az Utcai Mezítlábas Csapat és a CRFC Farkasok ranglista helyezése pedig nem látható.Ez nem tom miért van.
1.Team Papavasilou 4079kamaj írta:Rém kiváncsivá tettél, nem írod le őket, ha szépen kérnémDiego10 írta:Jó rendben én biztos fogok írni a csapatról.![]()
Egyébként összeírtam az AReket jelenleg a 4.vagyok ilyen tekintetben.
2 csapatnál viszont nem láttam ranglista helyezést.Nem tudom miért van de sztem talán mert még nem volt meccsük.?
(Ilyen kiváncsi természetű vok bocsesz).
NAgyon köszikamaj írta: Megnézem én neked most: Young Firpo (1056538)
Remélem nem gond
Megnézem én neked most: Young Firpo (1056538)CFirpo3 írta:OK. Reggel meg tudom adni.MessiFan írta: Holnap délelőtt/délben mert délután megyek görögbe...
OK. Reggel meg tudom adni.MessiFan írta:Holnap délelőtt/délben mert délután megyek görögbe...CFirpo3 írta:Majd holnap megadom. Rossz az internetem és csak nehezen tudom betölteni az oldalt. De holnap már jó lesz, mert jön a szerelő.
Szívesen azért is mertem ajánlani, mert nálam is bevállt. Gyors, hatékony, és jobb lesz tőle a csapatod isDiego10 írta:kamaj!
Az egyik játékosom formája már javult is.(megfelelőről jóra)![]()
Kösz a tanácsot a formaedzéssel kapcsolatban.
Rém kiváncsivá tettél, nem írod le őket, ha szépen kérnémDiego10 írta:Jó rendben én biztos fogok írni a csapatról.![]()
Egyébként összeírtam az AReket jelenleg a 4.vagyok ilyen tekintetben.
2 csapatnál viszont nem láttam ranglista helyezést.Nem tudom miért van de sztem talán mert még nem volt meccsük.
Holnap délelőtt/délben mert délután megyek görögbe...CFirpo3 írta:Majd holnap megadom. Rossz az internetem és csak nehezen tudom betölteni az oldalt. De holnap már jó lesz, mert jön a szerelő.
Majd holnap megadom. Rossz az internetem és csak nehezen tudom betölteni az oldalt. De holnap már jó lesz, mert jön a szerelő.MessiFan írta:És az ID?CFirpo3 írta:
Young Firpo a csapatnév
Egyébként rengeteg tervem, ötletem van, azonban egyelőre a kupa beindítása, üzemeltetése, a lap jelenlegi, legfőbb funkcióinak véglegesítése, a hibák kiszűrése a legfontosabb. Ha működik a rendszer, akkor lehet tovább tervezni, s egyre igényesebb, szórakoztatóbb kupát, s oldalt működtetni. Ehhez azonban olyan felhasználók is kellenek, mint ti, akik jó ötletnek tartják, lelkesek, s megbízhatóak. Ez tehát még a tesztelés időszaka, meglátjuk mennyire lesz sikeres, s hosszú távon lesz-e igény rá. Én ezt szeretném, ezért munkálkodom vele folyamatosan. Remélem az eddig felvettekben nem kell csalódnom.kamaj írta: Ez nagyon jól hangzik már-már úgy érezhetjük, hogy támogatók lettünk.
Sztem én is fogom csinálni, mert nagyon jó mókának tűnik.
torrestoni írta:Köszi, mind azért meg megnézted, és hogy megdicsérted.Diego10 írta:torrestoni!
Ez a szabályzat nagyon jó!![]()
A vigaszágot különösen jó ötletnek tartom.Az extrákban a résztvevőknek külön kell írniuk a csapatukról??Elvégre mindenki saját maga ismeri a legjobban a csapatát.Ha gondolod segítek én is összegyűjteni a ranlista helyezéseket.![]()
A csoportokba ha jól szürtem le 2 első kalapos és 2 második kalapos csapat kerül,nemde?
Nos, a vigaszág több szempontból is jó ötletnek tűnik, már csak azért is, mert nincs kieső, s mindenki azonos mérkőzést játszik.
Az extrák menüt úgy képzeltem, hogy lehetne néhány sort írni a csapatról, s a játékosokról, ez választható funkció, nem kötelező, aki szeretné, az megírja. Erre egy külön lapot készítek mindenkinek, arra a lapra lépve tudja eljuttatni a szöveget, amit szeretne a csapata oldalára elhelyezni.
Ezentúl, ha elkezdődik a szezon, lehetőség van a csapatról folyamatosan publikálni, a teljesítményről, a szereplésről, mérkőzésekről, tervekről, célokról, igazolásokról.
Ezt azonban akkor lehet majd jól látni, ha én elkészítem a mintát, az én csapatomról, s aki szeretne eztán, hasonló módon adhatna ki közleményeket. Szerintem jó ötlet.
Az AR-ek összegyűjtését rátok bízom, egyeztessetek egymással. Lenne még néhány feladat, egyik sem túl nehéz. Esősorban ezeket akarom mail-ben elküldeni, de még nem fogalmazódott meg minden bennem, ezzel kapcsolatban.
És az ID?CFirpo3 írta:
Young Firpo a csapatnév
Ez nagyon jól hangzik már-már úgy érezhetjük, hogy támogatók lettünktorrestoni írta: Az extrák menüt úgy képzeltem, hogy lehetne néhány sort írni a csapatról, s a játékosokról, ez választható funkció, nem kötelező, aki szeretné, az megírja. Erre egy külön lapot készítek mindenkinek, arra a lapra lépve tudja eljuttatni a szöveget, amit szeretne a csapata oldalára elhelyezni.
Ezentúl, ha elkezdődik a szezon, lehetőség van a csapatról folyamatosan publikálni, a teljesítményről, a szereplésről, mérkőzésekről, tervekről, célokról, igazolásokról.
Ezt azonban akkor lehet majd jól látni, ha én elkészítem a mintát, az én csapatomról, s aki szeretne eztán, hasonló módon adhatna ki közleményeket. Szerintem jó ötlet.
Köszi, mind azért meg megnézted, és hogy megdicsérted.Diego10 írta:torrestoni!
Ez a szabályzat nagyon jó!![]()
A vigaszágot különösen jó ötletnek tartom.Az extrákban a résztvevőknek külön kell írniuk a csapatukról??Elvégre mindenki saját maga ismeri a legjobban a csapatát.Ha gondolod segítek én is összegyűjteni a ranlista helyezéseket.![]()
A csoportokba ha jól szürtem le 2 első kalapos és 2 második kalapos csapat kerül,nemde?
Akkor jó. 17 évesnél fiatalabbat nem hívhatok föl a nagyokhoz?kamaj írta:Am az ifin max 16 játékos lehet tehát már majdnem feltöltötted az üres helyeket CFirpo3.
Majd lesz. Nekem is csak 15 van. Szerintem szerezz be egy játékosmegfigyelőt.MessiFan írta:Csak van 1 kis bibi. nincs 1 ifi játékosom se. vagy van?CFirpo3 írta:Ok. Akkor, ha akarod, kihívhatsz.
Young Firpo a csapatnév
Észrevettemkamaj írta: 8 perc múlva aktiválódik az ifid utánna már megkapod őket és le is szervezheted a barátságos meccset.