Nem akkor ugyanott fogsz maradni ahol az idén vagy. Nem kerülsz át máshova, csak ha feljutsz innen. Most eza "veszély" nem fenyegetMessiFan írta: VII. 766. nem a VII. 767be kéne jutnom ha kiesek?

Nem akkor ugyanott fogsz maradni ahol az idén vagy. Nem kerülsz át máshova, csak ha feljutsz innen. Most eza "veszély" nem fenyegetMessiFan írta: VII. 766. nem a VII. 767be kéne jutnom ha kiesek?
VII. 766. nem a VII. 767be kéne jutnom ha kiesek?torrestoni írta:VII. osztályban vagy, nemde? Onnan nincs kiesés, nyugi, ha most még utolsó is leszel..., bent maradsz, nincs hova visszaesned.
kamaj1@freemail.hurisubarcafan írta: Lehet róla szómondom kérek msn-t és akkor tudtok informálni mert ott jobban tudok figyelni :S
Lehet róla szókamaj írta:Nem jelentkezel a Gamper kupára amit itt Torrestoni szervez? Nem kéne a barátságos meccsekkel nyűglődnöd meglenne alapból minden hétre az ellenfeled. Én és már egy pár ember itt az Eurobarcán jelentkeztünk rá és kb 2 hét múlva indulna.risubarcafan írta:majd egy két hónap múlva nézz meg, akkor lesz már normmsn-címed azért kérem majd barátságos meccsek maitt
![]()
Nem jelentkezel a Gamper kupára amit itt Torrestoni szervez? Nem kéne a barátságos meccsekkel nyűglődnöd meglenne alapból minden hétre az ellenfeled. Én és már egy pár ember itt az Eurobarcán jelentkeztünk rá és kb 2 hét múlva indulna.risubarcafan írta:majd egy két hónap múlva nézz meg, akkor lesz már normmsn-címed azért kérem majd barátságos meccsek maitt
![]()
Köszike, eddig 2 szezont húztam le velük.risubarcafan írta: Alakulgat, ahoz képest, hogy nem rég kezdted, azt sajnálom hogy a régi csapatom törölték mert nem néztem..:S az naon komoly volt.. és erős
meg volt még egy csapatom még régen azt hanyagoltam cska egy embert edzettem az volt vagy 50ezer TSI-jü 6csillagos xD de azt a csapatot is törölték így msot ezt az egyet próbálom fejleszteni.. csapatom neve: riSu FC alias: mokus16
Alakulgat, ahoz képest, hogy nem rég kezdted, azt sajnálom hogy a régi csapatom törölték mert nem néztem..:S az naon komoly volt.. és erőskamaj írta:Igen az lesz az enyémrisubarcafan írta:Kamaj a te csapatod Debrecen City?.
Nagyon jó lett. kár hogy az enyém egyikőtöket sem közelíti megCFirpo3 írta:itt van a címerem: http://www.kepfeltoltes.hu/080814/C.F._ ... es.hu_.jpg
ps-ben csináltam
köszkamaj írta:Nagyon nagy lett gratula hozzá. Nekem nagyon tetszik.CFirpo3 írta:itt van a címerem: http://www.kepfeltoltes.hu/080814/C.F._ ... es.hu_.jpg
ps-ben csináltam
Az enyém ehhez képest kütyafüle.
Én úgy tudom, hogy azzal csak a lottórendszert erősíted nem az akadémiát.torrestoni írta: Nem, az ifiakadémia támogatását te választod meg, heti 0, 1000, 2000 vagy 4000... Na, nézzük Fodort, szurkoljunk!
Nagyon nagy lett gratula hozzá. Nekem nagyon tetszik.CFirpo3 írta:itt van a címerem: http://www.kepfeltoltes.hu/080814/C.F._ ... es.hu_.jpg
ps-ben csináltam
Nem, az ifiakadémia támogatását te választod meg, heti 0, 1000, 2000 vagy 4000... Na, nézzük Fodort, szurkoljunk! Meglesz az első arany???? - Meg!!!kamaj írta: Semmivel sem, mert ha akadémiát alapítasz alapból levon 4000 hetente. A legjobb játékos akit felhoztam 1500 TSIjú kapus középszerű védéssel. Nekem az a problémám, hogy eddig mindig megvártam míg kiöregszenek, de sztem mostmár hamarabb fogom őket felhozni.
Nemtom, de nekem akiket ajánlanak a megfigyelőim szinte mind 4 vagy 5 csillagos játékosok, de nekem is megfelelőek. A megfelelő ifiben már nagyon jó tehát nem rosszak azok.
Nah, ez szép munka...!CFirpo3 írta:itt van a címerem: http://www.kepfeltoltes.hu/080814/C.F._ ... es.hu_.jpg
ps-ben csináltam
Semmivel sem, mert ha akadémiát alapítasz alapból levon 4000 hetente. A legjobb játékos akit felhoztam 1500 TSIjú kapus középszerű védéssel. Nekem az a problémám, hogy eddig mindig megvártam míg kiöregszenek, de sztem mostmár hamarabb fogom őket felhozni.torrestoni írta: Kamaj: mennyivel támogatod az akadémiát? Egyébként milyen a legjobb képességű ifi, akit felhoztál. A játékoskeresőim elég gyenge játékosokat találnak, az ificsapatom megfelelő, a legjobb talált játékosok is megfelelőek. Ez nem rossz, jó edzéssel jó üzlet, de örülnék egyszer egy: "rövid időn belül jó-ra fejlődhet" üzenetnek.
Így van.MessiFan írta:torrestoni írta:Egyébként nekem is licitáltál egy játékosra, ma este jár le a határidő, úgyhogy figyeld.
Mihály Regős lenne az?
torrestoni írta:Egyébként nekem is licitáltál egy játékosra, ma este jár le a határidő, úgyhogy figyeld.
Ahelyett h spanyolba mentél volnaMessiFan írta:Egyébként.. Ha nem lenne görögben internet. akkor nem tudnám megnézni a HT-t
Igazad van, de nekem akkor se jött össze pedig majdnem egy évig sz**tam a f*szt miatta.. nem jött össze xDDDDDDDDkamaj írta:Nem feltétlenül rossz az. Rá kell jönni, hogyan müxik és egy nagyon jó ifiakadémiát csinálhatsz, és nem kell a lottórendszertől félned, innen tudni fogod nagyjából, mire képes és milyen poszton játszhat.risubarcafan írta:amúgy ifiakadémiát, sztem tök hülyeség csinálni, nekem nem jött be, bár nem vok egy NB1-es csapat, milliárdokkal