Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem akkor ugyanott fogsz maradni ahol az idén vagy. Nem kerülsz át máshova, csak ha feljutsz innen. Most eza "veszély" nem fenyegetMessiFan írta: VII. 766. nem a VII. 767be kéne jutnom ha kiesek?
VII. 766. nem a VII. 767be kéne jutnom ha kiesek?torrestoni írta:VII. osztályban vagy, nemde? Onnan nincs kiesés, nyugi, ha most még utolsó is leszel..., bent maradsz, nincs hova visszaesned.
kamaj1@freemail.hurisubarcafan írta: Lehet róla szómondom kérek msn-t és akkor tudtok informálni mert ott jobban tudok figyelni :S
Lehet róla szókamaj írta:Nem jelentkezel a Gamper kupára amit itt Torrestoni szervez? Nem kéne a barátságos meccsekkel nyűglődnöd meglenne alapból minden hétre az ellenfeled. Én és már egy pár ember itt az Eurobarcán jelentkeztünk rá és kb 2 hét múlva indulna.risubarcafan írta:majd egy két hónap múlva nézz meg, akkor lesz már normmsn-címed azért kérem majd barátságos meccsek maitt
![]()
Nem jelentkezel a Gamper kupára amit itt Torrestoni szervez? Nem kéne a barátságos meccsekkel nyűglődnöd meglenne alapból minden hétre az ellenfeled. Én és már egy pár ember itt az Eurobarcán jelentkeztünk rá és kb 2 hét múlva indulna.risubarcafan írta:majd egy két hónap múlva nézz meg, akkor lesz már normmsn-címed azért kérem majd barátságos meccsek maitt
![]()
Köszike, eddig 2 szezont húztam le velük.risubarcafan írta: Alakulgat, ahoz képest, hogy nem rég kezdted, azt sajnálom hogy a régi csapatom törölték mert nem néztem..:S az naon komoly volt.. és erős
meg volt még egy csapatom még régen azt hanyagoltam cska egy embert edzettem az volt vagy 50ezer TSI-jü 6csillagos xD de azt a csapatot is törölték így msot ezt az egyet próbálom fejleszteni.. csapatom neve: riSu FC alias: mokus16
Alakulgat, ahoz képest, hogy nem rég kezdted, azt sajnálom hogy a régi csapatom törölték mert nem néztem..:S az naon komoly volt.. és erőskamaj írta:Igen az lesz az enyémrisubarcafan írta:Kamaj a te csapatod Debrecen City?.
Nagyon jó lett. kár hogy az enyém egyikőtöket sem közelíti megCFirpo3 írta:itt van a címerem: http://www.kepfeltoltes.hu/080814/C.F._ ... es.hu_.jpg
ps-ben csináltam
köszkamaj írta:Nagyon nagy lett gratula hozzá. Nekem nagyon tetszik.CFirpo3 írta:itt van a címerem: http://www.kepfeltoltes.hu/080814/C.F._ ... es.hu_.jpg
ps-ben csináltam
Az enyém ehhez képest kütyafüle.
Én úgy tudom, hogy azzal csak a lottórendszert erősíted nem az akadémiát.torrestoni írta: Nem, az ifiakadémia támogatását te választod meg, heti 0, 1000, 2000 vagy 4000... Na, nézzük Fodort, szurkoljunk!
Nagyon nagy lett gratula hozzá. Nekem nagyon tetszik.CFirpo3 írta:itt van a címerem: http://www.kepfeltoltes.hu/080814/C.F._ ... es.hu_.jpg
ps-ben csináltam
Nem, az ifiakadémia támogatását te választod meg, heti 0, 1000, 2000 vagy 4000... Na, nézzük Fodort, szurkoljunk! Meglesz az első arany???? - Meg!!!kamaj írta: Semmivel sem, mert ha akadémiát alapítasz alapból levon 4000 hetente. A legjobb játékos akit felhoztam 1500 TSIjú kapus középszerű védéssel. Nekem az a problémám, hogy eddig mindig megvártam míg kiöregszenek, de sztem mostmár hamarabb fogom őket felhozni.
Nemtom, de nekem akiket ajánlanak a megfigyelőim szinte mind 4 vagy 5 csillagos játékosok, de nekem is megfelelőek. A megfelelő ifiben már nagyon jó tehát nem rosszak azok.
Nah, ez szép munka...!CFirpo3 írta:itt van a címerem: http://www.kepfeltoltes.hu/080814/C.F._ ... es.hu_.jpg
ps-ben csináltam
Semmivel sem, mert ha akadémiát alapítasz alapból levon 4000 hetente. A legjobb játékos akit felhoztam 1500 TSIjú kapus középszerű védéssel. Nekem az a problémám, hogy eddig mindig megvártam míg kiöregszenek, de sztem mostmár hamarabb fogom őket felhozni.torrestoni írta: Kamaj: mennyivel támogatod az akadémiát? Egyébként milyen a legjobb képességű ifi, akit felhoztál. A játékoskeresőim elég gyenge játékosokat találnak, az ificsapatom megfelelő, a legjobb talált játékosok is megfelelőek. Ez nem rossz, jó edzéssel jó üzlet, de örülnék egyszer egy: "rövid időn belül jó-ra fejlődhet" üzenetnek.
Így van.MessiFan írta:torrestoni írta:Egyébként nekem is licitáltál egy játékosra, ma este jár le a határidő, úgyhogy figyeld.
Mihály Regős lenne az?
torrestoni írta:Egyébként nekem is licitáltál egy játékosra, ma este jár le a határidő, úgyhogy figyeld.
Ahelyett h spanyolba mentél volnaMessiFan írta:Egyébként.. Ha nem lenne görögben internet. akkor nem tudnám megnézni a HT-t
Igazad van, de nekem akkor se jött össze pedig majdnem egy évig sz**tam a f*szt miatta.. nem jött össze xDDDDDDDDkamaj írta:Nem feltétlenül rossz az. Rá kell jönni, hogyan müxik és egy nagyon jó ifiakadémiát csinálhatsz, és nem kell a lottórendszertől félned, innen tudni fogod nagyjából, mire képes és milyen poszton játszhat.risubarcafan írta:amúgy ifiakadémiát, sztem tök hülyeség csinálni, nekem nem jött be, bár nem vok egy NB1-es csapat, milliárdokkal