Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor annál előrébb biztos, hogy nem lesz az első forduló, mert akkor leszervezem a jövő heti barátságos meccsemet?torrestoni írta:Aug. 27-én lenne az első játéknap, ehhez szeretném tartani magam.
Akkor nekem tökéletes. igaz barétomnál leszek de attolfügg hány órakkor kezdődiktorrestoni írta:Aug. 27-én lenne az első játéknap, ehhez szeretném tartani magam.
kamaj írta:Én mivel vettem egy nagyon jó 17 éves kapust ezért arra megyek hogy ő védését növeljem ezért védés edzés tarok neki amíg min világklasszis nem leszDiego10 írta:Te milyen edzésen vagy???Én most támadásépítés de akkor lehet átállítom területvédekezésre vagy védekezésre..
Torrestoni eddig nagyon jónak tűnik az egész sztem kiváló és minőségi kupa lesz amit elsősorban neked köszönhetünk.
Köszi a kihívást de nálam is az a helyzet, mint Diego10 esetében, várakozó módban vagyok, mert lehet, hogy elindul a Gamper kupa és akkor nem tudom elfogadni a kihívásodat. Ergó nemtom, hogy elfogadom-e várom a híreket.dekor írta:Kamaj, kihívtalak egy meccsre, ha gondolod akkor lejátszhatnánk aug 20.án
Én mivel vettem egy nagyon jó 17 éves kapust ezért arra megyek hogy ő védését növeljem ezért védés edzés tarok neki amíg min világklasszis nem leszDiego10 írta:Te milyen edzésen vagy???Én most támadásépítés de akkor lehet átállítom területvédekezésre vagy védekezésre.
torrestoni írta:Sziasztok! Néhány hírrel szolgálhatok a kupával kapcsolatban.
Eddig rengetegen kerestek meg, többnyire csak érdeklődés szinten, s vannak jelentkezők is, így nagy az esélye a 16 csapatos, 4 csoportos indulásnak...
Nem lesz regisztráció, mint korábban terveztem, s a kuamenedzselő program használatára sincs szükség. Készítettem egyet itthon, amivel csak az eredményeket kell beírni, s máris kidobja a táblázatot.
Lesz egy olyan menüpont is, ahol a kupával foglalkozó híreket, afféle magazint szerkesztek, az ide kerülő összes cikk megírását nem biztos hogy tudom vállalni, ezért ebben valaki segíthetne majd, csupán a nyers szöveget kellene eljuttatnia amikor írt, s én felrakom az oldalra.
Arra gondoltam, még ma elkészítem a csapatomról szóló írást (mintaként), ez kerül az extrák menübe, ide kerül a címer is, s rövid leírás a csapatról, valamint a kupa közben közleményeket adhattok ki, illetve kommentálhatjátok a csapatotok szereplését akár mérkőzésről-mérkőzésre. Ennek a rendszerén még dolgozom, egyelőre az látszik megoldásnak, hogy mindenkinek nyitok egy lapot, melynek címet csak a csapat tulajdonosa, s én tudok, ide írjátok, s én innen másolom a nyilvános lapra.
Emellett kirajzolódott bennem a másik két szervező szerepköre is, leírom s e-mail-ben még ma elküldöm!
Nos, mit szóltok ezekhez?
kamaj írta:Nem rossz üzlet volt tényleg, ha védekezés edzést adsz neki nagyon jó játékos lehet belőle, de ha csak játszatod akkor is többet fog érni, mint amennyiért vetted. Az jó taktika ha fiatalokra építítek a csapatotokat, de fontos, hogy játszanak különben megállnak a fejlődésben.Diego10 írta:kamaj!vettem 1400eft-ért egy 17 éves olasz védőt.Nem rossz.Paolo de Francesco.Középszerű erőnlét,megfelelő védekezés 500 TSI.
17 évestől sztem nem rossz.Megnéztem a HCP szerint a dupláját éri szal jó üzletet csináltam.
Nem rossz üzlet volt tényleg, ha védekezés edzést adsz neki nagyon jó játékos lehet belőle, de ha csak játszatod akkor is többet fog érni, mint amennyiért vetted. Az jó taktika ha fiatalokra építítek a csapatotokat, de fontos, hogy játszanak különben megállnak a fejlődésben.Diego10 írta:kamaj!vettem 1400eft-ért egy 17 éves olasz védőt.Nem rossz.Paolo de Francesco.Középszerű erőnlét,megfelelő védekezés 500 TSI.
17 évestől sztem nem rossz.Megnéztem a HCP szerint a dupláját éri szal jó üzletet csináltam.
dekor írta:"Hát nehézkes még a csapatodról véleményt mondani mivel még nem játszottál meccset. A játékos nem tűnik rossznak, de pár értéket mondhatnál róla, mert neki sincs meccsértékelése."
Milyen értékekre gondolsz?