2008.08.13. 14:21:07
Sziasztok! Néhány hírrel szolgálhatok a kupával kapcsolatban.
Eddig rengetegen kerestek meg, többnyire csak érdeklődés szinten, s vannak jelentkezők is, így nagy az esélye a 16 csapatos, 4 csoportos indulásnak...
Nem lesz regisztráció, mint korábban terveztem, s a kuamenedzselő program használatára sincs szükség. Készítettem egyet itthon, amivel csak az eredményeket kell beírni, s máris kidobja a táblázatot.
Lesz egy olyan menüpont is, ahol a kupával foglalkozó híreket, afféle magazint szerkesztek, az ide kerülő összes cikk megírását nem biztos hogy tudom vállalni, ezért ebben valaki segíthetne majd, csupán a nyers szöveget kellene eljuttatnia amikor írt, s én felrakom az oldalra.
Arra gondoltam, még ma elkészítem a csapatomról szóló írást (mintaként), ez kerül az extrák menübe, ide kerül a címer is, s rövid leírás a csapatról, valamint a kupa közben közleményeket adhattok ki, illetve kommentálhatjátok a csapatotok szereplését akár mérkőzésről-mérkőzésre. Ennek a rendszerén még dolgozom, egyelőre az látszik megoldásnak, hogy mindenkinek nyitok egy lapot, melynek címet csak a csapat tulajdonosa, s én tudok, ide írjátok, s én innen másolom a nyilvános lapra.
Emellett kirajzolódott bennem a másik két szervező szerepköre is, leírom s e-mail-ben még ma elküldöm!
Nos, mit szóltok ezekhez?
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton