varnagykrisztian írta:
Aukciós draft lesz, lehet hogy megpróbálom berántani a HARDEN + CURRY duót aztán 1 évig mazsolázom. 
Ja így értem. Nekem mindig az a filozófiám, hogy kiegyensúlyozott csapat kell és aukciósban hülyeség elverni a pénzt két sztárra és aztán hajléktalanként guberálni a szemétben.
Ha ez segít ESPN-n én is benne vagyok egy rotoban és ezt draftoltam még szezon előtt:
10 Karl-Anthony Towns, Min C $25
14 Andrew Wiggins, Min SG $34
26 P.J. Tucker, Pho SG $4
30 Wesley Matthews, Dal SG $8
36 Marcus Smart, Bos PG $5
39 Zach LaVine, Min PG $6
43 Bojan Bogdanovic, Bkn SG $3
46 Jabari Parker, Mil SF $10
48 Derrick Favors, Uta PF $25
54 Avery Bradley, Bos SG $3
58 Otto Porter Jr., Wsh SF $3
62 Robin Lopez, NY C $10
68 Luol Deng, Mia SF $4
89 Julius Randle, LAL PF $6
97 Danilo Gallinari, Den SF $13
129 Marcin Gortat, Wsh C $4
162 Deron Williams, Dal PG $7
171 Goran Dragic, Mia PG $13
176 Harrison Barnes, GS SF $2
183 Mike Conley, Mem PG $12
185 Brandon Jennings*, Det PG $2
192 Randy Foye, Den SG $1
Crowder jött az üres helyre, mert Jennings ment IR helyre és természetesen Fournier itt is nálam van.

Foye helyett jött.
Mondjuk ez trükkös liga, mert heti egyszer (vasárnap zárul a licit) lehet felvenni FA-t és 5$ a minimum licit és 80$ egységed van egész évre.
Előző hét vasárnap volt nagy licit háború,sajnos minden érdekes FA-t elvittek, pedig Bogdanovic sem igazán jött be, de így is második vagyok. Szóval én ezt ajánlom, hogy próbálj fiatalokra rámenni és szétosztani a pénzt, pl én ha ezekből megtarthatnék pár embert ötöt simán feltudnék sorolni akit megtartanék. És ez egy 16 fős liga.
Keeper liga:
Kicsit azért bosszant, hogy több volt ebben a hétben, de valószínűleg maradni fog a 6-6. Azért az hogy olyan fakezű emberekkel a csapatban mint Rondo-Mahinmi és Whiteside elég mókás, hogy neo 81%-kal büntetőzik.

Plusz a TO kategóriát sem sikerül megfogni pedig pl direkt ezért vettem ki Mudiayt Péntekről. Plusz remélem csak kisiklás volt a tegnapi rossz dobóforma mert az irreálisan alacsony volt.
varnagykrisztian is remek hetet tolt ellenem és most neo is. Whiteside annyit blokkol mint az egész csapatom (ami pl a liga 3/4-e ellen elég lenne).

No mindegy, de azért bosszant na....főelg, hogy neo-t az első évben vertem meg és azóta mindig megússza bakker.

Most is ez nekem kötelező kellett volna legyen ha PO-ot akarok....
Ma van NFL is, ott is ki-ki meccs van az egyik legjobb formában lévő ember ellen, remélem legalább ott sikerül nyerni mert az már féllábbal PO-ot jelentene. Ha viszont bukok akkor még jön a ligaelső és a legjobb formában lévő csapat.....Minimum egy bravúr kell akkor, mert most 6-4 a mérlegem (6-5 lesz vereség esetén) és 8-6 kell a PO-hoz szerintem. Dingo a Bingo ellen meg csak a győzelem az elfogadható. Szóval ma nyerni kéne Xanthor ellen és akkor PO ha csak valami oltári nagy pech nem történik vagy nem sikerül hozni a kötelezőt vagy 8-6 nem elég a PO-hoz. Úgyhogy Freeman megint hozhatna 3-4 TD-t.