A témához kicsit:
Szerintem külön kell választani, más egy blog és más egy szakmai sportoldal. Főleg fantasy esetében. itt nincs igazi szakértő, írást lehet tanulni, de egy jó blog nem a profizmustól lesz jó. Az én esetemből kiindulva én egy szurkolói blog szerűséget készítek ahol úgy írok mint bármilyen más szurkoló, de ettől még az lehet bizonyos tömegeknek hasznos és érdekes. Aztán az olvasó meg eldönti, hogy számára az a tartalom megéri-e az olvasást vagy sem.
Remélem, hogy aki regisztrál Fanára az használja majd a ref linkemet.
https://www.fanaments.com/r/Tromort
( Köszi Cumbee! )
Fantasy BL!
Előszőr is bocsánat, de nem láttam, hogy az Atma meccs korábban lesz ma. Így a sima BL Fantasy-s tippek el is maradnak. Viszont Fanaments-en ez nem változtatt, ott ez a meccs amúgy is kimarad a kínáéatból és a többi 7 meccsel lesz forduló este.
Fanamentsen jó a BL forduló, mert meccs indulása előtt még lehet változtatni, így ha kiöjttek a kezdők is le lehet ellenőrizni. Így most én se böngészgettem végig minden nyilatkozatot, hogy kik nem lesznek. Majd este kell leellenőrizni.
A csapatok kialakításában
Fanamentsen muszáj mindig kockáztatni, mert az elszabadult árak miatt nehéz egységes jó csapatot létrehozni. Én általában arra törekszem, hogy megtaláljam a legolcsóbb clean sheeteket, hogy legyen pénzem a drága de sok pontot szerző játékosokra.
Sorban a meccsek:
Benfica-Galata
Előző fordulóban nyert a Galata hazai pályán, de eléggé döntetlen szagú meccs volt. Sok helyzettel mindkét oldalon. Clean sheetet én nem várok ezen a meccsen, erős támadó potenciál van mindkét oldalon. Benfica részről
Gaitán nagyon jó választás, gólerős kp, de Fanamentsen elszabadult az ára, köszönhetően a jó formájának.
Jonas viszont egy jó arányú támadó lehet.
Galata oldalról merészeknek
Podolski, bár én nem nagyon bíznék benne. Viszont
Inan jó formában van plussz Ő a Galata fő tizeneggyes lövője, drága, de olcsó védőkkel beleférhet.
Shakhtar-Malmo
Érdekes összecsapás, a Shaktar még gólt sem lőtt és 8at kapott 3 vereséggel 0 pontos, míg a Malmo nagy küzdelemben nyerni tudott az előző fordulóban. Ugyanakkor most fordulhat a kocka. A Shakhtar-nak nagyon fontos lenne nyerni jobb gólkülönbséggel, hogyha Európa liga helyet akarnak. A nap egyik legjobb opciója
Teixeria lehet ár/érték arányban, ő a Shaktar motorja támadásban és mindig benne van a gól.
Ugyanakkor én a Shakthar védelmét is teszem. Mivel eddig mindig kaptak gólt gy nagyon olcsók, de most jó esélyük van egy clean sheetre. Illetve
Ismaily és
Srna is könnyen bene lehet egy gólban,
Pyatov kicsit drágább mert múlt héten büntetőt védett, de még ő is megérheti.
Real-Psg
Lutri rangadó. Hiába volt az előző meccs 0-0, símán lehet egy gólgazdag összecsapás. Egyik csapat védőjét se tenném be szívessen.
Ramos talán jó opció lehet, mert olcsó, mivel eddig keveset játszott, de PSG képes gólokat lőni.
Támadóknál összetettebb a kérdés. Benzema és Bale nincs ami rontja Ronaldo esélyeit is, ileltve túl drága, szóval őt kihagynám.
Jese olcsó és nem mutat rossz formát, de mindenképp kockázatos. KP is túl lutri, egyik sem elég túlerős, főleg nem ilyen meccseken. PSG oldalán talán Cavani érné meg ár érték arányban, de túl rizikós.nak tűnik.
Gladbach-Juve
A Juvénak kötelezőnek kellene, hogy legyen ez a meccse, mert ezután már csak nehezebb lesz. Viszont a Gladbach az új edzővel menetel. A Juve védelemből talán
Evra megéri, de rizikós. Mandzukic nem mindig játszik, elég hektikus. Morata jó deje nem lőtt gólt. Cuadrado meg bent sincs Fanán, most írtam nekik.

Viszont
Pogba olcsó magához képest és jó formában van. Erősen ajánlós.
Sevilla-City
Egy ilyen meccsen a védelem lutri, bár nagyon olcsók a city védők. Kolarov megérheti a támadó potenciálja miatt. Viszont a támadóknál nagyon jó lehetőségek vannak.
De Bruyne nagyon jó formában van és olcsó. Szerintem "must have" a srác.
Touré -ban mindig benne van egy gól, főleg, hogy ő a 11es lövő. Elől
Bony még írtó olcsó és most elkapta a fonalat, bár BL-hez lehet méh kevés. Sevilla-ból két jó opció van szerintem.
Banega és
Konoplyanka, ha utóbbi kezd.
Mu-CSKA
A Mu eddig a BL-ben még nem hozott le kapott gól nélküli meccset, viszont a bajnokságban remekelnek ilyen téren. A CSKA hazai pályán a tökéletes ellenfél erre. Szóval itt az idehe és kell is egy győzelem. Márpedig ez a Mu támadók nem képesek sok gólra. így fontos lesz, hogy ne kapjanak gólt. Egész Mu védelem egy ajándéknak túnik így. Legtöbben alapáron vannak.
De Gea és
Rojo írtó olcsók. Sajnos Blind kpra van bejegyezve. De Smalling sem drága.
KP-n még
Herrera érheti meg, vagy
Mata, bár Ő megint elszürkült az utóbbi hetekben.
PSV-Wolfsburg
Egyik védelemre se tennék. Olyan védelembre nem teszek ahol Dante van, illetve a Wolfsburg meg írtó jó támadókból áll. KP-n
Draxler jó opció, mindig benne van az assziszt, de én
Caligiuri-t választom mert kicsivel olcsóbb és több esélye van gólra. Illetve ha kezd akkor
Dost, utóbbi időben elég megbízhatóan szállítja a gólokat.
Kicsit összecsapott lett, mert mnidenkiről írni akartam egy keveset, illetve az elvorult árak miatt bonyolultabb, de a kiemelt nevekben bízom.
Ja és közben vissza írtak, hogy Cuadrado-t betették.
Szerk: De Bruyne nem kezd

Pyatov és Ismaily sem
Szerk 2: A sok rotálás eléggé bekavart, de ez benne van. Viszont így van rengeteg olyan bargain mint Lichtsteiner, Dybala, Lingard, Kanibolotskiy vagy Azavedo.
Szerk3:
Bob_Marley írta:
Viszont MRTomori77-nek
Majdnem.