Létezik az, hogy nekem más lenne az NBA 2K11-em mint nektek? Mert ezeket a fizetési kereteket sem látom. Én Pc-n nyomom...

Azért te választasz utoljára, mert te voltál az előző szezonban a legjobb csapat. Mindig a leggyengébb(legutolsó) csapat választ elöször, azért hogy a jó játékosok a kisebb csapatokhoz kerülhessenek és ezzel így egyensúlyban van az egész NBA. Nincs az mint pl a spanyol bajnokságban, hogy Barca-Real uralom van (mondjuk a második csapat uralmában nem vagyok biztosMessithebest írta: ...
Valaki tudja hogy mi ez???? Illetve még az a kérdésem,hogy a Draft sorrendje mi alapján van eldöntve??? Csak mert én állandóan,ha nem veszek valakitől Draft jogot,mindig utolsóként húzok mind a 2 körben. Miért?...
Hát töki, salary capedbe nem fér bele, hogy leigazold!Van egy keret összeg (cap room), s van a súlyozott összeg (hard cap room)!Messithebest írta:
Igazolásokban viszont felidegelt rendesen a játék.....:
Nevezetesen D. Nash már 92es volt 26 évesen,és lejárt a szerződése. Meg akartam hosszabbítani ezt,de valami Cap sz*rság miatt nem engedte,és ha a Salary-t akár csak 1el lejjebb vittem volna,már az Interest-je 0.....![]()
Szóval el kellett küldenem őt és most RD: 1 Pick: 1 et is én húztam a draftba,és őt sem tudtam leigazolni,ugyan emiatt a sz*rság miatt....
![]()
Valaki tudja hogy mi ez???? Illetve még az a kérdésem,hogy a Draft sorrendje mi alapján van eldöntve??? Csak mert én állandóan,ha nem veszek valakitől Draft jogot,mindig utolsóként húzok mind a 2 körben. Miért?
Rose-H. Nash-LeBron-Griffin-Howard
Bent vagy a saját mentésedben, az Associationben és ott rámész az "Options"ra, majd "Association Settings" és ott lesz ez.neobarca írta:Már ott elakadok, hogy nekem nincs olyan hogy ass...
Print screenelni nem tudom,mert én xboxon játszok. előhivod a 2k menüt az Ass modon belűl,ott options,utána Ass. Settings és ott van hogy Trade Override ezt tedd off-ra. Ha off,akkor nem tudom mi lehet a probléma.neobarca írta:Eskü nem találom! Ez a szezonon belül van? Nem kérdezett semmit. Ez az első szezonom.
Elején beállítottam a nehézséget, hogy hány meccs legyen , sérülések legyenek e stb. Kiválasztottam a csapatot és ennyi.
Ki tudnád nekem print screen-elni?
Vagy elég ha pontról pontra leírnád, hogy hogyan éred el ahol be lehet ezt állítani...
Ass. Settings. Egyébként nem írta hogy Do you want to force the agree them?neobarca írta:Ezt egész pontosan hol találom? Mert nem találom. Idáig én úgy cseréltem, hogy játékosra rákattintok és ott trade és kiírja hogy válasszak játékos. És már el is cseréli.Messithebest írta:Trade Override-t offold az Ass beállításokbanés úgy legyen,h a 2 zöld led világít! amúgy egy idő után nő a tekintélyed,és Force the Agree
Yes
Tied a játékos...
Ezt egész pontosan hol találom? Mert nem találom. Idáig én úgy cseréltem, hogy játékosra rákattintok és ott trade és kiírja hogy válasszak játékos. És már el is cseréli.Messithebest írta:Trade Override-t offold az Ass beállításokbanés úgy legyen,h a 2 zöld led világít! amúgy egy idő után nő a tekintélyed,és Force the Agree
Yes
Tied a játékos...
Trade Override-t offold az Ass beállításokbanneobarca írta:Működik!!! Nagyon Köszi! Már csak 1 valamit nem értek manager módban. Bárkit bárkire el tudok cserélni. De miért? 50 ovr-osért akár Lebront is odaadják. Nem reális. Ráadásul hogy kell több játékos ajánlani 1ért?neobarca írta:Köszi haver! Akkor ezt csak letöltöm és bemásolom a save mappába?
Nem jövök rá ezekre...
Működik!!! Nagyon Köszi! Már csak 1 valamit nem értek manager módban. Bárkit bárkire el tudok cserélni. De miért? 50 ovr-osért akár Lebront is odaadják. Nem reális. Ráadásul hogy kell több játékos ajánlani 1ért?neobarca írta:Köszi haver! Akkor ezt csak letöltöm és bemásolom a save mappába?
Mi nem megy? Nem szabad feladni amúgy sem! Én is először tök suta voltam,mindig kikaptam,mostanság azért Rookie-n nyerem a meccseimet(Többiről ne beszéljünk,mert ott legyaláznakMessiFan írta:Nem nekem való ez a 2k11 úgyhogy abba is hagyom.
Egyszerűen hiába gyakorlok, semmit nem tudok megcsinálni.
Egyszerűen tehetetlen vagyok ha nálam van a labda még rookie szinten is.
Így felesleges gyilkolni az agysejtjeimet.
Kösz
LOL bizony. Egyébként a Blacktop az tényleg jó,a 21 game a legjobb sztem.MessiFan írta:Közel 1 órát játszottam a nba baktop-ba a pickup game-be 5v5-t úgy, hogy néha-néha átálltam a másik csapatba.
Nagyon durva csapatokat raktam össze
Jordan,Wade,LeBron,Kobe mindig benne voltak valamelyik csapatba.
Williams (a fehér) és Paul baromi jó
Viszont meccseken még mindig csak minden 4.-ik dobásom megy be vagy még az sem..
mtb LOL
Hát igen, elég sokat játszhat, nekem mostanság van napi 1-2 óra időm ilyesmire, de én sem játszom két meccsnél többet egy nap. Szimulálni pedig szökőévenként. Ezért nyomok 29 meccses szezonokat.MessiFan írta:Most komolyan. Te egész nap ezzel játszol? Mert naponta lenyomsz egy szezont és elvileg "csak" a felét leszimulálod.
Én még mindig csak 1 meccset játszottam le pedig 2-3 naponta játszok vele 1 órát.
Igen,így volt,akkor ezért jött be a Rose-Chalmers csere is! Köszi! Egyébként most egy olyan cserén gondolkodok ezzel a jó draft-tal,hogy Wade-t elcserélném Griffin-re(Wade ugyan 99es,de már 32 éves,és ott van ugye az új Draftom,(PG,mint Wade)Samuel,85ös 21 évesen,Griffin pedig PF,87-es 24 évesen(ami megüresedett Bosh távozása miatt)és így mindenki a helyén játszhatna. Szóval mit gondoltok erről?Kalap1988 írta: Tudod mi lehet az oka a cserének? második szezon után nő a tekintélyed és megkérdi a gép, hogy force them to agree? Ha itt rányomsz az ok-ra, akkor elcserél szinte bárki bárkire. Első szezonban ez nem él, de a másodiktól igen. Mindenesetre jó sok órát játszhatsz egy nap
Nekem az új mentésem OKC, még csak pár meccset játszottam, de egy olyan csapatot sikerült összetennem, akiket nagyon érzek és viszonylag reális cserékkel. A roster: Westbrook, Iverson, Durant, Blake Griffin, Josh Smith, Delonte West, Stackhouse, Wesley Johnson, Kevin Love, Aldrich, Brad Miller ( talán van még 1-2 játékos,de őket nem használom). Ez így egészében nagyon erős csapat. Az első 5 a kezdő, a második nagyjából az első cseréik, illetve Brad szokott még játszani, ha fault problémák vannak. Centerben kicsit alacsony Josh Smith, de retteneteset ugrik (mint valójában) és jól jön támadásban, hogy mozgékonyabb. Illetve azért Aldrich is játszik 15-20 percet, Love és Griffin sem kicsi, szóval összességében szerintem jók a magas embereim. A kezdőből a Westbrook-Durant kettős tarol, rájuk játszom, de emellett Iverson,Griffin,Smith, West és Love is sűrűn stabil 10 pont körüli, vagy 10 pontnál többet dobó ( a kezdő ötös 3 tagja ált 12-15 pontot dob ezek közül) játékos. Így kb 7 játékos átlagol az eddig 6-7 meccsen 10 pont körül vagy felett. Jó a csapatmunka. Aldrich a védekezéshez tesz hozzá, Johnson jó a lopásokban, illetve gyorsindításnál ( legutóbb Lebrontól 3 vagy 4 labdát loptam vele a kb 10 perc játékidejében) . Stackhouse tripla és szintén gyors indítás. West pedig Westbrook tökéletes pótlása. A Love-Griffin kettős NBA nézőknek nagyon soknak tűnik,de a játékban azért csak 78-80 körüli az értékük, mindenesetre nagyon jó mindkettővel játszani. Azon gondolkodom, hogy Josh Smith+Brad Miller (vagy Griffin) kettősért bepróbálkozom D12-nél,de eddig ez a csapat nagyon bejön és nem akarom megbontani (mindenesetre nem kicsit erősödnék, szerintem esélyes is lenne, ha a fizetés oké)