Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
neobarca
Director del Fútbol

2011.02.28. 12:11:55

Halljátok!

Létezik az, hogy nekem más lenne az NBA 2K11-em mint nektek? Mert ezeket a fizetési kereteket sem látom. Én Pc-n nyomom... :o
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.28. 08:27:16

Ha már itt tartunk én is írok egy rövidke élmény beszámolót :lol:
Kezdtem egy újat az új rosterrel, csak hogy elkenjem Meloékat… :mrgreen:
Csapaton változtattam rendesen!
PG:Rondo-Maynor (Thunder)
SG:Allen-Stackhouse(FA)-meg egy free agentről egy 20 éves
SF:Pierce-Graham (Cavsből)-Finley (FA)
PF:Garnett-Jeff Green
C:Ibaka (Thunder)-Kristic-egy FA fiatal
Illetve van még 2 fiatalom a D-league csapatból akik jelenleg lent is vannak!
Kezdőm:Rondo-Allen-PP-KG-Ibaka 34 percet nyomnak, Kristic 10-et Green, Graham 20akat Maynor is 10 körül van Finley, Stack mint öregrókák 3-5 perc és a fiatalok is „pár perc”!Kristicre nagyon ráálltam, folyamatosan edzettem, meg developmenteket csinálok vele, mert Ibaka jó nagyon, de sokszor kint ácsorog trojkázni, Kristic viszont bent verekszik!Jeff Green a játékban is állat!Nagyon meg vagyok elégedve jelenleg ezzel a csapattal!17-3ra állok Keleten, 29meccsre tettem, mert már izzodt a tenyerem az újakkal, a fontos meccseket lejátszottam a többit hagytam!

A cseresorban Finley Stack életveszély kintről, Green meg jó betörésben, meg pozícióban!Viszont sok lejáró szerződésűm lesz idény végén, de a jó cseréknek köszönhetően mindenféleképpen számítok egy minimum1/5ös draftra!Van pick-kem a Cavstől, Raptorstól, Timberwolvestól, s Thundertől!Majd egy 2est fogok szerintem hozni évvégén mert Stack val visszavonul szerintem, meg Finley is, de remélem 1-1 évet kibírnak még majd!Máshol nincs „gond”, nem keresnek sokat az embereim, s a kezdő nagy rohanós, a csere sor meg életveszély kintről :wink:
Kép
Kép
Kép
nagyakos91
Barça B

2011.02.28. 08:06:21

Messithebest írta: ...

Valaki tudja hogy mi ez???? Illetve még az a kérdésem,hogy a Draft sorrendje mi alapján van eldöntve??? Csak mert én állandóan,ha nem veszek valakitől Draft jogot,mindig utolsóként húzok mind a 2 körben. Miért?...
Azért te választasz utoljára, mert te voltál az előző szezonban a legjobb csapat. Mindig a leggyengébb(legutolsó) csapat választ elöször, azért hogy a jó játékosok a kisebb csapatokhoz kerülhessenek és ezzel így egyensúlyban van az egész NBA. Nincs az mint pl a spanyol bajnokságban, hogy Barca-Real uralom van (mondjuk a második csapat uralmában nem vagyok biztos :D).

Én legalábbis így tudom :D
Remélem tudtam segíteni.

Én is NBA-zek egyébként. Xbox-on a 2k11-el, 3. szezonomat kezdtem el. My player módban játszok, a portlandhez draftoltak, a leggyengébb szinten kezdtem a játékot, megnyertem az NBa-t, utána a Torontohoz szerződtem, ott is nyertem, most a Miami Heat-nél játszok. Most ha jól tudom all-star szinten játszok, már csak a hall of fame fokozat van hátra.
visca el barca!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.28. 08:01:23

Messithebest írta:
Igazolásokban viszont felidegelt rendesen a játék.....:
Nevezetesen D. Nash már 92es volt 26 évesen,és lejárt a szerződése. Meg akartam hosszabbítani ezt,de valami Cap sz*rság miatt nem engedte,és ha a Salary-t akár csak 1el lejjebb vittem volna,már az Interest-je 0..... :evil: :x Szóval el kellett küldenem őt és most RD: 1 Pick: 1 et is én húztam a draftba,és őt sem tudtam leigazolni,ugyan emiatt a sz*rság miatt.... :x

Valaki tudja hogy mi ez???? Illetve még az a kérdésem,hogy a Draft sorrendje mi alapján van eldöntve??? Csak mert én állandóan,ha nem veszek valakitől Draft jogot,mindig utolsóként húzok mind a 2 körben. Miért?

Rose-H. Nash-LeBron-Griffin-Howard
Hát töki, salary capedbe nem fér bele, hogy leigazold!Van egy keret összeg (cap room), s van a súlyozott összeg (hard cap room)!
Sokat keresnek a játékosaid, nem lehet 8-10 „sztárt” tartani….Olyan lehetőséged van, hogy ha a cap room felett vagy de a hard cap room alatt, akkor 5 millióig tudsz igazolni, illetve hosszabbítani, ez az ún MLE (mid level exception)!
Érthető, hogy ha hosszabbítani akarsz valakivel kér egy összeget ha kevesebbet ajánlasz nem repes az örömtől!general manager/manager roster/team budget, ott megtudod nézni, hogy áll a fizetési sapkád, a fizuk meg a player contracts menüben van!

Drafton meg az alapszakasz eredményei alapján alakul ki egy sorrend, aki legerősebb volt az alapszakaszban a leghátrébb választ!Tehát ha folyamatosan megnyered az alapszakaszt akkor 30ik picked lesz!Az utolsó 5 aki legelsőnek választ van ún. lottery!
Ez a franchise rendszer, ügyes GMnek kell lenni, hogy folyamatosan „csúcson” legyél!Az NBA-ben is pl hol volt a Miami évekig, vagy akár a Boston is a 2000res évek elején….Eltűnt a Sacramento, s a Pistons is gyengélkedik, ezért jó, mert örökös körforgás! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.02.28. 08:11:26-kor.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.28. 07:18:25

Így van ahogy Kalap úr leírta.

Közben már a 6ik szezonnal is végeztem illetve a 7ikel is amit szimuláltam inkább.

6ik szezon:
Az alapszakaszt 60-22es stattal nyertem. Először a Detroit Pistonst vertem 4-3ra(utolsó meccs 111-109) a Playoffban. Utána jött megint a Pacers,őket szintén 4-3ra vertem(utolsó meccs 98-78).
Majd jött a keleti finálé,ahol a Bucksot vertem 4-3ra(utolsó meccs 133-99).
Majd jött a nagy döntőben a New Orleans Hornets. Szerencsére itt elhúztam 3-0ra,majd kicsit rám ijesztve feljöttek 3-2re,de az utolsó meccsen könnyen 120-82re nyertem meg immár 6odjára az NBA-t!

Rose-D. Nash-LeBron-Griffin-Howard

7ik szezon(szimulálás javarészt):
Az alapszakaszon egészen meglepődtem,hiszen 70-12es stattal hoztam. Playoffban először megint a Pistons ellen nyertem simán 4-1re(utolsó meccs 133-91).Utána jött a Wizards,őket 4-2re gyűrtem le. A Keleti fináléban a 76ers volt az ellenfél. Itt 0-3ról(!) fordítottam 4-3ra(utolsó meccs 111-105). Majd jött a nagydöntőben a Suns(akik eléggé beerősítettek,Durant,Wade). Itt 1-3ról álltam fel,és az utolsó meccset könnyedén,110-99re hoztam és az NBA ismét megvolt!

Igazolásokban viszont felidegelt rendesen a játék.....:
Nevezetesen D. Nash már 92es volt 26 évesen,és lejárt a szerződése. Meg akartam hosszabbítani ezt,de valami Cap sz*rság miatt nem engedte,és ha a Salary-t akár csak 1el lejjebb vittem volna,már az Interest-je 0..... :evil: :x Szóval el kellett küldenem őt és most RD: 1 Pick: 1 et is én húztam a draftba,és őt sem tudtam leigazolni,ugyan emiatt a sz*rság miatt.... :x

Valaki tudja hogy mi ez???? Illetve még az a kérdésem,hogy a Draft sorrendje mi alapján van eldöntve??? Csak mert én állandóan,ha nem veszek valakitől Draft jogot,mindig utolsóként húzok mind a 2 körben. Miért?

Rose-H. Nash-LeBron-Griffin-Howard
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.27. 21:56:29

neobarca írta:Már ott elakadok, hogy nekem nincs olyan hogy ass... :?
Bent vagy a saját mentésedben, az Associationben és ott rámész az "Options"ra, majd "Association Settings" és ott lesz ez.
Szerk: Azért csak megléptem: Brad Miller+Josh Smithért elhoztam Howardot :D A Kezdőm: Westbrook-Iverson-Durant-Griffin-Howard. Nagyon bejön eddig.
neobarca
Director del Fútbol

2011.02.27. 21:24:04

Már ott elakadok, hogy nekem nincs olyan hogy ass... :?
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.27. 19:52:59

neobarca írta:Eskü nem találom! Ez a szezonon belül van? Nem kérdezett semmit. Ez az első szezonom.
Elején beállítottam a nehézséget, hogy hány meccs legyen , sérülések legyenek e stb. Kiválasztottam a csapatot és ennyi.
Ki tudnád nekem print screen-elni?
Vagy elég ha pontról pontra leírnád, hogy hogyan éred el ahol be lehet ezt állítani... :cry:
Print screenelni nem tudom,mert én xboxon játszok. előhivod a 2k menüt az Ass modon belűl,ott options,utána Ass. Settings és ott van hogy Trade Override ezt tedd off-ra. Ha off,akkor nem tudom mi lehet a probléma.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
neobarca
Director del Fútbol

2011.02.27. 19:38:26

Eskü nem találom! Ez a szezonon belül van? Nem kérdezett semmit. Ez az első szezonom.
Elején beállítottam a nehézséget, hogy hány meccs legyen , sérülések legyenek e stb. Kiválasztottam a csapatot és ennyi.
Ki tudnád nekem print screen-elni?
Vagy elég ha pontról pontra leírnád, hogy hogyan éred el ahol be lehet ezt állítani... :cry:
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.27. 18:15:02

neobarca írta:
Messithebest írta:Trade Override-t offold az Ass beállításokban :wink: és úgy legyen,h a 2 zöld led világít! amúgy egy idő után nő a tekintélyed,és Force the Agree :arrow: Yes :arrow: Tied a játékos...
Ezt egész pontosan hol találom? Mert nem találom. Idáig én úgy cseréltem, hogy játékosra rákattintok és ott trade és kiírja hogy válasszak játékos. És már el is cseréli.
Ass. Settings. Egyébként nem írta hogy Do you want to force the agree them?

Közben már délután az 5ik szezonommal is végeztem. Az alapszakaszban ismét első lettem 53-29es stattal. A Playoffban első körben az Orlando-n gyalogoltam át 4-0ra. Majd jött a Pacers,akikre 4-2es csapást mértem,majd jött a Keleti Fináléban a 76ers. Ő ellenük 4-3ra nyertem(utolsó meccs 98-82). Jött a nagydöntő,ahol a Sacramento Kings volt az ellenfél. Először elhúztam 3-0ra,majd 3-3 és az utolsó meccset majdnem elvesztettem. Nagyon szoros volt. 110-108ra vezetett a Kings,mikor Timeoutot kértem. és 1(!) mpvel a vége előtt,dobtam egy 3 pontost LeBronnal. Így 110-111re nyertem a meccset és ezzel zsinórban 5ödjére az NBA-t!

Igazolásokban történt egy s más. A Chicago Bulls-tól megszereztem Dean Nash-t,akik felváltva Wade-el nyafogtak a játékpercekért. Végül a 23 éves Nash-t választottam(89es),így Wade év végén Free Agency-re ment,ahogy LeBron is,de őt vissza tudtam szerencsére szerezni(99-es,3 PTje már 92es!). Draftban szeretem 1 75ös 20 éves fiút.

Rose-D. Nash-LeBron-Griffin-Howard

Már egyébként elkezdtem a 6ik szezont is.
Az első meccs huhu milyen jó volt,146-134re vertem a Nets-et.
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.02.27. 16:58:57

Messithebest írta:Trade Override-t offold az Ass beállításokban :wink: és úgy legyen,h a 2 zöld led világít! amúgy egy idő után nő a tekintélyed,és Force the Agree :arrow: Yes :arrow: Tied a játékos...
Ezt egész pontosan hol találom? Mert nem találom. Idáig én úgy cseréltem, hogy játékosra rákattintok és ott trade és kiírja hogy válasszak játékos. És már el is cseréli.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.27. 16:29:17

neobarca írta:
neobarca írta:
Bob_Marley írta:neobarca
roster:
http://www.mediafire.com/?32o44vrz3vmzral
Köszi haver! Akkor ezt csak letöltöm és bemásolom a save mappába?
Működik!!! Nagyon Köszi! Már csak 1 valamit nem értek manager módban. Bárkit bárkire el tudok cserélni. De miért? 50 ovr-osért akár Lebront is odaadják. Nem reális. Ráadásul hogy kell több játékos ajánlani 1ért?
Nem jövök rá ezekre... :(
Trade Override-t offold az Ass beállításokban :wink: és úgy legyen,h a 2 zöld led világít! amúgy egy idő után nő a tekintélyed,és Force the Agree :arrow: Yes :arrow: Tied a játékos...
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.02.27. 16:04:39

neobarca írta:
roster:
Működik!!! Nagyon Köszi! Már csak 1 valamit nem értek manager módban. Bárkit bárkire el tudok cserélni. De miért? 50 ovr-osért akár Lebront is odaadják. Nem reális. Ráadásul hogy kell több játékos ajánlani 1ért?
Nem jövök rá ezekre... :(
neobarca
Director del Fútbol

2011.02.27. 15:42:26

roster:
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.27. 15:17:18

MessiFan írta:Nem nekem való ez a 2k11 úgyhogy abba is hagyom.
Egyszerűen hiába gyakorlok, semmit nem tudok megcsinálni.
Egyszerűen tehetetlen vagyok ha nálam van a labda még rookie szinten is.
Így felesleges gyilkolni az agysejtjeimet.
Mi nem megy? Nem szabad feladni amúgy sem! Én is először tök suta voltam,mindig kikaptam,mostanság azért Rookie-n nyerem a meccseimet(Többiről ne beszéljünk,mert ott legyaláznak :D :D).
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.27. 15:03:14

Nem nekem való ez a 2k11 úgyhogy abba is hagyom.
Egyszerűen hiába gyakorlok, semmit nem tudok megcsinálni.
Egyszerűen tehetetlen vagyok ha nálam van a labda még rookie szinten is.
Így felesleges gyilkolni az agysejtjeimet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.27. 14:45:06

Bocs, ez elmaradt!
Amit linkeltem oldalt olvasd el alaposan az egészet, mert nem csak a roster file kell!
Amit letöltöttél az valóban 2 fájl, az egyik akkor kell ha cipő packet is feltettél a játékhoz, a másik a sima!
Ezeket be kell másolni a saves mappába!Ha arcokat, pályákat stb töltesz le akkor azokat főkönyvtárba kell másolni!
Saves mappát a C:\Users\[neved]\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K11\Saves elérésnél találod!
Engedélyezni kell a rejtett fájlok megjelenítését!
Ez rendezés/mappa beállítások nézet fül majd legörgíted a rejtett fájlok részhez, ott bepucukázod a rejtett fájlok mappák megjelenítése karikát!
Ez Windows 7 alatt van, XP esetében C:\Documents and Settings\[Neved]\Application Data\2K Sports\NBA 2K11\Saves
Ide kell bemásolni a roster filekota!Illetve ha slider fájlt letöltesz azt is ide!
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.27. 14:29:58

roster:
Kösz :D
Még jó hogy csak 1 meccset játszottam eddig :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.27. 13:31:52

Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.26. 16:30:22

MessiFan írta:Közel 1 órát játszottam a nba baktop-ba a pickup game-be 5v5-t úgy, hogy néha-néha átálltam a másik csapatba.
Nagyon durva csapatokat raktam össze :D
Jordan,Wade,LeBron,Kobe mindig benne voltak valamelyik csapatba.
Williams (a fehér :D) és Paul baromi jó :D
Viszont meccseken még mindig csak minden 4.-ik dobásom megy be vagy még az sem..

mtb LOL :D
LOL bizony. Egyébként a Blacktop az tényleg jó,a 21 game a legjobb sztem.
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.26. 16:24:57

Közel 1 órát játszottam a nba baktop-ba a pickup game-be 5v5-t úgy, hogy néha-néha átálltam a másik csapatba.
Nagyon durva csapatokat raktam össze :D
Jordan,Wade,LeBron,Kobe mindig benne voltak valamelyik csapatba.
Williams (a fehér :D) és Paul baromi jó :D
Viszont meccseken még mindig csak minden 4.-ik dobásom megy be vagy még az sem..

mtb LOL :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.26. 16:22:14

Sokat játszom igen,mert unatkozok és van időm rá. De egyébként meg mi közöd hozzá már ne haragudj?

Egyébként annyira sokat játszom,hogy 4ik szezont kipuffoltam,igaz itt sokat szimuláltam.Az alapszakaszt 52-30as stattal nyertem meg. A Playoffban az első körben a Bucks-ot kaptam,őket simán,4-1re legyőztem.Majd jött a Pacers,őket 4-2re vertem.Aztán a Keleti fináléban a Detroit Pistons-t vertem meg 3-0ról(!) megfordítva!A nagydöntőben aztám a Golden State Warriorst kaptam. Itt elhúztam 2-0ra,majd fordítottak,aztán a 6. meccset 101-96ra nyertem,így jött a nagydöntő döntője.Itt hihetetlen szoros volt a vége,az utolsó 5 mp előtt 107-109 volt a GSW-nek.Időt kértem,majd jött LeBron,és 3 mp-vel a vége előtt dobtam vele egy triplát,és vége,ezzel 110-109re nyertem meg a meccset és az NBA-t!

Úgy döntöttem eladom a jó draftomat,mivel a PF poszt nem jött be neki,csak nyafogott h többet akar játszani a saját posztján,elcseréltem Griffin-re.
Rose-Wade-LeBron-Griffin-Howard
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.02.26. 16:27:47-kor.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.26. 14:37:29

MessiFan írta:Most komolyan. Te egész nap ezzel játszol? Mert naponta lenyomsz egy szezont és elvileg "csak" a felét leszimulálod.

Én még mindig csak 1 meccset játszottam le pedig 2-3 naponta játszok vele 1 órát.
Hát igen, elég sokat játszhat, nekem mostanság van napi 1-2 óra időm ilyesmire, de én sem játszom két meccsnél többet egy nap. Szimulálni pedig szökőévenként. Ezért nyomok 29 meccses szezonokat.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.26. 14:32:25

Kalap1988 írta: Tudod mi lehet az oka a cserének? második szezon után nő a tekintélyed és megkérdi a gép, hogy force them to agree? Ha itt rányomsz az ok-ra, akkor elcserél szinte bárki bárkire. Első szezonban ez nem él, de a másodiktól igen. Mindenesetre jó sok órát játszhatsz egy nap :D
Nekem az új mentésem OKC, még csak pár meccset játszottam, de egy olyan csapatot sikerült összetennem, akiket nagyon érzek és viszonylag reális cserékkel. A roster: Westbrook, Iverson, Durant, Blake Griffin, Josh Smith, Delonte West, Stackhouse, Wesley Johnson, Kevin Love, Aldrich, Brad Miller ( talán van még 1-2 játékos,de őket nem használom). Ez így egészében nagyon erős csapat. Az első 5 a kezdő, a második nagyjából az első cseréik, illetve Brad szokott még játszani, ha fault problémák vannak. Centerben kicsit alacsony Josh Smith, de retteneteset ugrik (mint valójában) és jól jön támadásban, hogy mozgékonyabb. Illetve azért Aldrich is játszik 15-20 percet, Love és Griffin sem kicsi, szóval összességében szerintem jók a magas embereim. A kezdőből a Westbrook-Durant kettős tarol, rájuk játszom, de emellett Iverson,Griffin,Smith, West és Love is sűrűn stabil 10 pont körüli, vagy 10 pontnál többet dobó ( a kezdő ötös 3 tagja ált 12-15 pontot dob ezek közül) játékos. Így kb 7 játékos átlagol az eddig 6-7 meccsen 10 pont körül vagy felett. Jó a csapatmunka. Aldrich a védekezéshez tesz hozzá, Johnson jó a lopásokban, illetve gyorsindításnál ( legutóbb Lebrontól 3 vagy 4 labdát loptam vele a kb 10 perc játékidejében :twisted: ) . Stackhouse tripla és szintén gyors indítás. West pedig Westbrook tökéletes pótlása. A Love-Griffin kettős NBA nézőknek nagyon soknak tűnik,de a játékban azért csak 78-80 körüli az értékük, mindenesetre nagyon jó mindkettővel játszani. Azon gondolkodom, hogy Josh Smith+Brad Miller (vagy Griffin) kettősért bepróbálkozom D12-nél,de eddig ez a csapat nagyon bejön és nem akarom megbontani (mindenesetre nem kicsit erősödnék, szerintem esélyes is lenne, ha a fizetés oké)
Igen,így volt,akkor ezért jött be a Rose-Chalmers csere is! Köszi! Egyébként most egy olyan cserén gondolkodok ezzel a jó draft-tal,hogy Wade-t elcserélném Griffin-re(Wade ugyan 99es,de már 32 éves,és ott van ugye az új Draftom,(PG,mint Wade)Samuel,85ös 21 évesen,Griffin pedig PF,87-es 24 évesen(ami megüresedett Bosh távozása miatt)és így mindenki a helyén játszhatna. Szóval mit gondoltok erről?
Kép
Válasz küldése