Így van ahogy Kalap úr leírta.
Közben már a 6ik szezonnal is végeztem illetve a 7ikel is amit szimuláltam inkább.
6ik szezon:
Az alapszakaszt 60-22es stattal nyertem. Először a Detroit Pistonst vertem 4-3ra(utolsó meccs 111-109) a Playoffban. Utána jött megint a Pacers,őket szintén 4-3ra vertem(utolsó meccs 98-78).
Majd jött a keleti finálé,ahol a Bucksot vertem 4-3ra(utolsó meccs 133-99).
Majd jött a nagy döntőben a New Orleans Hornets. Szerencsére itt elhúztam 3-0ra,majd kicsit rám ijesztve feljöttek 3-2re,de az utolsó meccsen könnyen 120-82re nyertem meg immár 6odjára az NBA-t!
Rose-D. Nash-LeBron-Griffin-Howard
7ik szezon(szimulálás javarészt):
Az alapszakaszon egészen meglepődtem,hiszen 70-12es stattal hoztam. Playoffban először megint a Pistons ellen nyertem simán 4-1re(utolsó meccs 133-91).Utána jött a Wizards,őket 4-2re gyűrtem le. A Keleti fináléban a 76ers volt az ellenfél. Itt 0-3ról(!) fordítottam 4-3ra(utolsó meccs 111-105). Majd jött a nagydöntőben a Suns(akik eléggé beerősítettek,Durant,Wade). Itt 1-3ról álltam fel,és az utolsó meccset könnyedén,110-99re hoztam és az NBA ismét megvolt!
Igazolásokban viszont felidegelt rendesen a játék.....:
Nevezetesen D. Nash már 92es volt 26 évesen,és lejárt a szerződése. Meg akartam hosszabbítani ezt,de valami Cap sz*rság miatt nem engedte,és ha a Salary-t akár csak 1el lejjebb vittem volna,már az Interest-je 0.....

Szóval el kellett küldenem őt és most RD: 1 Pick: 1 et is én húztam a draftba,és őt sem tudtam leigazolni,ugyan emiatt a sz*rság miatt....
Valaki tudja hogy mi ez???? Illetve még az a kérdésem,hogy a Draft sorrendje mi alapján van eldöntve??? Csak mert én állandóan,ha nem veszek valakitől Draft jogot,mindig utolsóként húzok mind a 2 körben. Miért?
Rose-H. Nash-LeBron-Griffin-Howard