Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.24. 21:05:09

neobarca írta:Mivel lehet zsákolni? :shock:
Sprint+dobás. De már többen leírták.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
neobarca
Director del Fútbol

2011.02.24. 21:00:13

Mivel lehet zsákolni? :shock:
messideco
Presidente del Barça

2011.02.24. 20:53:57

A Miami Heat-et válaszd, ha csapatot keresel :)
Kép
"And my heart will leave you never."
kanty
Llegenda del Barça

2011.02.24. 20:43:04

[quote="Bob_Marley"][/quote]

Na hasznos ez a link. Régebb követtem az NBA-t, lehet, h most újra megnézek egy-két meccset.
:)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.24. 20:25:12

Bob_Marley írta:letölteni meg http://bt.davka.info/index.php innen szoktam
Köszi! Én is kerestem már több helyen! Köszi még1x! :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.02.24. 19:56:54

Rendben,koszi a segitseget, akkor asszem mostantol meglesen legalabb a Heat meccseit. :D
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
neobarca
Director del Fútbol

2011.02.24. 19:30:34

Bob Marley!

Akkor ha jól értelmezem még kell pár nap és meglesz a frissítés. Amúgy leszedtem az utolsót. (all star rosters) Kicsomagoltam és 2db ROS file van benne. Ilyet még életemben nem láttam! :D Mit kell vele csinálni? :oops:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.24. 19:17:43

Leomessi14 írta: Amugy Bob Marley: Te latom nagy szakerto vagy NBA temaban,mind a jatekban,mind a valosagban.2 kerdesem lenne.

1.Te megszoktad nezni eloben a meccseket vagy letoltod valahonnan? Ha letoltod megtudnal dobni egy jo linkkel(torrent is johet).

2.Te milyen szinten nyomod a jatekot? S Pc-n van lehetoseg multiplayer jatekra?

Elore is koszi. :wink:
1, Hát én is ember vagyok és éjszaka alszok :lol: , de ha nagy rangadó van (Lakers-Celtics, most Miami-Celtics vagy Magic-C's) akkor olykor olykor bepréselem a kevés alvást!
Általában az NBA-ben 3 nap van rangadó, Péntekről szombatra Espn közvetítés, Vasárnap estétől hajnalig szintén ESPN, illetve csütörtökről-péntek hajnal TNT közvetítés!
Vasárnap a legjobb mert akkor 19kor kezdődnek a meccsek az az Európai nap :lol:
letölteni meg http://bt.davka.info/index.php innen szoktam a C's meccseket!Nem minden meccs van fent ezen az oldalon, de pl Heat,Lakers, C's 95%ban mindig fent van, s minőségben is kiváló :lol:
2;Én All-Staron játszok, idén talán az a legreálisabb, Hall of Fame-n szó szerint csal a gép :lol: Bármit csinálsz ha elndul Durant, LBJ nem tudod megállítani, vagy fault vagy bedobja, ha meg nem dobja meg tuti, hogy a pattanó a gépé!A fokozatok között a különbség abban rejlik, hogy a gép jobban védekezik, illetve támadásban többször zár, illetve csal :lol: Nem lehetetlen játszani, csak kicsit idegesítő, hogy szorongatnom kell a gamepadot, mert ha csak picit elcsúszok védekezésben tuti pont, All-staron meg "nem kell idegeskedni" lehet normálisan játszani!

szerk: multiplayerhez 2010-es 2ksportos account kell ha nem bolti a játékod!Mert 2k11ben cd kulcs kell a regisztrálásnál, 2k10ben csak login név jelszó kell
Kép
Kép
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.02.24. 18:55:05

Messithebest írta: Kb a felét igen. És Rookie-n tolom,mivel Pro-n már eléggé elgyaláz az összes csapat. :D
Oke,csak azert kerdeztem,mert gondoltam,hogy ti mar annyira profik vagytok,hogy megy Pro-n is vagy feljebb,mert nekem Rookie-n is hullamzo a teljesitmenyem nem,hogy Pro-n...

Amugy Bob Marley: Te latom nagy szakerto vagy NBA temaban,mind a jatekban,mind a valosagban.2 kerdesem lenne.

1.Te megszoktad nezni eloben a meccseket vagy letoltod valahonnan? Ha letoltod megtudnal dobni egy jo linkkel(torrent is johet).

2.Te milyen szinten nyomod a jatekot? S Pc-n van lehetoseg multiplayer jatekra?

Elore is koszi. :wink:
Kép

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.24. 18:26:25

Bob_Marley írta:
Messithebest írta:Na úgy döntöttem hogy inkább újra nekivágok a Heat-tel,most nem elkövetve ilyen orbitális baromságokat. Első szezont már le is játszottam.Az alap szakaszban 5ik helyen végeztem és mehettem a rájátszásba(ahol Wade nélkül kellett helyt állnom). Az első körben a Bucks ellen 2-3ról fordítottam meg 4-3ra az állást,ezzel az első körön túl voltam,majd jött a szeretett Celtics. Itt először 2-0ra vezettem,majd 2-1,3-1,3-2,3-3. Szóval itt is muszáj voltam a 7ik meccsen eldönteni a dolgot. De szerencsére elég könnyen,105-87-re kiütöttem a Celtics-t.
Én idáig olvastam :mrgreen:

messithebest vagy akinek xboxa van majd játszhatnánk egyet.
:D :D LETS GO HEAT! :D :D
Egyébként nekem nincs netkábelem az xboxhoz,meg amúgy is flashelt,a játék sem eredeti,szal ez az online dolog nem fog menni :D

Leomessi14 írta:Te simulalod az alapszakasz meccseit,hogy ilyen hamar befejezed a szezont? S milyen nehezsegi szinten jatszol? :)
Kb a felét igen. És Rookie-n tolom,mivel Pro-n már eléggé elgyaláz az összes csapat. :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.24. 17:55:39

Messithebest írta:Na úgy döntöttem hogy inkább újra nekivágok a Heat-tel,most nem elkövetve ilyen orbitális baromságokat. Első szezont már le is játszottam.Az alap szakaszban 5ik helyen végeztem és mehettem a rájátszásba(ahol Wade nélkül kellett helyt állnom). Az első körben a Bucks ellen 2-3ról fordítottam meg 4-3ra az állást,ezzel az első körön túl voltam,majd jött a szeretett Celtics. Itt először 2-0ra vezettem,majd 2-1,3-1,3-2,3-3. Szóval itt is muszáj voltam a 7ik meccsen eldönteni a dolgot. De szerencsére elég könnyen,105-87-re kiütöttem a Celtics-t.
Én idáig olvastam :mrgreen:

neobarca:
http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=136&t=75436 ezt itt olvasd el az első oldalt!
Mint már írtam ma 21ig van trade, utána a roster mesterek megcsinálják a legfrissebbet!
Ha nem bolti a játékod 2k10ben tudsz csinálni online regisztrációt bármilyen probléma nélkül 2k11ben már cd kulcs kell!

Perrero felveszlek msn-re!

messithebest vagy akinek xboxa van majd játszhatnánk egyet.

PC-n valamiért nem akar menni az online, de xboxon működik....2011!!!! :shock:
Kép
Kép
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.02.24. 17:50:37

Messithebest írta:Na úgy döntöttem hogy inkább újra nekivágok a Heat-tel,most nem elkövetve ilyen orbitális baromságokat. Első szezont már le is játszottam.Az alap szakaszban 5ik helyen végeztem és mehettem a rájátszásba(ahol Wade nélkül kellett helyt állnom). Az első körben a Bucks ellen 2-3ról fordítottam meg 4-3ra az állást,ezzel az első körön túl voltam,majd jött a szeretett Celtics. Itt először 2-0ra vezettem,majd 2-1,3-1,3-2,3-3. Szóval itt is muszáj voltam a 7ik meccsen eldönteni a dolgot. De szerencsére elég könnyen,105-87-re kiütöttem a Celtics-t.Majd jött a Keleti finálé,ahol az Atlanta Hawks várt rám. Itt először 1-0 az Atlantának,utána 3-1 nekem,majd 3-3ra kihozták,itt is kellett a 7ik meccs,de itt már eléggé nehezen ugyan,de 97-92re nyertem,ezzel bejutottam az NBA-nagydöntőbe,ahol az Oklahoma City Thunder volt az ellenfél. Itt először 2-0 nekem,2-3 a Thundernek,majd 3-3ra kihoztam,jött a nagydöntő döntője. Itt az első negyedben nagyon elhúzott a Thunder,annyira,hogy csak a 3ik negyed végére tudtam feljönni 96-90re. Na és jött az utolsó negyed,ahol nagyon meghúzva a végét,100-104re megnyertem az NBA-t!!!!!

Az offseasonben Shaq-t elhoztam ingyé :D

Chalmers-Wade-LeBron-Bosh-Shaq
Te simulalod az alapszakasz meccseit,hogy ilyen hamar befejezed a szezont? S milyen nehezsegi szinten jatszol? :)
Kép

Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.24. 17:47:14

Na úgy döntöttem hogy inkább újra nekivágok a Heat-tel,most nem elkövetve ilyen orbitális baromságokat. Első szezont már le is játszottam.Az alap szakaszban 5ik helyen végeztem és mehettem a rájátszásba(ahol Wade nélkül kellett helyt állnom). Az első körben a Bucks ellen 2-3ról fordítottam meg 4-3ra az állást,ezzel az első körön túl voltam,majd jött a szeretett Celtics. Itt először 2-0ra vezettem,majd 2-1,3-1,3-2,3-3. Szóval itt is muszáj voltam a 7ik meccsen eldönteni a dolgot. De szerencsére elég könnyen,105-87-re kiütöttem a Celtics-t.Majd jött a Keleti finálé,ahol az Atlanta Hawks várt rám. Itt először 1-0 az Atlantának,utána 3-1 nekem,majd 3-3ra kihozták,itt is kellett a 7ik meccs,de itt már eléggé nehezen ugyan,de 97-92re nyertem,ezzel bejutottam az NBA-nagydöntőbe,ahol az Oklahoma City Thunder volt az ellenfél. Itt először 2-0 nekem,2-3 a Thundernek,majd 3-3ra kihoztam,jött a nagydöntő döntője. Itt az első negyedben nagyon elhúzott a Thunder,annyira,hogy csak a 3ik negyed végére tudtam feljönni 96-90re. Na és jött az utolsó negyed,ahol nagyon meghúzva a végét,100-104re megnyertem az NBA-t!!!!!

Az offseasonben Shaq-t elhoztam ingyé :D

Chalmers-Wade-LeBron-Bosh-Shaq
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.02.24. 17:09:18

Perrero írta:látom enkóron, h van vmi nba 2k11 - michael jordan.. az miaz?
Leírás ;)
Míg az NBA Elite 11 megjelenése odébb tevõdött, addig a 2K Sports jól bejáratott, rivális franchise-a szépen elstartol az idei évaddal, méghozzá olyan újítások keretében, mint a The Jordan Challenge módozat. Az egykori Chicago Bulls játékosának tíz legemlékezetesebb meccsét az irányításunk alá adó módozatban nem csak a legendás kosaras digitális mását, hanem a 80-as, 90-es évek legjobb "bikás" csapatait is üdvözölhetjük a képernyõinken. Lehetõség adódik a játékban saját csapatok és játékosok megalkotására, akiket azután elvezethetünk az áhított bajnoki címig. Nem csupán a belbecs, de küllem is csinosodott, még életszerûbb animációk, játékos-leképzések és arcmimikák teszik valóságosabbá a játékot.
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.02.24. 16:28:25

Bob_Marley írta:
neobarca írta:Sziasztok!

Ma telepítettem az NBA 2K11-et. Ez az első kosaras játéka az NBA Live 08-óta. Sajnos idáig nem volt jó gépem. De most! :wink:

Akik játszanak a játékkal kérem segítsen :!: Klaviatúrával szeretném nyomni, hogyan állítsam be, hogy kényelmes legyen. Továbbá cselezni és zsákolni mivel kell? Nagy segítség lenne! Előre is köszi!

Amúgy van már friss patch az aktuális igazolásokkal kapcsolatban? Pl Carmelo Anthony :arrow: New York Knicks... :shock:
Csoki :lol:
Gombkiosztás: van 4 alapgomb, passz, dobás, hopstep, fake pass
Hopstep megnyomásával kézben kilépi a kettőt, s ez is egy fajta trükk gomb, mert oldalra kitudsz vele lépni fake pass pedig passz csel!
Én a dobásra a D-t a passzra S Hopstep W, s fake pass A gombkiosztást ajánlom!Kicsit hajazva a kalsszikus fifa irányításra!
További gomb a turbo, illetve a clutch!Turbo a sprint én E-t ajánlok, clutch pedig a „trükk” gomb, illetve védekezésnél ezzel tudsz a támadó előtt maradni, s védekezésben ún. intense-d gombként funkcionál!Clutch gombnak én a shiftet használom
Természetesen vannak iránygombok, ezek a nyilak legyenek!
Right stick (ami gamepadon van jobb kar) gombok is vannak, ezekre a numpad 2-4-6-8 gombjait ajánlom!A right stick speciális dolgokhoz fontosak!Dobni is lehet ezekkel a gombokkal, s pl irány jobbra right stick gomb balra egyszerre lenyomva, fake mozdulatot csinál, s visszafordulva dob tempót!
Vagy irány jobbra, s right stick gomb jobbra egyszerre megnyomása után, egy pattintás után „úszva” a levegőbe tudod eldobni!Ezek spec gombok ezek nélkül is nyugodtan lehet játszani!Szóval használd bátran a simán dobás gombot!
Van még 4 gomb az ún. on flying coach gomb (azt hiszem ez a neve), itt azonnali edzői dolgokat tudsz beállítani!Ajánlom a bill. 1-2-3-4 gombját vagy akár f1-f2-f3-f4!
Illetve van timeout, pause gomb, ez értelemszerűen T, P gomb!
Coach gombokkal tudsz pl figurát kérni, vagy megtudod nézni ki milyen stattal szerepel, illetve kihűlt a keze, vagy pont fordítva mindent bedob….van a coach lehetőségek között olyan, hogy beállíthatod a csapat „struktúráját” deffensive pressure, fastbreak stb stb….Illetve ha jól emlékszem akkor a posztokat tudod cserélni!
És jut eszembe van egy gomb ami az elzáráshoz kell, pick controll, erre TAB-ot javaslok, ezzel támadásban elzárást tudsz kérni, ha csak röviden nyomod, akkor elzárás, érkezik egy magas embertől, s utána tovább fut a gyűrű felé (pick&roll), ha hosszan nyomod addig amíg meg nem érkezik a blokkoló, akkor oldalra lép ki a blokkot adó (pick&pop)!Ha csak egyszer megnyomod finoman akkor játékosra tudsz külön figurát kérni, megjelenik felette egy betű és azok alapján tudod kiválasztani!PG a passz gomb, Sg a fake pass gomb, SF a dobás gomb, PF a hopstep gomb, C a pick gomb!Van ún icon pass gomb erre a Q-t használom, ilyenkor tudsz mozgás közben passzolni, szintén ha megnyomod a Q-t akkor megjellenek a játékosokat szimbolizáló betűk és irány gombokkal együtt mozgásban kapja meg!For example icon pass utána egyszerre irány oldalra és A (SG posztú ember), s oldalra kilép és úgy kapja meg a labdát!
Szóval védekezésben pick controllal tudsz kettőzni, ez azt jelenti, hogy odamegy valaki besegíteni!Ha hosszan nyomod akkor a legközelebb álló kisember, ez gyakran az irányító, de ha csak 1szer finoman nyomod tudsz szintén a játékosokat szmibolizáló gombokkal meghatározott embert odaküldeni!

Remélem tudtam segíteni, én mindig mindenkinek segítek, hátha majd összejön egy nagy eurobarcás kis bajnokság :lol:

szerk: ha van netkapcsolatod automatice letölti a friss rostereket!Ha van accountod, ha nem eredeti a játékod akkor csak 2k10ben fogsz tudni regelni!
De moddingway.comon keresgess rostereket mert vannak egyéni rosterek, de ha vársz hétvégéig akkor keress ilyeneket!Ma 21kor van vége az átigazolásnak!És hétvégére megcsinálják a végleges kereteket!

Ajánlom neked majd a KOVA Rostert keresgess rá neten, mert ő szokta a legjobbakat csinálni, javítva az arcokat, rendes játékos beállítások stb stb
Húúúú! Nagyon köszönöm! Nem számítottam ilyen alapos felvilágosításra! Tényeg nagyon köszi!
Nekem nem igazán bolti a játékom, ha érted mire gondolok. Akkor hogyan tudom megszerezni a végleges keretkiosztást? Picit nehéz a felfogásom mert még abszolúte nem ismerem a játékot... 1000Köszi előre is! :oops: 8)
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.02.24. 14:35:34

9Dave írta:Most töltöm a Crysist. Nem ismerem annyira.
Valaki játszott már vele? Milyen játék?
Ratatatatataaaaaa. Kiszabott jó amúgy.

Kár, hogy nem indul a gépemen. Mondjuk, még az aknakereső is nehezen. :?

Az NBA-hez nagyon kedvet kaptam. Na, majd egyszer... hátha valaki meghív közületek. :oops: :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.24. 14:34:05

9Dave írta:Most töltöm a Crysist. Nem ismerem annyira.
lőni kell benne a csúnyabácsikat szép puskákkal fák között mászkálva... ( a gugli még mindig a barátod, a youtube-ot meg kétlem, h nehéz lenne használni...)
9Dave
Capitá del Barça

2011.02.24. 14:30:58

Most töltöm a Crysist. Nem ismerem annyira.
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.24. 14:17:37

neobarca írta:Sziasztok!

Ma telepítettem az NBA 2K11-et. Ez az első kosaras játéka az NBA Live 08-óta. Sajnos idáig nem volt jó gépem. De most! :wink:

Akik játszanak a játékkal kérem segítsen :!: Klaviatúrával szeretném nyomni, hogyan állítsam be, hogy kényelmes legyen. Továbbá cselezni és zsákolni mivel kell? Nagy segítség lenne! Előre is köszi!

Amúgy van már friss patch az aktuális igazolásokkal kapcsolatban? Pl Carmelo Anthony :arrow: New York Knicks... :shock:
Csoki :lol:
Gombkiosztás: van 4 alapgomb, passz, dobás, hopstep, fake pass
Hopstep megnyomásával kézben kilépi a kettőt, s ez is egy fajta trükk gomb, mert oldalra kitudsz vele lépni fake pass pedig passz csel!
Én a dobásra a D-t a passzra S Hopstep W, s fake pass A gombkiosztást ajánlom!Kicsit hajazva a kalsszikus fifa irányításra!
További gomb a turbo, illetve a clutch!Turbo a sprint én E-t ajánlok, clutch pedig a „trükk” gomb, illetve védekezésnél ezzel tudsz a támadó előtt maradni, s védekezésben ún. intense-d gombként funkcionál!Clutch gombnak én a shiftet használom
Természetesen vannak iránygombok, ezek a nyilak legyenek!
Right stick (ami gamepadon van jobb kar) gombok is vannak, ezekre a numpad 2-4-6-8 gombjait ajánlom!A right stick speciális dolgokhoz fontosak!Dobni is lehet ezekkel a gombokkal, s pl irány jobbra right stick gomb balra egyszerre lenyomva, fake mozdulatot csinál, s visszafordulva dob tempót!
Vagy irány jobbra, s right stick gomb jobbra egyszerre megnyomása után, egy pattintás után „úszva” a levegőbe tudod eldobni!Ezek spec gombok ezek nélkül is nyugodtan lehet játszani!Szóval használd bátran a simán dobás gombot!
Van még 4 gomb az ún. on flying coach gomb (azt hiszem ez a neve), itt azonnali edzői dolgokat tudsz beállítani!Ajánlom a bill. 1-2-3-4 gombját vagy akár f1-f2-f3-f4!
Illetve van timeout, pause gomb, ez értelemszerűen T, P gomb!
Coach gombokkal tudsz pl figurát kérni, vagy megtudod nézni ki milyen stattal szerepel, illetve kihűlt a keze, vagy pont fordítva mindent bedob….van a coach lehetőségek között olyan, hogy beállíthatod a csapat „struktúráját” deffensive pressure, fastbreak stb stb….Illetve ha jól emlékszem akkor a posztokat tudod cserélni!
És jut eszembe van egy gomb ami az elzáráshoz kell, pick controll, erre TAB-ot javaslok, ezzel támadásban elzárást tudsz kérni, ha csak röviden nyomod, akkor elzárás, érkezik egy magas embertől, s utána tovább fut a gyűrű felé (pick&roll), ha hosszan nyomod addig amíg meg nem érkezik a blokkoló, akkor oldalra lép ki a blokkot adó (pick&pop)!Ha csak egyszer megnyomod finoman akkor játékosra tudsz külön figurát kérni, megjelenik felette egy betű és azok alapján tudod kiválasztani!PG a passz gomb, Sg a fake pass gomb, SF a dobás gomb, PF a hopstep gomb, C a pick gomb!Van ún icon pass gomb erre a Q-t használom, ilyenkor tudsz mozgás közben passzolni, szintén ha megnyomod a Q-t akkor megjellenek a játékosokat szimbolizáló betűk és irány gombokkal együtt mozgásban kapja meg!For example icon pass utána egyszerre irány oldalra és A (SG posztú ember), s oldalra kilép és úgy kapja meg a labdát!
Szóval védekezésben pick controllal tudsz kettőzni, ez azt jelenti, hogy odamegy valaki besegíteni!Ha hosszan nyomod akkor a legközelebb álló kisember, ez gyakran az irányító, de ha csak 1szer finoman nyomod tudsz szintén a játékosokat szmibolizáló gombokkal meghatározott embert odaküldeni!

Remélem tudtam segíteni, én mindig mindenkinek segítek, hátha majd összejön egy nagy eurobarcás kis bajnokság :lol:

szerk: ha van netkapcsolatod automatice letölti a friss rostereket!Ha van accountod, ha nem eredeti a játékod akkor csak 2k10ben fogsz tudni regelni!
De moddingway.comon keresgess rostereket mert vannak egyéni rosterek, de ha vársz hétvégéig akkor keress ilyeneket!Ma 21kor van vége az átigazolásnak!És hétvégére megcsinálják a végleges kereteket!

Ajánlom neked majd a KOVA Rostert keresgess rá neten, mert ő szokta a legjobbakat csinálni, javítva az arcokat, rendes játékos beállítások stb stb
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.02.24. 12:48:40

Sziasztok!

Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.23. 19:50:32

FtcSikiHun írta:
FtcSikiHun írta:Barátommal lejátszottuk az első NBA szezont megnyertük a Houstonnal, de nem tudjuk hol kell folytatni a következő szezont?
Köszönöm a választ.
Rámész a Playoff Tree-re,és Xboxon a Start gomb,PC-n nem tudom.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.02.23. 19:41:48

Hát szerintem a Calendar-nál :D Passz...
Kép
"And my heart will leave you never."
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.02.23. 19:40:48

FtcSikiHun írta:Barátommal lejátszottuk az első NBA szezont megnyertük a Houstonnal, de nem tudjuk hol kell folytatni a következő szezont?
Köszönöm a választ.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.02.23. 19:36:42

velem lehet a baj,rookieba már végre nyertm 4meccset is,átraktam pro ra 1 szintel feljebb és már szana széjjel vernek,leigazoltam yao minegt szetem legjobb center,magassága miatt,lebron jamest(nagy hulladék eddig),kobe bryantel együtt...nem tom,pedig elég elitcsapatom van.
Válasz küldése