neobarca írta:Sziasztok!
Ma telepítettem az NBA 2K11-et. Ez az első kosaras játéka az NBA Live 08-óta. Sajnos idáig nem volt jó gépem. De most!
Akik játszanak a játékkal kérem segítsen

Klaviatúrával szeretném nyomni, hogyan állítsam be, hogy kényelmes legyen. Továbbá cselezni és zsákolni mivel kell? Nagy segítség lenne! Előre is köszi!
Amúgy van már friss patch az aktuális igazolásokkal kapcsolatban? Pl Carmelo Anthony

New York Knicks...

Csoki
Gombkiosztás: van 4 alapgomb, passz, dobás, hopstep, fake pass
Hopstep megnyomásával kézben kilépi a kettőt, s ez is egy fajta trükk gomb, mert oldalra kitudsz vele lépni fake pass pedig passz csel!
Én a dobásra a D-t a passzra S Hopstep W, s fake pass A gombkiosztást ajánlom!Kicsit hajazva a kalsszikus fifa irányításra!
További gomb a turbo, illetve a clutch!Turbo a sprint én E-t ajánlok, clutch pedig a „trükk” gomb, illetve védekezésnél ezzel tudsz a támadó előtt maradni, s védekezésben ún. intense-d gombként funkcionál!Clutch gombnak én a shiftet használom
Természetesen vannak iránygombok, ezek a nyilak legyenek!
Right stick (ami gamepadon van jobb kar) gombok is vannak, ezekre a numpad 2-4-6-8 gombjait ajánlom!A right stick speciális dolgokhoz fontosak!Dobni is lehet ezekkel a gombokkal, s pl irány jobbra right stick gomb balra egyszerre lenyomva, fake mozdulatot csinál, s visszafordulva dob tempót!
Vagy irány jobbra, s right stick gomb jobbra egyszerre megnyomása után, egy pattintás után „úszva” a levegőbe tudod eldobni!Ezek spec gombok ezek nélkül is nyugodtan lehet játszani!Szóval használd bátran a simán dobás gombot!
Van még 4 gomb az ún. on flying coach gomb (azt hiszem ez a neve), itt azonnali edzői dolgokat tudsz beállítani!Ajánlom a bill. 1-2-3-4 gombját vagy akár f1-f2-f3-f4!
Illetve van timeout, pause gomb, ez értelemszerűen T, P gomb!
Coach gombokkal tudsz pl figurát kérni, vagy megtudod nézni ki milyen stattal szerepel, illetve kihűlt a keze, vagy pont fordítva mindent bedob….van a coach lehetőségek között olyan, hogy beállíthatod a csapat „struktúráját” deffensive pressure, fastbreak stb stb….Illetve ha jól emlékszem akkor a posztokat tudod cserélni!
És jut eszembe van egy gomb ami az elzáráshoz kell, pick controll, erre TAB-ot javaslok, ezzel támadásban elzárást tudsz kérni, ha csak röviden nyomod, akkor elzárás, érkezik egy magas embertől, s utána tovább fut a gyűrű felé (pick&roll), ha hosszan nyomod addig amíg meg nem érkezik a blokkoló, akkor oldalra lép ki a blokkot adó (pick&pop)!Ha csak egyszer megnyomod finoman akkor játékosra tudsz külön figurát kérni, megjelenik felette egy betű és azok alapján tudod kiválasztani!PG a passz gomb, Sg a fake pass gomb, SF a dobás gomb, PF a hopstep gomb, C a pick gomb!Van ún icon pass gomb erre a Q-t használom, ilyenkor tudsz mozgás közben passzolni, szintén ha megnyomod a Q-t akkor megjellenek a játékosokat szimbolizáló betűk és irány gombokkal együtt mozgásban kapja meg!For example icon pass utána egyszerre irány oldalra és A (SG posztú ember), s oldalra kilép és úgy kapja meg a labdát!
Szóval védekezésben pick controllal tudsz kettőzni, ez azt jelenti, hogy odamegy valaki besegíteni!Ha hosszan nyomod akkor a legközelebb álló kisember, ez gyakran az irányító, de ha csak 1szer finoman nyomod tudsz szintén a játékosokat szmibolizáló gombokkal meghatározott embert odaküldeni!
Remélem tudtam segíteni, én mindig mindenkinek segítek, hátha majd összejön egy nagy eurobarcás kis bajnokság
szerk: ha van netkapcsolatod automatice letölti a friss rostereket!Ha van accountod, ha nem eredeti a játékod akkor csak 2k10ben fogsz tudni regelni!
De moddingway.comon keresgess rostereket mert vannak egyéni rosterek, de ha vársz hétvégéig akkor keress ilyeneket!Ma 21kor van vége az átigazolásnak!És hétvégére megcsinálják a végleges kereteket!
Ajánlom neked majd a KOVA Rostert keresgess rá neten, mert ő szokta a legjobbakat csinálni, javítva az arcokat, rendes játékos beállítások stb stb