Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De nekem egy sérült játékosért, aki nem tudni hogy tér vissza meg Greenért adnom kell egy 1-4 és egy 6-7 kört.varnagykrisztian írta: Melo-tól a két öregért nem akartam kérni egy 2. köröst.....de ezek után genyó leszek.
Melo-tól a két öregért nem akartam kérni egy 2. köröst.....de ezek után genyó leszek.Bob_Marley írta:Ha ennyiért mozognak emberek és ez a realitás, akkor viszont az én cserém a fikció és töröljék az illetékesek. Mindig az a kérdés ki mennyiért éri meg a másiknak, nyilván lehet jönni nekem ennyit ért, de akkor viszont ez azért vétó mert irreálisan sokat kap varnagykrisztian. Tényleg viccet félre téve, nekem ért volna ennyit a Leonard-Green pakk viszont lemondok róla s nem is kell egyik sem mert ez így irreális hogy én egy sérült emberért adok ennyit miközben 2 emberért nem kell annyi. Ez nem neo ellen vagy bárki ellen szól, a saját dolgom a túlértékelt és önző módon magamnak szeretnék jót, mert ez így akkor nem állapot.
Őszintén szólva én abban a hitben éltem, hogy ez már le van tisztázva. Ezek szerint nincs, ami elég ciki. Idén nagyon automata üzemmódban van a liga, nem működünk túl hatékonyan, ha valami nem megszokott dologról van szó.PCsabi írta:Ezt nem én vetettem fel, hanem Slither, az ő hozzászólását másoltam be most. Mondjuk az azért kabaré, hogy már rég elkezdődött a szezon, volt már x csere, aztán még mindig nem tudjuk, hogy pontosan mi a szabály (Cumbee írta:Game: Ezt anno is írtam, amikor először felvetetted ezt, ha a legjobb eset ilyen, akkor ez nem megszorítás. Ilyen a valóságban nem reális, hogy összejöjjön, ha pedig a szabályzat engedékenyebb, mint a reális legjobb eset, akkor nincs szabályozva semmi.![]()
![]()
![]()
).
Idén igen. Annyira legalábbis, hogy preferencia kérdése legyen. Nekem Curry az egyik kedvenc játékosom, így nekem személy szerint ő értékesebb, de ha reálisan nézem, akkor idén kb egy szint.PCsabi írta:A boka szerintem már nem téma Curry-nél.Cumbee írta:+1 Game-hez: Csak kíváncsiságból. Ezek szerint Harden neked Curry előtt van? A boka miatt, vagy egyébként is?
Nincs előtte, nálam a két játékos egy szinten van. Szerinted?
Ezt nem én vetettem fel, hanem Slither, az ő hozzászólását másoltam be most. Mondjuk az azért kabaré, hogy már rég elkezdődött a szezon, volt már x csere, aztán még mindig nem tudjuk, hogy pontosan mi a szabály (Cumbee írta:Game: Ezt anno is írtam, amikor először felvetetted ezt, ha a legjobb eset ilyen, akkor ez nem megszorítás. Ilyen a valóságban nem reális, hogy összejöjjön, ha pedig a szabályzat engedékenyebb, mint a reális legjobb eset, akkor nincs szabályozva semmi.![]()
A boka szerintem már nem téma Curry-nél.Cumbee írta:+1 Game-hez: Csak kíváncsiságból. Ezek szerint Harden neked Curry előtt van? A boka miatt, vagy egyébként is?
Na ezen a kommenten én nagyon durván besírtam.MichaaBee írta:neobarca írta:Egyébként már most jelzem mindenkinek, jövőre teljes átalakulás várható nálam. 99%, hogy James vihető leszTalán egyedül CP3 marad, de az sem 100%...
![]()
Ugye tudod, hogy nálam lesz még Melo?
Ha ezt nem linkeled be, az életben nem jövök rá, hogy simán meg lehet nézni a többi játékos csapatát.Xanthor írta:A Tottenham játékosok fantasyja.
http://fantasy.premierleague.com/my-lea ... standings/" target="_blank
Carroll elég jól nyomja, de azért nem túlozzák el a Spurs játékosokat. A tabella első felében pedig elég sok az áruló Sánchezzel.
Hát ha Leo-t nem is, de én Solomon Hillt, Chalmerst, Johnsont és akár Gordont is száműzném a csapatomból. Tele van a Waiver ígéretesebbnél ígéretesebb játékosokkal. Ki is vagyok bukva, hogy kb nincs akit kitegyek, hogy felvegyek. Imádom az "FA"-t, talán az egyik legizgalmasabb része a játéknak. Erre kimaradok...varnagykrisztian írta:Köszi az infót és a tanácsokat, nekem megvan minden körre a draftcetlim jövőre, a sérültjeimnél Gordon ma játszott, Lopez és Jefferson elvileg februárig out, Leonard ismeretlen ideig.Szívesen kihasználnám a heti 5-öt de pl. ha Leo-t kirakom és felveszek mást helyette akkor ti lenyúlhatjátok tőlem, igaz így meg nem mozdulok PO hely felé de ez az év most sajnos nem is erről szól.Jópáran megkerestetek cserékkel de lehet hogy most rossznak tartotok de csak olyan trade-be megyek bele hogy azzal én jól járjak, mert meg kell erősödnöm jövőre, ez nektek is jó mert jó kis játékosokkal erősödtök a PO-ra én meg építkezhetek majd jövőre.
Nem is akarom.PCsabi írta:Várd meg, míg első leszek waiver-en, utána nyugodtan kiteheted Leonard-otDe viccen kívül, őt nehogy kitedd.
Ezt tervezem.PCsabi írta:Nekem csak egy tanácsom van számodra, ami az idei évet illeti: próbálj meg minél jobb draftpickeket összeszedni.
Ezt sajnálom, mondjuk azt a Love, Lillard, Harden BIG3-at én is elfogadnám, Damian a másik nagy kedvencem.PCsabi írta:Harden-t én már beépítettem a saját csapatomba és nem akar sehova sem menni![]()
Üdv a ligában!varnagykrisztian írta:Szívesen kihasználnám a heti 5-öt de pl. ha Leo-t kirakom és felveszek mást helyette akkor ti lenyúlhatjátok tőlem, igaz így meg nem mozdulok PO hely felé de ez az év most sajnos nem is erről szól.Jópáran megkerestetek cserékkel de lehet hogy most rossznak tartotok de csak olyan trade-be megyek bele hogy azzal én jól járjak, mert meg kell erősödnöm jövőre, ez nektek is jó mert jó kis játékosokkal erősödtök a PO-ra én meg építkezhetek majd jövőre.
Szerintem ez a "hivatalos":Bob_Marley írta:De az biztos, hogy nem lehet tonnaszámra begyűjteni a cetliket illetve eladni csak a megkötés még nem dőlt el. Kettőnél több cetlid nem lehet egy körben ez biztos (ha jól tudom).
Harden-t én már beépítettem a saját csapatomba és nem akar sehova sem mennivarnagykrisztian írta:én azért a kedvencemet HARDEN-t be tudnám építeni a sajátomba......hallod Csabi?!
Köszi, próbálkozokneobarca írta:Halkan adok egy pacsit Game bácsinak is. A lehetőségeihez mérten nagy elismerésem, hogy foggal körömmel de ott van még mindig a PO helyen.
Bob_Marley írta: Nem mindenkinek lesz első körös pickje mikor valakivel cserélni akarsz láthatod hogy milyen cetlijei vannak. Már történtek cetli cserék és a következő évi draftot az idei év alapszakasz állása fogja eldönteni. Kígyó draft van tehát az alapszakasz első fog 12-nek választani a második 11-nek és így tovább.
3 megtartandó játékosnak lennie kell ők a 13-15 körbe kerülnek. Előtte lévő 1-12 kör a szabad kör, amit mint már írtam az alapszakasz befolyásol. Röviden ennyi, remélem sikerült mindenre válaszolni. Légy aktív, nézegesd az FA-kat, vannak sérültjeid 1-1 plusz ember napokra is sokat jelenthet. Nem kell azért túlzásokba esni mint én (én majdnem mindig kihasználom az 5 cserelehetőségemet, de ennek azért van oka Jones és DD miatt, előbbi már nincs is nálam nagy húzás volt drafton....) de érdemes körbe nézni napi szinten, mert sérülések, eltiltások, rotáció változás stb miatt lehet mindig embereket találni, akik segíthetnek. Elég szoros csaták vannak, valamikor pár pont, vagy büntető esetleg labdalopás a döntő.
Nem mindenkinek lesz első körös pickje mikor valakivel cserélni akarsz láthatod hogy milyen cetlijei vannak. Már történtek cetli cserék és a következő évi draftot az idei év alapszakasz állása fogja eldönteni. Kígyó draft van tehát az alapszakasz első fog 12-nek választani a második 11-nek és így tovább. Az utolsó 3 "lottery" alapján dől el, amit általában Game-Slither szokott szervezni tavaly egy mulatságos enyhén illuminált állapotban megtörténő húzás volt.varnagykrisztian írta:Ezeket a draftcetliket a maradék 12 játékosra használjuk fel majd jövőre ugye?
Ha jól tudom 3 játékos átvihető az idei keretből, mindenkinek lesz pl. 1 körös pick-je?
Ha nekem mondjuk trade-k miatt van 3 db 2 körös akkor egymás után válaszhatok 2-t?
KÖSZI A TÜRELMET ÉS A VÁLASZOKAT.
Volt egy ilyen változat, nem tudom ez számít-e a nagyon erős megkötésnek vagy sem, de nagyjából ez a tervezet.Cumbee írta:Én most hirtelen ilyesmire gondolnék, hogy 2 körönként legalább 1 saját picknek kell lennie és 6 körönként meg mondjuk 4-nek. (Tehát pl valaki elcseréli az 1. és a 3. körösét, az még legális, de onnantól a 6. körig már nem cserélhet picket.) Illetve mondjuk 2 azonos körnél több ne lehessen. (Legalább az első 6 körben.)
neobarca írta:Egyébként már most jelzem mindenkinek, jövőre teljes átalakulás várható nálam. 99%, hogy James vihető leszTalán egyedül CP3 marad, de az sem 100%...
![]()
Igen. Esélyes. Egy sérült Meloval meg főleg nem tudtam volna mit kezdeni ebben az évben. Mgehát CP3-LBJ duó mellé a jelenlegi keretemből min 3 hasznosabb játékost tudnék mondani Keeper szempontból. Így keepelni se tudtam volna. Akkor meg mi értelme...varnagykrisztian írta:Ok, egyébként olvastam hogy Melo lehet hogy kiüli az idei szezont......kár érte,
Ok, egyébként olvastam hogy Melo lehet hogy kiüli az idei szezont......kár érte, én azért a kedvencemet HARDEN-t be tudnám építeni a sajátomba......hallod Csabi?!neobarca írta:Legközelebb majd ne itt válaszolj, hanem ott, mert úgy szokás.![]()
Itt az eredményesség számít, nem az, hogy kit szeretünk, kit nem. Pl Melo-ért hiába fáj a szívem évek óta nem tudtam megszerezni. Most, hogy idén meg lett volna rá a lehetősegem, lemondtam róla. Egyszerűen nem tudom beépíteni a csapatomba, hiába imádom szeretem.[/i]![]()
Legközelebb majd ne itt válaszolj, hanem ott, mert úgy szokás.varnagykrisztian írta:Láttam az ajánlatod de aki neked "elsősorban" kellene az nekem is nagy kedvencem, a másik 3-ról dumálhatunk később.
Egy héten 5 játékos vehetsz fel a az FA/waiver listáról. A 0/5 azt jelenti, hogy eddig az 5 lehetőségedből 0-t használtál el.Ez mit jelent?You have used 0 of your 5 player adds for this week. (google fordítóval:Ön használta 0 a 5 játékos összeadja erre a hétre.)
Igen, ebben a ligában ez a beállítás.Keeper-ben 5 BN a megengedett?
A következő évi draftcetlikkel lehet üzletelni. Pl egy cserében nem csak játékosok mozoghatnak, hanem draftjogok is. Ha mondjuk egy keeper-szintű játékost akarsz elhozni, de nem akarsz hasonló klasszist beáldozni, akkor meg lehet egyezni, hogy a jövő évi draftban lemondasz az első körös húzásodról cserébe azért, hogy idén megerősödsz. Akivel cseréltél pedig örül, mert jövőre kétszer húzhat majd az első körben. (például.)A "Draft Picks"-es dologról is írhatnátok, mit jelent pl. az hogy "2015 Draft Picks
Round 15"?
Köszi neo, igen ezt az évet a tanulásnak szentelem és KÖSZÖNÖM a bizalmat, ha van egy kis időtök és türelmetek írjátok le hogy mire kell odafigyelnem.neobarca írta:Üdv a keeperek világában varnagykrisztian!
Sajnálom, hogy ilyen későn kaptad meg a csapatot, sokkal több volt benne. Továbbá a sérülések se kedveznek neked, de ez az év pont jó lesz neked beletanulni. Itt azért picit más a leányzó fekvése. 1-1 meggondolatlan húzás kihathat a jövőre. Ajánlom, hogy kukázz az FA-ról, szokd a ligát és jövőre teljes bedobással kűzdj a PO-ért! Sok sikert!![]()
![]()
Azért nem eszik olyan forrón a kását. Bőven sebezhető a csapatom és a tavalyi évemet is a sérülések húzták keresztbe.Bob_Marley írta:PO a cél ott meg már úgyis mindegy bajnokságért nem lehet menni neo csapata verhetetlen.
Ne becsüld le az FA-t! Emlékezz 2 éve én voltam a nagy FA kukabúvár és a PO is megvolt velük. Vagy tavaly volt? Nem is emlékszem. Sztem egy jó maggal és pár hasznos FA játékossal sokra lehet vinni!Bob_Marley írta:Sajnos elvitték FA-ról akit kinéztem de még vagy 5 embert felvennék most szívem szerint. Engem kb csak ez tart életben, hogy kukázok FA-n. Ilyen emberekkel mozgok mint Covington-Sloan-Pachulia-KCP-Wes. Johnson (aki sikeresen most le is sérült)-Gobert, kabaré.
Ha igazad lesz, akkor Pistons szindrómád van...Bob_Marley írta:Ami viszont jó hír, hogy DeRozan a héten visszatér, így tuti veszítek is.Nélküle nyerek csak egyedül.