varnagykrisztian írta:Szívesen kihasználnám a heti 5-öt de pl. ha Leo-t kirakom és felveszek mást helyette akkor ti lenyúlhatjátok tőlem, igaz így meg nem mozdulok PO hely felé de ez az év most sajnos nem is erről szól.Jópáran megkerestetek cserékkel de lehet hogy most rossznak tartotok de csak olyan trade-be megyek bele hogy azzal én jól járjak, mert meg kell erősödnöm jövőre, ez nektek is jó mert jó kis játékosokkal erősödtök a PO-ra én meg építkezhetek majd jövőre.

Üdv a ligában!
Várd meg, míg első leszek waiver-en, utána nyugodtan kiteheted Leonard-ot

De viccen kívül, őt nehogy kitedd.
Nekem csak egy tanácsom van számodra, ami az idei évet illeti: próbálj meg minél jobb draftpickeket összeszedni.
Bob_Marley írta:De az biztos, hogy nem lehet tonnaszámra begyűjteni a cetliket illetve eladni csak a megkötés még nem dőlt el. Kettőnél több cetlid nem lehet egy körben ez biztos (ha jól tudom).
Szerintem ez a "hivatalos":
Pickek cserejere en a kovetkezoket javaslom (az eddig beirtak alapjan):
- Minden korbol max 2 picked lehet.
- 2 egymast koveto korben legalabb 1 picknek kell lennie.
- Elso 6 korbol legalabb 4 picknek kell lennie.
- Sajat pickjeidnek max a felet (azaz 6-ot) cserelheted el (masoktol szerzett pickeket tovabbcserelheted) - ez a szabaly nem fontos

Ezek viszonlag kis restrikciok, konnyen szamontarthatoak, de azert limitaljak a pickek totalis szetosztasat.
Ezekkel a szabalyokkal ilyen pickek lehetnek a
- legrosszabb esetben: 2. 4. 6. 6. 8. 9. 10. 10. 11. 11. 12. 12.
- legjobb esetben: 1. 1. 2. 2. 3. 3. 4. 4. 5. 7. 9. 11.
varnagykrisztian írta:én azért a kedvencemet
HARDEN-t be tudnám építeni a sajátomba......hallod Csabi?!

Harden-t én már beépítettem a saját csapatomba és nem akar sehova sem menni

Amúgy jelen pillanatban őt senkiért sem cserélném el. Na jó, két játékoson azért elgondolkodnék.
neobarca írta:Halkan adok egy pacsit Game bácsinak is. A lehetőségeihez mérten nagy elismerésem, hogy foggal körömmel de ott van még mindig a PO helyen.
Köszi, próbálkozok