Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.16. 12:32:13

socio66

2010.10.16. 12:27:52

Barcaádám írta:valaki játszik az új medal of honorral?
jah,kipróbáltam,de eddig nem nagy cucc,nekem egy erős b kategóriás fps-nek tűnik.
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.10.15. 22:19:54

valaki játszik az új medal of honorral?
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Capon
Llegenda del Barça

2010.10.13. 16:29:09

Az az Gran Turismo 5. Évek óta fejlesztik nagyon nagy durranás lesz (2.5 hét múlva jelenik meg). Már kiadták volna csak az autók törését fejlesztgették tovább mert eleinte nem nagyon volt ez megcsinálva mivel az autógyárak nem voltak odáig az ötletért.
Egyébként meg a Forza Motorsport meg csak Xboxra jön/jött ki.

GTA-sok pedig elkezdték fejleszteni a Vice City 2-öt. Remélem hangulatában hajazni fog az első részre mert akkor nagyon zsír kis játék lesz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.13. 15:43:47

sjd írta:
Bob_Marley írta:Capon, mondjuk én nem szeretem a GTA sorozatot, de amúgy soha nem értettem, hogy egy játékot miért nem lehet minden platformra kiadni?Költői kérdés sajnos!
Sztem GT5 nem egyenlő GTA sorozat
a költői kérdésedre a válasz meg az, h azért mert saját fejlesztésű jtáék, vagy a Sony/Microsoft letesz egy nagyobb suskát, h csak náluk jöjjönki/fél évvel előbb jöjjön ki/DLC exkluzivitás, és akkor mi szép lasan elgondolkozunk h nem érné-e meg inkább Xboxot/PS3at venni
Sajnálatos módon a PCsek mögött nem egy cég áll, így ez a machináció nekünk elképzelhetelen (viszont a Football Manager ettől függetlenül még teljesen PC exkluzív :D )
Félreolvastam Gran Turismo akar lenni?Sajnos én is tudom a választ, s ebben "pénzorientált" világban sajnos ez van!Engem is mérhetetlenül felháborít, hogy lenne játék, amit kipróbálnék, de nincs PC-n, de mindig kitalálnak hogy ezt vedd meg meg azt mert valakinek ez az érdeke...Ilyen a világ, sajnos
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.13. 15:32:31

Bob_Marley írta:Capon, mondjuk én nem szeretem a GTA sorozatot, de amúgy soha nem értettem, hogy egy játékot miért nem lehet minden platformra kiadni?Költői kérdés sajnos!
Sztem GT5 nem egyenlő GTA sorozat
a költői kérdésedre a válasz meg az, h azért mert saját fejlesztésű jtáék, vagy a Sony/Microsoft letesz egy nagyobb suskát, h csak náluk jöjjönki/fél évvel előbb jöjjön ki/DLC exkluzivitás, és akkor mi szép lasan elgondolkozunk h nem érné-e meg inkább Xboxot/PS3at venni
Sajnálatos módon a PCsek mögött nem egy cég áll, így ez a machináció nekünk elképzelhetelen (viszont a Football Manager ettől függetlenül még teljesen PC exkluzív :D )
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.13. 15:28:09

Capon, mondjuk én nem szeretem a GTA sorozatot, de amúgy soha nem értettem, hogy egy játékot miért nem lehet minden platformra kiadni?Költői kérdés sajnos!De én még nem találkoztam olyan játékkal amit billel nem lehet el irányítani!A világegyetemet is ASDW-el el lehet vezetgetni :lol:
Capon
Llegenda del Barça

2010.10.13. 15:04:30

Ronaldinho&Barca írta:Igazából azért gondolkodom elég erősen ezen, mert ahogy pl. írtad talán a ram nem is annyira, de a proci és videó kártya árából, egy jobból szerintem simán ott van egy ps3 jó pár játékkal.. sőt.. Bár az én gépem, amin játszogatok/tam az nem mai darab, de már annyira kiöregedett h az új fifa alacsony szinten is szaggat durván, gta IV-t meg se említem.. Ezért gondolkozok benne, h ha veszek egy ps3-t akkor nem kell videokártya meg egyéb drága kütyü, csak max az eredeti játék. És hosszú ideig menne szerintem.. Amúgy elmúlt 1-2 évbe pedig annyira elszálltak a gépigények a játékoknál h az kezd durva lenni..

A ps3 nekem is jobban tetszik, ahogy néztem talán szebb is a képe, de drágább is azért.. de ki lehet böjtölni talán.. :D Viszont időtálló lenne szerintem.

Akkor hosszabb távon megéri egy PS3 mint egy mondjuk mai nem csúcs gép, de elég jó felszereltségű?

Illetve ez a flashelés hogyan működik? Mennyire veszélyes, otthon is lehet ilyent egyszerűen megcsinálni?

Amúgy játékoknál pl.: Forma1 2010, GTA IV, Cod, Fifa ilyesmikkel játszogatok.. illetve játszanék fáradt óráimban.. :D Ma nézegettem pont egy ps3 és xbox360-t és mit jelent az h 250 gigás, v hasonló? A játékot rá kell másolni v.? Nekem csak psp-m van, de ott elég egy 1 gigás memória a mentett játékoknak.. :D

Tv pedig van hozzá, sztem elég jól menne rajta.. :D
Én is úgy gondolom/gondoltam hogy a PS3 időtállóbb lesz ezért is döntöttem mellette. Igen van bennük vinyó a játékokat fel lehet rá másolni meg minden mást is ha pl a sz.géppel összekötöd. letöltesz egy blu-ray filmet a PSre és már nézheted is.

Na ez az daffy erre gondoltam csak hülye voltam rákeresni :) PS3 hoz is már van csak az még ha jól tudom nem kapható. Videót láttam róla CoD-ot nyomta vele egy ürge.

Bob_Marley főleg az új MOHA-t. De amit a legjobban várok az a GT5 ami csak PSre jelenik meg.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.13. 15:01:00

Capon írta:
Bob_Marley írta:
daffy írta:akkor futhatsz,mert lehet használni hozzá
Na ez most komyolan felcsigázott!Mert nekem szó szerint test idegen a joystickkal játszani!"Csöccsel" nem lehet normálisan mozogni!Ha tudod akkor valami bővebb felvilágosítást tudsz adni!Tudom google, de had ne keresgessek már :lol:
Ha egér is van hozzá elolvadok, akkor november elején veszek egy 360at!Vagy akciót megvárom decemberig
"Ami pár játék irányítását illeti,mert netezni ugyan úgy lehet vele billentyűzettel meg egérrel, szal már elkészült egy kis kütyü amit rádugsz a konzolra és felismerik a játékok az egeret és a billentyűzetet is, bár ezekkel még várni kell egy keveset szerintem jövőre már kapni lehet a boltokban."
(csak hogy a legnagyobbtól idézzek :lol: :oops: )
Mea culpa :lol: Megírta már a "legnagyobb", mikor én még foglamaztam :D
Szerk:Kösz skacok, elmentettem könyvjelzőbe
Meglátom december elején úgyis akciózás van úgyhogy beruházok rá!
És majd figyelgettem a topikot, mert úgyis szóba kerül a "megbuherálás" módja!Nagyon vicces lesz MOHA-t játszani Xboxon!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2010.10.13. 15:08:37-kor.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.10.13. 14:59:58

Bob_Marley írta:
Na ez most komyolan felcsigázott!Mert nekem szó szerint test idegen a joystickkal játszani!"Csöccsel" nem lehet normálisan mozogni!Ha tudod akkor valami bővebb felvilágosítást tudsz adni!Tudom google, de had ne keresgessek már :lol:
Ha egér is van hozzá elolvadok, akkor november elején veszek egy 360at!Vagy akciót megvárom decemberig
sztem ez elég lesz válasznak ;)
daffy
Madridista

2010.10.13. 14:59:27

Bob_Marley írta:
parancsolj
Capon
Llegenda del Barça

2010.10.13. 14:54:51

Bob_Marley írta:
"Ami pár játék irányítását illeti,mert netezni ugyan úgy lehet vele billentyűzettel meg egérrel, szal már elkészült egy kis kütyü amit rádugsz a konzolra és felismerik a játékok az egeret és a billentyűzetet is, bár ezekkel még várni kell egy keveset szerintem jövőre már kapni lehet a boltokban."
(csak hogy a legnagyobbtól idézzek :lol: :oops: )
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.13. 14:51:43

Fecooo
Llegenda del Barça

2010.10.13. 14:46:10

nem drága egyáltalán a pc fejlesztése, csak okosan kell csinálni ;)

én 3 éve fejlesztettem utoljára, akkor vettem bele 1 giga ramot(a mai napig 2 giga van a gépben), vettem egy a viszonylag olcsó alaplapot, egy Nvidia 8600 GT-t, meg egy athlon 64 4200+-os procit, asszem akkor 60at fizettem érte, de még a mai napig futnak rajta jól a játékok ;)

Fifa fullos grafikán, COD: MW 1-2 szintén fantasztikusan megy, egyedül a GTA4-gyel vannak gondok, de az meg olyan idiótán van beállítva, h még most is az egyik (hanem A LEGNAGYOBB) gépigényű játék a piacon...

a lényeg, h sztem géppel is el lehet lenni, nekem PS2-m van, van 1-2 játék, ami hiába 4-5 éves, a mai napig a játéktörténelem legjobbjaiként vannak számontartva, és akinek újdonság, az a régi gémekkel sokáig el tud szórakozni ;)

PS2-t meg ócón tudsz szerezni, ha okosan csinálod, mint én ;)
rossz a lemezolvasója, de megoldottam, h külső vinyóról, és hálókábelen keresztül az asztali gépről olvassa be az adott progit :D
(egy fejhibás csippelt PS2-t, ha szerencsés vagy 4-5 ezerért tudsz találni a vaterán, veszel egy memóriakártyát ebayen(1200 HUF értékű USD-ből kijött nekem ez is :D ), megcsinálod az ún. soft mod-ot, összekötöd hálókábellel a pc-vel és már játszhatsz is ;) (azaz jó esetben 10ből kijössz, de mivel hibás gépet tudsz csak olcsón beszerezni, azzal vigyázni kell, h valóban csak fejhibás legyen, és lehessen olyan módon használni, ahogy én használom ;) )

tudom, nehezen érthető, amit leírtam, sokat kellett ehhez olvasnom, míg én is megértettem :D

más: egyébként a PS3-at nem rég feltörték, szóval már lehetséges másolt játékokkal is játszani, csak úgy tudom még Mo-on nem könnyű beszerezni a cuccot a buheráláshoz ;)
Capon
Llegenda del Barça

2010.10.13. 14:46:01

Ronaldinho&Barca írta:Scrácok!Tanácsokat szeretnék kérni tőletek konzolok kapcsán. PC-m nem a legújabb és mai játékok már eléggé szaggatnak rajt,így nqpokbqn eléggé erőssen gondolkodok egy konzol beszerzésén. Ahogy nézem boltokba PS2 kezd eltűnni?Pedig abban gondolkodtam, mert 30 rugóért nem vészes. Vagy inkább PS3-ban vagy xbob360-n gondolkodjak,ha már ilyen beruházást tervezek? Amúgy mi a kettő között a külömbség? Mit tanácsoltok?Pctúl drága lenne idővel meg ugyis elavul, így konzol jobb lenne talán. Várom q vélményeteket illetve azokét aki rendelkezik velük. :)
Nem kérdés hogy vagy Xbox360 vagy PS3-ban gondolkozz. PS2-őt felejtsd el!!
Xbox360 olcsóbb, másolt játékokat is viszi így nem kell súlyos ezreket kiadnod értük. Grafikailag majdnem egy szint a kettő konzol nem igen van különbség a jelenlegi játékokkal. Régebbi verzióknál gond volt a hűtésével nekem is 2 barátomból 2 vitte szervizbe mert elolvadt benne valami. Amiket ma lehet kapni azoknál már nem áll fent ez a probléma.

PS3 drágább, csak eredeti játékokat visz (jelenleg). Sokkal több erőtartalék van benne mint az Xbox-ban, még egy játék sem tudja kihasználni szóval még bőven tudják hova fejleszteni a PS3as játékokat a közeljövőben többek között ezért is drágább. Van benne Blu-ray lejátszó ami a 360-ból kimaradt.

Xbox-nál elő kell fizetni ha neten is akarsz játszani, PS3-nál ez ingyenes.
Ha vársz karácsonyig vagy esetleg januárig a leértékelések miatt akkor még olcsóbban meg tudod venni valamelyiket.

Ami pár játék irányítását illeti,mert netezni ugyan úgy lehet vele billentyűzettel meg egérrel, szal már elkészült egy kis kütyü amit rádugsz a konzolra és felismerik a játékok az egeret és a billentyűzetet is, bár ezekkel még várni kell egy keveset szerintem jövőre már kapni lehet a boltokban.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.10.13. 14:30:15

Igazából azért gondolkodom elég erősen ezen, mert ahogy pl. írtad talán a ram nem is annyira, de a proci és videó kártya árából, egy jobból szerintem simán ott van egy ps3 jó pár játékkal.. sőt.. Bár az én gépem, amin játszogatok/tam az nem mai darab, de már annyira kiöregedett h az új fifa alacsony szinten is szaggat durván, gta IV-t meg se említem.. Ezért gondolkozok benne, h ha veszek egy ps3-t akkor nem kell videokártya meg egyéb drága kütyü, csak max az eredeti játék. És hosszú ideig menne szerintem.. Amúgy elmúlt 1-2 évbe pedig annyira elszálltak a gépigények a játékoknál h az kezd durva lenni..

A ps3 nekem is jobban tetszik, ahogy néztem talán szebb is a képe, de drágább is azért.. de ki lehet böjtölni talán.. :D Viszont időtálló lenne szerintem.

Akkor hosszabb távon megéri egy PS3 mint egy mondjuk mai nem csúcs gép, de elég jó felszereltségű?

Illetve ez a flashelés hogyan működik? Mennyire veszélyes, otthon is lehet ilyent egyszerűen megcsinálni?

Amúgy játékoknál pl.: Forma1 2010, GTA IV, Cod, Fifa ilyesmikkel játszogatok.. illetve játszanék fáradt óráimban.. :D Ma nézegettem pont egy ps3 és xbox360-t és mit jelent az h 250 gigás, v hasonló? A játékot rá kell másolni v.? Nekem csak psp-m van, de ott elég egy 1 gigás memória a mentett játékoknak.. :D

Tv pedig van hozzá, sztem elég jól menne rajta.. :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
daffy
Madridista

2010.10.13. 14:29:34

Bob_Marley írta:Val a gépét meg akarja tartani és akar egy konzolt!Én ehhez nem tudok annyira hozzászólni, mert mindig is konzol ellenes voltam a joy miatt, többször mondtam, ha lenne xboxhoz billentyűzet akkor rohannék a boltba megvenni :lol: Viszont tévhit, hogy "milliók" kellenek egy PCre!Ha egyszer áldozol rá 100-120 ezret akkor fel tudsz építeni, olyan vasat, hogy 2-3 évig simán minden fut!És nem LOW grafikán!Egy alaplapot 8-15ig veszel!Proci 30-40, s jót kapsz, + videókártya 25ért is lehet kapni megfelelőt, de picit áldozol, mondjuk 50ig akkor már elég elég jót kapsz + a ram 12 körül van a 2gigás modul!Na ha összeadom 2 ram 25 durván+15 alaplap+40 CPU+50 VGA, ez a legdrágább verzióban: 130ezer!És hidd el egyszer kell rááldozni, s meg lesz a gyümölcse :wink:
akkor futhatsz,mert lehet használni hozzá
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.13. 14:19:18

Val a gépét meg akarja tartani és akar egy konzolt!Én ehhez nem tudok annyira hozzászólni, mert mindig is konzol ellenes voltam a joy miatt, többször mondtam, ha lenne xboxhoz billentyűzet akkor rohannék a boltba megvenni :lol: Viszont tévhit, hogy "milliók" kellenek egy PCre!Ha egyszer áldozol rá 100-120 ezret akkor fel tudsz építeni, olyan vasat, hogy 2-3 évig simán minden fut!És nem LOW grafikán!Egy alaplapot 8-15ig veszel!Proci 30-40, s jót kapsz, + videókártya 25ért is lehet kapni megfelelőt, de picit áldozol, mondjuk 50ig akkor már elég elég jót kapsz + a ram 12 körül van a 2gigás modul!Na ha összeadom 2 ram 25 durván+15 alaplap+40 CPU+50 VGA, ez a legdrágább verzióban: 130ezer!És hidd el egyszer kell rááldozni, s meg lesz a gyümölcse :wink:
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.10.13. 14:11:10

Ronaldinho&Barca írta:Scrácok!Tanácsokat szeretnék kérni tőletek konzolok kapcsán. PC-m nem a legújabb és mai játékok már eléggé szaggatnak rajt,így nqpokbqn eléggé erőssen gondolkodok egy konzol beszerzésén. Ahogy nézem boltokba PS2 kezd eltűnni?Pedig abban gondolkodtam, mert 30 rugóért nem vészes. Vagy inkább PS3-ban vagy xbob360-n gondolkodjak,ha már ilyen beruházást tervezek? Amúgy mi a kettő között a külömbség? Mit tanácsoltok?Pctúl drága lenne idővel meg ugyis elavul, így konzol jobb lenne talán. Várom q vélményeteket illetve azokét aki rendelkezik velük. :)
Nekem 2 éve van Xboxom,és nem Elite csak Arcade,de eddig semmi baja nincs.Vettem bele egy 120GB-os HDD-t,és működik minden.Flashelve van,és nem is nagyon szokott melegedni,pedig használom rendesen.Kontroller szerintem jobb,kézreállóbb mint a PS3-é,de a PS3-on jobb a grafika,pláne ha HD tévéd van.Szerintem az Xbox jobban megéri,nem mellékesen 20-30 ezerrel olcsóbb.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.10.13. 14:02:52

ps2 nek semmi értelme, már nagyon ki se jönnek ps2re a játékok.

Konzolok:nem árt hozzájuk egy jó minőségű tv se,anélkül nem nagy szám,
Xbox 360 olcsóbb az olyan 50ezer környékén van + ki kell flasheltetni ha akarsz másolt játékokkal játszani, vigyázni hogy semmi livera ne menjél fel (vagyis ne tölts le ,ne multizz) mert aztán banolnak.Ha xboxot veszel akkor elite-t vegyél annak jobb a hűtése ,a sima xbox360 hajlamos lesülésre.
2 között nincs jelentős különbség a 2között csak árban drágább a ps3 jó 30ezerrel.
nem tudom milyen játékokkal szoktál játszani, meg mennyire vagy kibékülve az irányítással, mert stratégia ki se jön(játszhatatlan lenne) fpsbe meg elég nehézkes, pcn 10x kevesebb idő alatt ölöd meg az ellenfelet.

Jelzem veszel kb 80ért egy jó konfigot (csak ramot,procit,videókártyát veszel mást fölösleges ha bírja a tápod) már nem kell azt nagyon újítani.. feltéve ha nem vagy grafika mániás és a játékokkal cask 16xAAval szeretsz játszani(aminek jelzem semmi értelme mert jobban lassítja mint szépíti a grafót..)és pc 10000x több dolgot tudsz csinálni(netezés, zene, játék ,videószerkesztés, filmnézés, szöveg szerkesztés,blogolás stb stb nem fogom tovább sorolni :D )

a döntés a tied
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
daffy
Madridista

2010.10.13. 13:56:32

röviden:
ps3: pro: gyakran szebb,mint a box. biztonságosabb a hűtés miatt. időtállóbb szerintem.
kontra: eredeti játékok drágák. az ára. kontroller.
xbox360 pro: másolt játékok is mennek(ha flashelt). hűtésmódosítattni kell. olcsóbb,mint a ps3. kontroller sztem kézreállóbb.
kontra: hűtés miatt meghibásodhat,flashelt boxnál nem játszhatsz online.
vélemény: ha évente 2-3 játék elég,akkor én a ps3-at javaslom,de csak is a megbízhatósága miatt. nekem xbox-om van és erősen fosok,nehogy hibás legyen,de ez az én véleményem.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.10.13. 12:07:35

Scrácok!Tanácsokat szeretnék kérni tőletek konzolok kapcsán. PC-m nem a legújabb és mai játékok már eléggé szaggatnak rajt,így nqpokbqn eléggé erőssen gondolkodok egy konzol beszerzésén. Ahogy nézem boltokba PS2 kezd eltűnni?Pedig abban gondolkodtam, mert 30 rugóért nem vészes. Vagy inkább PS3-ban vagy xbob360-n gondolkodjak,ha már ilyen beruházást tervezek? Amúgy mi a kettő között a külömbség? Mit tanácsoltok?Pctúl drága lenne idővel meg ugyis elavul, így konzol jobb lenne talán. Várom q vélményeteket illetve azokét aki rendelkezik velük. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
socio66

2010.10.12. 15:24:07

na,ezt még fel kell dolgoznom,de köszi,ilyen leírást vártam. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.12. 03:26:45

socio66 írta: oké,így elméletben vágom.
de akkor védekezésnél a blokkoláson és odanyúláson kívül nincs más gomb? jó lenne valahogy felvenni az embert,hogy ne tudjon könnyen elmozogni. persze tudom hogy az igazi kosárlabdában is büntetik a kisebb testi kontaktusokat,meg minden,de nekem ez akkor is fura. :)
támadásban meg hogy kérem be a formációkat? mert láttam hogy gyakorló módban lehet gyakorolgatni a cuccokat,csak élesben nem sikerült megcsinálni.
A clutch gombbal tudsz "keményebben" védekezni!Ilyenkor nem hagyja elmozogni a támadót!És nem kell mindig a labdáson védekezni!Támadásban on the fly coaching nevü gombok!És vannak quick akciók!Quick pick&roll ami olyan, hogy center vagy 4es posztú ad egy elzárást, s ha kijössz a blokkolásból ő fut előre, hogy kapja a labdát ziccerre vagy zsákra!Van quick isolation, mikor a magas emberek kijönnek a palánk alól, s akkor lehet 1-1ezni!Van olyan, hogy quick post move talán, vagy nem tudom a pontos nevét, ilyenkor a magas emberek poziciót akarnak bent szerezni, s tolják befele a védőt!Majd oda adod a labdát, s ilyenkor kell elkezdeni post move-okat!Horog dobás, vagy lefordulás, vagy dobócsel átbújás védő alatt!Ezeket sajnos meg kell "tanulni"!Ezt is lehet post move-okban gyakorolni a training ben!És van 4ik ilyen quick play, de az nem jut eszembe, pedig azt használtam szinte a legtöbbször a 2k10-ben!Az meg olyan, hogy a jól dobó játékosaid backdoor cutokat hajtanak végre!Ez olyan formáció, hogy a 4-es vagy a Centered kicsit kijjebb helyezkednek a palánktól és az Sg vagy SF meg körbefut vagy csak be helyezkedik a gyűrű alá majd behívod ezt a gyors kis playt és kifut oldalra 3pontos vonalhoz és a Center vagy 4es pedig blokkolja a követni igyekvő embert!Remélem érthetőek amiket írok!Játszál sokat scrimmaget- illetve a turnoverek ellen nagy segítség, hogy szokj rá az icon passokra!Ez meg olyan, hogy te választod ki kinek passzoljon, ráadásul irány gombokkal befolyásolhatod, hogy mozgásban kapja a labdát, így nehezebb a védőknek elvenni!
Válasz küldése