PCsabi írta:Nekem a keeper draft első órájában két dolgom lesz:
1. Bambán bámulni a monitort.
2. Vakargatni a bal herémet.
Nyertél kettőt, sztem sokan lennénk a helyedben.
+ahogy ismerlek tuti összekukázol még így is valami PO csapatot.
Én meg az első 2 körben 5öt választok. Elvileg irigylésre méltó a helyzetem, de én mégis kicsit tanácstalan vagyok. Nem igazán jönnek be a kalapban maradt játékosok, főleg ilyen "értékes" cetlikért. Nyilván az tudatosult benne, hogy egy normális drafton 4.körnek felelne meg a keeperek miatt az első, de akkor is naa. Várom nagyon a szezont viszont még agyalnom kell, hogyan építsem fel a csapatot.
Ugyanakkor a 2. kör után én iss hosszan szünetelni fogok...
Az a vicc, hogy tavaly csomót gyakoroltam, elemeztem stb, mégis pár sérülés keresztbe vágta a nagyra vágyó álmaimat. Idén random lesz. Abban a 20 másodpercben döntöm el kit húzok be. Egyetlen egy titkos favoritom van, de bízom benne, hogy ő bent marad a 4. húzásig. Bár nem akkora nagy név viszont sokat várok tőle.
Jó lenne véglegesíteni az időpontokat! Én erre a vasárnapra most nagyon beterveztem a keepert, szal azt ha lehet ne változtassuk. Viszont az időpontot fixálhatnánk mert az ESPN-nel továbbra is ütközik.
Ez a Hard Cup Roto nem lesz piskóta. Nem vagyok otthon a fizetésekben és nem is van nagyon időm átnyálazni. My style is Free style lesz de várom azt is.
Valaki! Mi a pék hímvesszőjétől van az, hogy betölt a fantasy oldal majd 2s és elfehéredik. Bárhova, bárhogyan töltöm be a jelenség ugyan az. Chrome-ot használok, idáig nem volt vele baj, viszont 2 napja ezt csinálja. 5let srácok?