Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rohadt jó helyzetben vagy, Slither és Cumbee mellett te vagy az egyik legnagyobb esélyes. Azzal a 4 db második körös pick-kel gyakorlatilag nem lőhetsz mellé (persze ha nem jön közbe sérülés).neobarca írta: Én meg az első 2 körben 5öt választok. Elvileg irigylésre méltó a helyzetem, de én mégis kicsit tanácstalan vagyok. Nem igazán jönnek be a kalapban maradt játékosok, főleg ilyen "értékes" cetlikért.
Valaki! Mi a pék hímvesszőjétől van az, hogy betölt a fantasy oldal majd 2s és elfehéredik. Bárhova, bárhogyan töltöm be a jelenség ugyan az. Chrome-ot használok, idáig nem volt vele baj, viszont 2 napja ezt csinálja. 5let srácok?![]()
![]()
![]()
Ott van a hsz-emben a 2 link.Bob_Marley írta:Hol van a szavazás, én nem látom az oldalon.Slither írta: Meg pentekig meghagyom a szavazas lehetoseget, se sztem ezek az idopontok mar eleg fixek.
ESPN-en most vasárnap draftolunk, nem 26.-án. Nekem tetszik ez a 2 időpont. Lenne eg ezen a hétvégén, egy hét közben, de szabadnapon és egy a kövi hétvégén. Számomra ez viszonylag ideálisnak tűnik.Bob_Marley írta:Hol van a szavazás, én nem látom az oldalon.Slither írta: Meg pentekig meghagyom a szavazas lehetoseget, se sztem ezek az idopontok mar eleg fixek.
Nekem a most vasárnap megfelelne, vagy lehetne jövő hét szombat. Nagyon sok ligában 26-án van a draft nem csak ESPN-n. Vagy akkor legalább kicsit előbb mint 21:00.
Hol van a szavazás, én nem látom az oldalon.Slither írta: Meg pentekig meghagyom a szavazas lehetoseget, se sztem ezek az idopontok mar eleg fixek.
Nekem jó, a kislányom 7-kor már csucsul, 1-2 kávé + energia üdcsi és tolhatjuk.Slither írta:Draft idopont szavazas:
1. Auction Hard Cap Roto League (október 23., 21:00 egyenlőre a nyerő, de sztem ez eleg kesoi kezdes, mert eleg hosszu lesz ez a draft
Nyertél kettőt, sztem sokan lennénk a helyedben.PCsabi írta:Nekem a keeper draft első órájában két dolgom lesz:
1. Bambán bámulni a monitort.
2. Vakargatni a bal herémet.
Csak hogy legyen most már valami: nekem ez megfelel.Slither írta:Pickek cserejere en a kovetkezoket javaslom (az eddig beirtak alapjan):
Nekem a keeper draft első órájában két dolgom lesz:Bob_Marley írta:Aukciósra leszek nagyon kíváncsi, már előre félek mi lesz ott. Azt hiszem én kb 20-30 percig fogom nyugodtan nézni az eseményeket.
Még szerencse, tervezhettem volna újra a csapatom.Slither írta:Nem, a luxus adó határt fogjuk használni ami: $76.8 millióvarnagykrisztian írta: Ennyiből gazdálkodhatunk ($63,065,000)
Köszi Slither, számomra izgalmas draft lesz mivel nekem ez lesz az első, készültem rá eleget, ha egyáltalán lehet rá készülni, én megpróbáltam.Slither írta:http://www.basketball-reference.com/con ... ayers.html" target="_blankvarnagykrisztian írta:Sziasztok, lehet hogy én voltam a figyelmetlen de az Auction Hard Cap Roto League-ben akkor melyik hivatalos oldal CAP HIT-jét használjuk?
Mindenki biztos a keeperjeiben, lefixálhatom most már?
Leginkább Lakers0827 (Stephenson ) és Mezítlábas Team (Deng) választása miatt kérdezem.
Jrue-t én tanácsoltam neki, szerintem egy hangyakukival biztosabb választás, mint Kobe.Slither írta: Mondjuk Kobe idén még jobb lesz, és Holiday meg Lee úgyse igazi megoldás hosszútávon, de legyen.
fcbarca0827 írta:Azigen, a 7. körben egymás után választok 4-et
Azigen, a 7. körben egymás után választok 4-et, jó mondjuk az 1., 2. és 6. körben meg egyáltalán nem lesz pickem.Slither írta:Draft Central -> Draft Resultsnál tudjátok megnézni a végleges draft sorrendet és a keepereket.
Mondjuk Kobe idén még jobb lesz, és Holiday meg Lee úgyse igazi megoldás hosszútávon, de legyen.MessiFan írta:Nekem legyen akkor Deng helyett Lee, Kobe helyett meg Holiday. Ha nem ír rám Csabi tuti nem olvasom a topicot.. szal köszi
A magam részéről tökéletesen biztos vagyok benne.Slither írta: http://www.basketball-reference.com/con ... ayers.html" target="_blank
Mindenki biztos a keeperjeiben, lefixálhatom most már?
Leginkább Lakers0827 (Stephenson ) és Mezítlábas Team (Deng) választása miatt kérdezem.
http://www.basketball-reference.com/con ... ayers.html" target="_blankvarnagykrisztian írta:Sziasztok, lehet hogy én voltam a figyelmetlen de az Auction Hard Cap Roto League-ben akkor melyik hivatalos oldal CAP HIT-jét használjuk?