Kralonak:
Az árat és egyenlőre a másolt játékot is tekintve valóban az X360 a te konzolod. Azon belül is az Arcade-ot (nincs benne merevlemez, memókártyás). (van még Premium és Elite, csak a kapacitás az eltérés, na meg persze az ár.)
Két joy az más kérdés. Van ahol kettőt adnak, van ahol egyet, de lehet külön kell venned, arra számolj legalább 7-8 de lehet 10-et is.
A másolt játékot bőven viszi, kiírni csak akkor tudod ha írja az írod a dupla rétegű (dual) lemezt, és akkor sem mindegy mivel, és hogyan. Több program is tudja, én ImageBurn-t használok, kezdők számára valóban nem egyszerű, de bele lehet jönni 1-2 írás után, és sok oldal leírja mit és hogyan. Egyébként egy lemez ára boltokban 4-5-6-700 Ft, de van ahol 250 van ahol 1000. Jó helyen kell venni. Verbatim-ot ajánlok, nekem az a legjobb.
Fontos még, hogy a konzolon olyan Flash legyen (egyfajta frissítés), ami lehetőve teszi, hogy a legújabb másolt játékokat is tudd futtatni. Van ennek egy elhárítása is, ami talán easybb, mégpedig, hogy megpatch-eled a letöltött játékot. Innentől semmi gondod nem lesz vele.
Egyébként nem feltétlenül tiltanak (bannolnak) le Live-ról, ha Flash-elt a boxod. Ebben nem vagyok jártas, de úgy tudom szokott lenni néha razzia mikor bannolgatnak, de ha szerencséd van egy darabig tudod bőven nyomni ott is. Én sajna nem, alapból bannolt gépet vettem, olcsóbb is volt.
A csatlakozásról: Igen ahogyan barca99 is leírta szinte akármilyen csatlakozót tudsz hozzá tenni. Nekem HDMI-van, gyönyörű a képe. Én monitoron játszok, de jó hozzá a scart is, és még miegymás is. Remélem segítettem.
Más: F1 2010! még 9 nap hivatalos, nem hivatalosan kb 5-6 nap!!!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)