Gamez - Kedvencek játékok
- messibarca
- Jugador d'estrella
kösz zola8787 meg nézem

a siget készítette Victor (vuvu)
A Mexikói GTA: Total Overdose !!!messibarca írta:üdv
most nagyon unatkozok ezért meg szeretném kérdezni ,hogy nem tudtok-e olyan játékot mint a MAFIA 1 és a gta sorozat vagy mint a MAFIA 2 lesz
a lényeg hogy harmadik személyű nézet ,akció ,lövöldözés és ha lehet akkor jármű vezetés .ja, és jó történeta válaszokat előre is köszönöm
Örök kedvenc

- messibarca
- Jugador d'estrella
üdv
most nagyon unatkozok ezért meg szeretném kérdezni ,hogy nem tudtok-e olyan játékot mint a MAFIA 1 és a gta sorozat vagy mint a MAFIA 2 lesz
a lényeg hogy harmadik személyű nézet ,akció ,lövöldözés és ha lehet akkor jármű vezetés .ja, és jó történet
a válaszokat előre is köszönöm
a lényeg hogy harmadik személyű nézet ,akció ,lövöldözés és ha lehet akkor jármű vezetés .ja, és jó történet

a siget készítette Victor (vuvu)
- Barcaádám
- Capitá del Barça
hát köszi mindenkinek , rendesek votatok hogy késői órában is írtatok ide nekem !
fú Stronghold.. kis játék, de csak az első és a Crusader a többi már nem olyan sajnos..
Fecoo erre a Paraworldre lehet hogy teszek egy próbát. sötöbö
ElBartimaeus igen, jógos a Settlers felvetése jól meg is vannak csinálva csak egy bajom van vele, kevés a harc
Black and White 2 na az egy érdekes game, láttam bátyám ahogy játszik vele, elég durván nehéz de így több évesen is nagyon szép, kidolgozott.
hmmm nem tudom mi legyen még délutánig majd kitatalálok vmit
köszi mindenkinek!
(és lehet az a vége hogy visszamegyek a [auto_cenzúra] StarCraft 2zni és lusta leszek töltögetni
csak az meg tegnap felidegsített és kiléptem, de amúgyse tud egy pályán tovább lekötni pedig annyira istenítik, bár jó játék azért túl van hypeolva.)

fú Stronghold.. kis játék, de csak az első és a Crusader a többi már nem olyan sajnos..
Fecoo erre a Paraworldre lehet hogy teszek egy próbát. sötöbö

ElBartimaeus igen, jógos a Settlers felvetése jól meg is vannak csinálva csak egy bajom van vele, kevés a harc
Black and White 2 na az egy érdekes game, láttam bátyám ahogy játszik vele, elég durván nehéz de így több évesen is nagyon szép, kidolgozott.
hmmm nem tudom mi legyen még délutánig majd kitatalálok vmit
köszi mindenkinek!
(és lehet az a vége hogy visszamegyek a [auto_cenzúra] StarCraft 2zni és lusta leszek töltögetni

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Settlers 2 10th anniversary (Ugyanaz, mint a sima kettő, csak sokkal szebb), illetve egyéb Settlers játékok.Barcaádám írta:valami RTS stratégia kéne
Stronghold-ot csak ajánlani tudom, egy időben nagyon sokat toltam vele.
Imperium galactica 2 egy kicsit más stílusú, meg régebbi is, de összességében véve minden idők egyik legjobb játéka szerintem. (Van benne mindenféle, stratégia kedvelőknek kifejezetten ajánlós, a grafikája teljesen elfogadható és áttekinthető az egész rendesen.)
Amúgy még a Black and White 2-t mondanám, ami szintén kicsit különbözik a te általad felsoroltaktól, de elég izgalmas lehet az is.
Ó te jó ég, mennyit játszottam én azzal! Nagyon nagy játék!messideco írta:Stronghold Crusader.
ParaworldBarcaádám írta:Hi all!
most játék nélkül vagyok ezért kérnék kis segítséget..
valami RTS stratégia kéne,részletesen bázisépítős nyersanyag gyűjtögetős,de olyan ami nem taktikai térképes, körökre osztott Pl: Total War bár ezen kívül csak a Civ ami igazán minőség..
olyan game ami nem Age of Empires vagy Mythology, nem Battle for Middle-Earth, nem Red Alert, nem C&C, nem Starcraft, nem Warcraft nem Empire Earth , nem Rise of Nations
ja és nem régebbi mint 2004![]()
remélem nem lőttem ki mindent:D csak nem akarok olyannal tolni amit már nyüstöltem..
aki ír valamit annak nagyon szépen megköszönöm előre is!!!
Warhammer: dawn of war 2 (és az első rész is)
sötöbö...

- Barcaádám
- Capitá del Barça
Hi all!
valami RTS stratégia kéne,részletesen bázisépítős nyersanyag gyűjtögetős,de olyan ami nem taktikai térképes, körökre osztott Pl: Total War bár ezen kívül csak a Civ ami igazán minőség..
olyan game ami nem Age of Empires vagy Mythology, nem Battle for Middle-Earth, nem Red Alert, nem C&C, nem Starcraft, nem Warcraft nem Empire Earth , nem Rise of Nations
ja és nem régebbi mint 2004
remélem nem lőttem ki mindent:D csak nem akarok olyannal tolni amit már nyüstöltem..
ja és nem régebbi mint 2004

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Újra elővettem a Hitman 2 Silent Assasint
Mindig is nagyon bejött a játék. "Kicsit" gyenge a grafikája, meg itt-ott elég gagyi, de jól el lehet szórakozni benne 

Jól tudod,csak PS-re adták ki.zola8787 írta:Úgy tudom, hogy Pc-re nem jött ki, nem is találtam.

Úgy tudom, hogy Pc-re nem jött ki, nem is találtam.Initom írta:zola8787 írta:Érdeklődni szereték: Pc-re néznék teremfocis, kispályás, freestyle-os játékot. Urban Freestyle Soccer megvan, azon kívül próbálkoznék, ja és persze a Beach socceren kívül
Lécci segítsetek, előre is köszi.
fifa street sorozat
TPS: Max Payne 1-2, Strangleholdzola8787 írta:Hatalmas játék volt a Duke Nukem 3D. Órákat tudtam játszani vele. Prostiknak lehetett pénz adni és mondta, hogy riszáááld magad baby![]()
Meglehetett benne brunyálni, meg mikor a tükör előtt állt ezt mondta: azta,de k*rva jól nézek ki, erre tisztán emlékszem![]()
![]()
Tudnátok mondani Pc-re Cod féle játékokat? Rákaptam a lövöldözősökre.
Jade Empire-rel tolta már valaki?
FPS: Wolfeinstein, Crysis:Warhead (JÓ magyar szinkronnal!!!) sötöbö, sötöbö

Hatalmas játék volt a Duke Nukem 3D. Órákat tudtam játszani vele. Prostiknak lehetett pénz adni és mondta, hogy riszáááld magad baby
Meglehetett benne brunyálni, meg mikor a tükör előtt állt ezt mondta: azta,de k*rva jól nézek ki, erre tisztán emlékszem

Meglehetett benne brunyálni, meg mikor a tükör előtt állt ezt mondta: azta,de k*rva jól nézek ki, erre tisztán emlékszem

- vargaakos
- Capitá del Barça
Fecooo írta:Vki emlékszik még Duke Nukem bácsira, a magyarul is káromkodó Schwarzenegger-utánzatra, akik űrdisznókat ölt hobbiból?
Amennyiben igen, akkor biztos arra is emlékeztek, h a Duke Nukem Forevert több mint 10 évig fejlesztették és a forever-ből never lett, mert sosem készült el... vagy mégis el fog ?
érdekes lesz, ha tényleg kijön, én tuti adok majd neki egy esélyt
Az egymás elleni menet se volt semmi benne.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
egyik első játékom, nagyon adta, csini csajos poszterek is jellemezték a játékot:DFecooo írta:Vki emlékszik még Duke Nukem bácsira, a magyarul is káromkodó Schwarzenegger-utánzatra, akik űrdisznókat ölt hobbiból?
Amennyiben igen, akkor biztos arra is emlékeztek, h a Duke Nukem Forevert több mint 10 évig fejlesztették és a forever-ből never lett, mert sosem készült el... vagy mégis el fog ?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- CartmanBarca
- Jugador del Barça
Uramatyám ez mekkora hír ! Bearanyozta a napomatFecooo írta:Vki emlékszik még Duke Nukem bácsira, a magyarul is káromkodó Schwarzenegger-utánzatra, akik űrdisznókat ölt hobbiból?

Ezen szakadtama magyarul is káromkodó Schwarzenegger-utánzatra, akik űrdisznókat ölt hobbiból?

Vki emlékszik még Duke Nukem bácsira, a magyarul is káromkodó Schwarzenegger-utánzatra, akik űrdisznókat ölt hobbiból? 

- fcbarcelona10
- Jugador del Barça
Valaki Wow-ozik rajtam kivül?? És ha igen melyik szerón tolja?
FIFA11: nagyon ígéretes sztem, főleg a nextgen grafikával, sztem ez lesz az első év h fifa és pes is megleszFernando írta:Véleményt kérek srácok!
Ezt most húzom: UFC Undisputed 2010, ketrecharcos játék, egyenlőre eléggé ráizgultam, remélem nem csalódok.
Ezen kívül beszereztem még 4 üres lemezt, aminek meg is van már a tartalma, csak éppenséggel még nem jött ki ez a 4 game. Névszerint:
MAFIA II.
Ha feleannyira jó lesz, mint az 1, akkor már nagyon jó lesz szerintem.
F12010:
No comment, a legjobban várt játék.
FIFA11:
Kíváncsi vagyok rá nagyon. Jó lenne már új csapatokkal is találkozni benne.
Új WRC:
Ez a másik nagyon várós.
Ez az 5 játék 2 hónapon belül előreláthatóan itt fog pihenni az asztalomon.
Codemasterstől meg bármilyen autós játék jöhet, nekem már bizonyítottak
- Fernando
- Llegenda del Barça
Véleményt kérek srácok!
Ezt most húzom: UFC Undisputed 2010, ketrecharcos játék, egyenlőre eléggé ráizgultam, remélem nem csalódok.
Ezen kívül beszereztem még 4 üres lemezt, aminek meg is van már a tartalma, csak éppenséggel még nem jött ki ez a 4 game. Névszerint:
MAFIA II.
F12010:
FIFA11:
Új WRC:
Ez a másik nagyon várós.
MAFIA II.
F12010:
FIFA11:
Új WRC:
Ez a másik nagyon várós.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Barcaádám
- Capitá del Barça
be tudod rakni a saját zenédet is.Z.Chris írta:Azt szeretném megkérdezni, hogy játszott-e már valaki az " Audio Surf " nevű játékkal? És, hogy a játékba a zenék alapból benne vannak vagy mi is tehetünk-e bele?
Szerk.: Nem tudna adni valaki egy linket a teljes játékhoz? Mert mindenhol a demoja van csak, és csak Beload-on vagyok fent és az pedig most rakoncátlankodik.
sjd megnézem, majd hátha mükszik

nem tudok róla h vírusos lenneBarcaádám írta:az az oldal vírusos , nem?
és ott van multira jó cd kulcs is? mert single-s az van 100..
ahogy arról sem, hogy a multihoz külön kulcs kellene, tekintve, hogy mind2 módot ugyanazon telepítés során teszed fel
- Barcaádám
- Capitá del Barça
az az oldal vírusos , nem?

serials.wsBarcaádám írta:aki cod4 multizik és nem eredetivel az legyen szives már bemásolni a cd kulcsát ! vagy elküldeni pübe! nagyon nagyon hálás lennék!
előre is köszönet!!!