Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Mexikói GTA: Total Overdose !!!messibarca írta:üdv
most nagyon unatkozok ezért meg szeretném kérdezni ,hogy nem tudtok-e olyan játékot mint a MAFIA 1 és a gta sorozat vagy mint a MAFIA 2 lesz
a lényeg hogy harmadik személyű nézet ,akció ,lövöldözés és ha lehet akkor jármű vezetés .ja, és jó történeta válaszokat előre is köszönöm
Settlers 2 10th anniversary (Ugyanaz, mint a sima kettő, csak sokkal szebb), illetve egyéb Settlers játékok.Barcaádám írta:valami RTS stratégia kéne
Ó te jó ég, mennyit játszottam én azzal! Nagyon nagy játék!messideco írta:Stronghold Crusader.
ParaworldBarcaádám írta:Hi all!
most játék nélkül vagyok ezért kérnék kis segítséget..
valami RTS stratégia kéne,részletesen bázisépítős nyersanyag gyűjtögetős,de olyan ami nem taktikai térképes, körökre osztott Pl: Total War bár ezen kívül csak a Civ ami igazán minőség..
olyan game ami nem Age of Empires vagy Mythology, nem Battle for Middle-Earth, nem Red Alert, nem C&C, nem Starcraft, nem Warcraft nem Empire Earth , nem Rise of Nations
ja és nem régebbi mint 2004![]()
remélem nem lőttem ki mindent:D csak nem akarok olyannal tolni amit már nyüstöltem..
aki ír valamit annak nagyon szépen megköszönöm előre is!!!
Jól tudod,csak PS-re adták ki.zola8787 írta:Úgy tudom, hogy Pc-re nem jött ki, nem is találtam.
Úgy tudom, hogy Pc-re nem jött ki, nem is találtam.Initom írta:zola8787 írta:Érdeklődni szereték: Pc-re néznék teremfocis, kispályás, freestyle-os játékot. Urban Freestyle Soccer megvan, azon kívül próbálkoznék, ja és persze a Beach socceren kívül
Lécci segítsetek, előre is köszi.
fifa street sorozat
TPS: Max Payne 1-2, Strangleholdzola8787 írta:Hatalmas játék volt a Duke Nukem 3D. Órákat tudtam játszani vele. Prostiknak lehetett pénz adni és mondta, hogy riszáááld magad baby![]()
Meglehetett benne brunyálni, meg mikor a tükör előtt állt ezt mondta: azta,de k*rva jól nézek ki, erre tisztán emlékszem![]()
![]()
Tudnátok mondani Pc-re Cod féle játékokat? Rákaptam a lövöldözősökre.
Jade Empire-rel tolta már valaki?
Fecooo írta:Vki emlékszik még Duke Nukem bácsira, a magyarul is káromkodó Schwarzenegger-utánzatra, akik űrdisznókat ölt hobbiból?
Amennyiben igen, akkor biztos arra is emlékeztek, h a Duke Nukem Forevert több mint 10 évig fejlesztették és a forever-ből never lett, mert sosem készült el... vagy mégis el fog ?
érdekes lesz, ha tényleg kijön, én tuti adok majd neki egy esélyt
egyik első játékom, nagyon adta, csini csajos poszterek is jellemezték a játékot:DFecooo írta:Vki emlékszik még Duke Nukem bácsira, a magyarul is káromkodó Schwarzenegger-utánzatra, akik űrdisznókat ölt hobbiból?
Amennyiben igen, akkor biztos arra is emlékeztek, h a Duke Nukem Forevert több mint 10 évig fejlesztették és a forever-ből never lett, mert sosem készült el... vagy mégis el fog ?
Uramatyám ez mekkora hír ! Bearanyozta a napomatFecooo írta:Vki emlékszik még Duke Nukem bácsira, a magyarul is káromkodó Schwarzenegger-utánzatra, akik űrdisznókat ölt hobbiból?
Ezen szakadtama magyarul is káromkodó Schwarzenegger-utánzatra, akik űrdisznókat ölt hobbiból?
FIFA11: nagyon ígéretes sztem, főleg a nextgen grafikával, sztem ez lesz az első év h fifa és pes is megleszFernando írta:Véleményt kérek srácok!
Ezt most húzom: UFC Undisputed 2010, ketrecharcos játék, egyenlőre eléggé ráizgultam, remélem nem csalódok.
Ezen kívül beszereztem még 4 üres lemezt, aminek meg is van már a tartalma, csak éppenséggel még nem jött ki ez a 4 game. Névszerint:
MAFIA II.
Ha feleannyira jó lesz, mint az 1, akkor már nagyon jó lesz szerintem.
F12010:
No comment, a legjobban várt játék.
FIFA11:
Kíváncsi vagyok rá nagyon. Jó lenne már új csapatokkal is találkozni benne.
Új WRC:
Ez a másik nagyon várós.
Ez az 5 játék 2 hónapon belül előreláthatóan itt fog pihenni az asztalomon.
be tudod rakni a saját zenédet is.Z.Chris írta:Azt szeretném megkérdezni, hogy játszott-e már valaki az " Audio Surf " nevű játékkal? És, hogy a játékba a zenék alapból benne vannak vagy mi is tehetünk-e bele?
Szerk.: Nem tudna adni valaki egy linket a teljes játékhoz? Mert mindenhol a demoja van csak, és csak Beload-on vagyok fent és az pedig most rakoncátlankodik.
nem tudok róla h vírusos lenneBarcaádám írta:az az oldal vírusos , nem?
és ott van multira jó cd kulcs is? mert single-s az van 100..
serials.wsBarcaádám írta:aki cod4 multizik és nem eredetivel az legyen szives már bemásolni a cd kulcsát ! vagy elküldeni pübe! nagyon nagyon hálás lennék!
előre is köszönet!!!