Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem ! Én még 2008 karácsonyán rendeltem onnan , de a hűtés mód és késleltetés kimaradt "véletlen" .barca_bome írta:Most jött csak rám az igazi para.
Golemkonzol fórumáról idézek:
"Gyerekek,nagyon vigyázzatok!Nem akarok üzletrontó lenni,de nekem is sikerült a golemnek módosítatlan xboxot küldeni...Pedig le volt beszélve a flash és a hűtésmod beszerelése is!Szóval 45.000 magyar forintért vettem egy "szűz" xboxot!
Az úriember meg arra hivatkozott,hogy "Mi is emberek vagyunk"...Igen ám,de csak ellenőrizni kellene mit küldök el,és miből lesz pénzem...Aztán ugyan mondták,hogy vigyem vissza és kicserélik,de az nekem vidékről -10.000 ft útiköltség amit a Golem nem fizet meg nekem.Szóval csalódva kell felhívjam mindenki figyelmét,hogy a srácok nem 100%-ig megbízható emberek!"
Remélem ezt csak valami riválisuk írta, hogy rontsa az üzletet.....
az gyakorlatilag nincs is használatban...Fernando írta:Mi ez a hülyeség, hogy nagyon hamar tönkremegy a box, ha nincs benne winyó? Nekem 1 éve megvan box, előtte is használt volt. Sose volt semmi baja. Igaz azért agyon nem gyilkolom. Heti 5-6 óra kb.
Persze persze tudomdaffy írta:de igen. viszont ha megengedsz egy kis fejszámolást: 1 eredeti játék 15000ft. 10 játék letöltése(nem szabadMég 1 hülye kérdés.. Smile ha kicsippeltetem akkor már az eredeti game-k nem fogna rajta menni ugye?![]()
) ingyenes. 60 üres verbatim dl 15000ft. a különbség érzékelhető: 1<60
![]()
nyugodtan tolhatod a fifát,sokáig bírnia kell,ha egyáltalán tönkremegy mielőtt kijön a 11,szal próbáld ki.
barca_bome,nekem délután jött a box,szal nyugi
de igen. viszont ha megengedsz egy kis fejszámolást: 1 eredeti játék 15000ft. 10 játék letöltése(nem szabadMég 1 hülye kérdés.. Smile ha kicsippeltetem akkor már az eredeti game-k nem fogna rajta menni ugye?
húúhh köszönöm ezer köszönet érte!!daffy írta:nem oldódott meg,de ez csak a fifa 10 esetében van így. neten olvastam forumokat és a fifa azoknak is elpusztult,akik eredetibe vették meg. valamiféle hiba. a kérdés nem az h bekövetkezik-e másnál is,hanem h mikor. nekem fél évig bírta a fifa. de hangsúlyozom,más játéknál nincs gáz.
http://xbox360turn.5mp.eu/web.php?a=xbo ... RXaU3dukom
ez alapján írd ki
Rendben köszönömdaffy írta:biztos vinni fog mindent,de csak akkor,ha jól írod ki.Bobberto írta:Mindenki kiüttette a chipet az xbox 360-ból?
Attól félek picit, hogy biztosan vinni fogja a másolt játékokat?
Neme akadt ki vagy fagyott le többször?
Egyébként már pénteken utánanézek és leccsekkolok mindent és akkor már remélhetőleg meg tudok venni mindent!
biztos vinni fog mindent,de csak akkor,ha jól írod ki.Bobberto írta:Mindenki kiüttette a chipet az xbox 360-ból?
Attól félek picit, hogy biztosan vinni fogja a másolt játékokat?
Neme akadt ki vagy fagyott le többször?
Köszi!
Egyébként már pénteken utánanézek és leccsekkolok mindent és akkor már remélhetőleg meg tudok venni mindent!
Flash semmiképpen nem veszhet el, sőt szerintem egyik sem ezek közül, hiszen nekem is flashelt gép lesz és hdd nélkül. Szerintem csak a játékokat bukod, illetve ami még a hdd-n van.daffy írta:ma sikeresen kipusztult a fifa 10em![]()
amikor manager módot akarok kezdeni lefagy,mind1 kivel,mindig megáll. sőt,ha arénában gyakorlok,akkor is lefagy. olvastam,hogy ez sok mindenkinél megtörténik,függetlenül a játék eredetiségétől. megpróbálom formázni a box vinyóját. ez esetben mi az ami elveszik?flash,firmware,dashboard(ez nemtudom mi),szóval a játékokon kívül mit bukok?
Debrecenben van több media-markt is, ezért nem a plázásba fogok menni, de ők nem az olcsó áraikról híresek, de köszi, egy próbát megér.daffy írta:a vinyó a box tetején van egy pöcök elmozdításával kivehető. semmi nehézség.
debrecenben nem tudom milyen boltok vannak,de ha bemész az ottani plázába,abban biztos van saturn vagy media markt. mind2-be kell h legyen konzol alkatrész.
Én úgy tudom, hogy kívülről kell rácsatlakoztatni a tetejére.LM10 írta:Én szerintem innen fogok rendelni:
http://www.golemkonzol.hu/index.php?cat ... roduct=248
Ez 45K
Ehhez még kéne még 1 db Joypad és az olvasófej miatt kéne egy vinyó is a gépbe(Olyat amin pár játék elfér egyszerre 3-4 db). Tudtok még jó oldalt ahonnét ezt a 2-t jó áron beszerezhetem?
Nekem is Maxwell dupla rétegű dvd-im vannak ,de még nem próbáltam ki.
Utána néztem az írómnak szerintem viszi az ilyenfajta lemezek ugye?![]()
![]()
# Double+R írás: 10x
# Double+R olvasás: 12x
Az XBOX vinyókat kívülről kell csatlakoztatni vagy be kell szereltetni?
és kb mióta tolod merevlemez nélkül? hogy bírja anélkül? én mindenképp akarok venni egy 20 gigásat azért, de nem rendelve, mert az még +3k a futár, úgyis megyek be Debrecenbe hamarosan, anyumnak veszünk szemüveget, és egyúttal lerendezem a hdd-t is, csak nem tudom hol lehet kapni, mert pl itt ladányban a számtech boltban semmi nincs konzolokhoz.Fernando írta:Persze, hogy tudsz. Nekem sincs benne merevlemez. 250 megás memókártyám van. Bőven elfér rajta minden. Egy játék profillal együtt kb 3 megát vesz igénybe.