Ha ezt a forma edzés miatt írod akk azt nem azért írtam mert maga a forma befolyásolja hanem azért mert az erőnléti edzést megszüntették és emiatt erőnlétet ha jól tudom a forma edzéssel lehet a leghamarabb helyre hozniElBartimaeus írta:Szerk.: Bowlinggolyo, bronz csillagot az erőnlét miatt kapja, ha nagyszerű az erőnléte, akkor lényegesen kevesebbet (és csak magasabb szinten) kap. A forma az összteljesítményt befolyásolja. A csillagszám meg azért tud informatív lenni, csak nem ész nélkül kell kezelni.
Hattrick.org - Eurobarca Föderáció
-
- Entrenador del Barça
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
A csillagokhoz. Amúgy a súgót olvasd el, mert ezek épp benne vannak, épp erre való az, hogy megértsd.matyi02 írta:Barcaman1993 írta:Srácok ugye minden meccs után a játékosok kapnak értékelést. Az egyik 2 db *-ot kapott, a másik 1,5 *-ot meg egy bronz *-ot. Szeretném tudni, hogy melyik ér többet, mert akkor úgy játszatom a csapatot a hétvégén.
Úgy tudom a 2csillag többet ér mert a Bronz csillagok csak azt jelentik, hogy annyit tud. De abban az esetben amiben most van arra nem képes. Szal 1,5csillagot hoz.
Ha tévedek javítsatok ki:)
Szerk.: Bowlinggolyo, bronz csillagot az erőnlét miatt kapja, ha nagyszerű az erőnléte, akkor lényegesen kevesebbet (és csak magasabb szinten) kap. A forma az összteljesítményt befolyásolja. A csillagszám meg azért tud informatív lenni, csak nem ész nélkül kell kezelni.
-
- Entrenador del Barça
A bronz csillag csak azt jelenti, hogy jelen pillanatban a forma/erőnlét alacsonysága miatt egy ideig hozta a 2 csillagot,de a játék végére elfáradt tehát ha kapna egy kis forma edzést akk már minden rendben lenne és egyenértékűek lenének de egy játékost sose csillag alapján értékeljetek.Többet ér a képessége mint az h mennyi csillagot kap egy meccsen.matyi02 írta:Úgy tudom a 2csillag többet ér mert a Bronz csillagok csak azt jelentik, hogy annyit tud. De abban az esetben amiben most van arra nem képes. Szal 1,5csillagot hoz.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- matyi02
- Entrenador del Barça
Barcaman1993 írta:Srácok ugye minden meccs után a játékosok kapnak értékelést. Az egyik 2 db *-ot kapott, a másik 1,5 *-ot meg egy bronz *-ot. Szeretném tudni, hogy melyik ér többet, mert akkor úgy játszatom a csapatot a hétvégén.
Úgy tudom a 2csillag többet ér mert a Bronz csillagok csak azt jelentik, hogy annyit tud. De abban az esetben amiben most van arra nem képes. Szal 1,5csillagot hoz.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Srácok ugye minden meccs után a játékosok kapnak értékelést. Az egyik 2 db *-ot kapott, a másik 1,5 *-ot meg egy bronz *-ot. Szeretném tudni, hogy melyik ér többet, mert akkor úgy játszatom a csapatot a hétvégén.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- matyi02
- Entrenador del Barça
Hello mindenkinek elég régen voltam a fórumon, és a hattrickot is elhanyagoltam, de most picit tudok velük foglalkozni. És lenne két eladó fiatal csatárom íme:
István Zsoldos (289921209)
18 éves és 28 napos
Forma: középszerű
Védekezés: 5/20 középszerű
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 7/20 jó
Pontrúgás: 6/20 megfelelő
TSI: 700
Kikiáltási ár: 3 000 eFt
---
József Orsós (303505264)
18 éves és 58 napos
Forma: megfelelő
TSI: 490
Ő ezen a héten jött fel az ifiktől, ifibe 9csillag.
---
Más. Idén feljutottam a 6. Osztályba amit jelenleg vezetek is és a tovább jutást el lehet könyvelni, vagyis az osztályozót, ahol nem szeretnék tovább menni, de mindenképp jó pénzt kapok érte.
István Zsoldos (289921209)
18 éves és 28 napos
Forma: középszerű
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Átadás: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 6/20 megfelelő
TSI: 700
---
József Orsós (303505264)
18 éves és 58 napos
Forma: megfelelő
TSI: 490
Ő ezen a héten jött fel az ifiktől, ifibe 9csillag.
---
Más. Idén feljutottam a 6. Osztályba amit jelenleg vezetek is és a tovább jutást el lehet könyvelni, vagyis az osztályozót, ahol nem szeretnék tovább menni, de mindenképp jó pénzt kapok érte.

- faithnomore
- Entrenador del Barça
Attól függ a jsz-e mennyi.Barcaman1993 írta:
Vettem egy megfelelő gólszerzésű és kiemelkedő átadási játékost is (jelenleg sérült). Megnéztem 4*-os értékelést kapott az előző meccsén csatárként. Neked mi a véleményed, hogy amikor majd felépül mit játszassak vele? Csatárt vagy esetleg támadó középpályást?
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
A középpályásnál a lehető legfontosabb képesség a játékszervezés. Alapvetően az határozza meg a birtoklásod, ami után a helyzeteket kapod. Ha viszonylag magas a játékszervezése, akkor taktikázhatsz, hogy jobb középpályára gyúrsz, vagy erősebb támadásra. De csatárként, vagy még inkább a magas átadása miatt védekező csatárként elég jó értékeket érhet el. Amúgy jelentős mértékű segítségedre válhat a Hattrick Organizer segédprogram, annak segítségével, főleg az elején jól össze tudod tenni a csapatot, meg megtudod, hogy mi hova, hogy számít be. Aztán idővel nem lesz gond az ilyenekkel, hogy kit, mit, milyet igazolj és hova.Barcaman1993 írta:Köszifaithnomore írta:A TSI össze-vissza változik, ilyen ingadozások mindig is voltak/vannak/lesznek.
Valószínű azért játszott jobban mert van egy jó formája, míg a nagyszerűnek esetleg egy csapnivaló. Ezzel se tudsz nagyon mit kezdeni, max általános edzéssel, de nem éri meg edzést pazarolni erre.
Legfontosabb a Játékszervezése, utána az átadása. Ezekre koncentrálj!![]()
Vettem egy megfelelő gólszerzésű és kiemelkedő átadási játékost is (jelenleg sérült). Megnéztem 4*-os értékelést kapott az előző meccsén csatárként. Neked mi a véleményed, hogy amikor majd felépül mit játszassak vele? Csatárt vagy esetleg támadó középpályást?

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Köszifaithnomore írta:A TSI össze-vissza változik, ilyen ingadozások mindig is voltak/vannak/lesznek.
Valószínű azért játszott jobban mert van egy jó formája, míg a nagyszerűnek esetleg egy csapnivaló. Ezzel se tudsz nagyon mit kezdeni, max általános edzéssel, de nem éri meg edzést pazarolni erre.
Legfontosabb a Játékszervezése, utána az átadása. Ezekre koncentrálj!

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- faithnomore
- Entrenador del Barça
A TSI össze-vissza változik, ilyen ingadozások mindig is voltak/vannak/lesznek.Barcaman1993 írta:Vettem egy 27 éves játékost, a képességei most mindegy milyenek. Amikor vettem 2140 volt a TSI-je, erre megsérült szombaton és most jelenleg 1700. Az érdekelne, hogy miért esett le a TSI-je ennyire, úgy hogy szinte még nem is edzett és nem is játszott.
A másik a felállás. Ti mi alapján csináltok felállást? Most nem a taktikára, hanem a játékos összeállításra gondolok. Azt nem tudom felfogni, hogy egy megfelelő szintű védőm, hogy tud jobbat játszani egy meccsen, mint egy nagyszerű.
A harmadik dolog meg a középpálya. Tudni szeretném, hogy milyen képességek kellenek ahhoz, hogy vki jó középpályás legyen.
Várom a véleményeket
Legfontosabb a Játékszervezése, utána az átadása. Ezekre koncentrálj!
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Vettem egy 27 éves játékost, a képességei most mindegy milyenek. Amikor vettem 2140 volt a TSI-je, erre megsérült szombaton és most jelenleg 1700. Az érdekelne, hogy miért esett le a TSI-je ennyire, úgy hogy szinte még nem is edzett és nem is játszott.
A másik a felállás. Ti mi alapján csináltok felállást? Most nem a taktikára, hanem a játékos összeállításra gondolok. Azt nem tudom felfogni, hogy egy megfelelő szintű védőm, hogy tud jobbat játszani egy meccsen, mint egy nagyszerű.
A harmadik dolog meg a középpálya. Tudni szeretném, hogy milyen képességek kellenek ahhoz, hogy vki jó középpályás legyen.
Várom a véleményeket
Várom a véleményeket

Jó tapasztalat is elég a jó edzőhöz.Risu92 írta:Csak ha Remek a tapasztala akkor lehet jó edző belőlecsabooo írta:Mit szóltok ebből jó edző lehet ?:Tapasztalata gyenge, és jó vezetői képessége van.
Most 27 éves, a játékosom, de ha lehet belőle egy jó edző akkor megtartom.
Nem egészen.Risu92 írta:Ha barin otthon vagy 0,1
ha nemzetközi és külföldre mész 0,2
Bajnoki 1
Kupa 2

28Puyol05 írta:Úgy, ha minél többet játszik. Ahhoz, hogy a tapasztalat nőjön sok mérkőzést kell játszania. Ha jól tudom minden bajnoki meccs után kap 1 tapasztalati pontot. Na ebből kell neki 21, és máris szintet is lép.csabooo írta:És tapasztalatot hogy lehet szerezni ?
Ha rosszul írtam volna, akkor majd valaki kijavítja.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Jugador d'estrella
Még ma 19:14-ig lehet licitálni:
Miksa Csáky (277952272)
Hungary 20 éves és 46 napos, következő születésnap: 2010-12-29
Forma: megfelelő, erőnlét: remek
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Newpest Ground (2010-02-21 óta)
TSI: 6 170
Fizetés: 234 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2010-10-24 19:14
Kikiáltási ár: 180 000 eFt
Licitálok a játékosra eFt
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 10/20 kiemelkedő
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Miksa Csáky (277952272)
Hungary 20 éves és 46 napos, következő születésnap: 2010-12-29
Forma: megfelelő, erőnlét: remek
Öntörvényű ember, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: Newpest Ground (2010-02-21 óta)
TSI: 6 170
Fizetés: 234 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2010-10-24 19:14
Kikiáltási ár: 180 000 eFt
Licitálok a játékosra eFt
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Átadás: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 10/20 kiemelkedő
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Puyol05 írta:Úgy, ha minél többet játszik. Ahhoz, hogy a tapasztalat nőjön sok mérkőzést kell játszania. Ha jól tudom minden bajnoki meccs után kap 1 tapasztalati pontot. Na ebből kell neki 21, és máris szintet szép. A barátságos meccsek után, csak 0,1 vagy 0,2 jár, nem tudom...csabooo írta:És tapasztalatot hogy lehet szerezni ?
Ha barin otthon vagy 0,1
ha nemzetközi és külföldre mész 0,2
Bajnoki 1
Kupa 2
Hattrick: Risu
-
- Entrenador del Barça
Úgy, ha minél többet játszik. Ahhoz, hogy a tapasztalat nőjön sok mérkőzést kell játszania. Ha jól tudom minden bajnoki meccs után kap 1 tapasztalati pontot. Na ebből kell neki 21, és máris szintet szép. A barátságos meccsek után, csak 0,1 vagy 0,2 jár, nem tudom...csabooo írta:És tapasztalatot hogy lehet szerezni ?
Csak ha Remek a tapasztala akkor lehet jó edző belőlecsabooo írta:Mit szóltok ebből jó edző lehet ?:Tapasztalata gyenge, és jó vezetői képessége van.
Most 27 éves, a játékosom, de ha lehet belőle egy jó edző akkor megtartom.
Hattrick: Risu
A nagyszerű CA szint elég kevés.ElBartimaeus írta:...

@all: a múltheti bravúros döntetlen után egy újabb bravúros eredmény: 1-0-ra sikerült legyőzni a listavezetőt idegenben, így 3. helyen állok, 2 ponttal lemaradva tőle. LINK. Érdekesség, hogy ebben a szezonban csak 2 veresége van a csoportelsőnek, mindkettőt ellenem szenvedte el. Emellett a 11 meccs alatt kapott 6 góljából 5-öt én jegyzek, valamint csak nekem nem tudott gólt lőni.

H a t t r i c k
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Felháborító példa az OLAF-ra
Mindenben jobb voltam nála:
Nagyszerű ellentámadásom van, ami megközelítőleg pont ideális a posztokon mért főskillek átlagához, ami tehát a legjobb taktikát eredményezi. Ergo kellett volna kapnom egy tonna kontrát, főleg, hogy csapnivaló támadással állt szembe jó védelemmel. Nekem a két szélső támadásom bőven jobb volt az ő védekezésénél, tehát normál esetben is át kellett volna ütnöm. Erre rájön még az is, hogy ő is kontrákra rendezkedett be, nyerte a birtoklást, ami egyenlő egy tökéletesen elfuserált taktikával, és csak abban az esetben van esély a győzelemre, ha tényleg lényegesen erősebb az egész csapata a másiknál. Erre egy közvetett szabadrúgással, ahol nem volt speces játékosa, és ahol én megfelelően védekeztem, ő meg csak gyengén támadott, nyert. Én meg még csak helyzetet sem kaptam.
Ha valaki ezek mellett meg tudja magyarázni, hogy hol is tévedtem igazából, akkor annak rendkívül hálás lennék. (Két kontrát ilyen védelmek és támadások mellett amúgy is illik kapni!)
És hogy miért felháborító? Mert ez a felhasználó sokkal régebben kezdte a játékot, mint én, elvileg jobb is a csapata, de taktikával mégis gyakran van esélyem ellene, szinte egész idényben csak arra várok, hogy elverhessem már, mert egy kihívás azért ez nekem. Erre ilyen szemétség árán megfoszt attól az élménytől, hogy a tényleg jobb csapatom ilyen kamu módon kikap. Elegem van.
Mindenben jobb voltam nála:
Nagyszerű ellentámadásom van, ami megközelítőleg pont ideális a posztokon mért főskillek átlagához, ami tehát a legjobb taktikát eredményezi. Ergo kellett volna kapnom egy tonna kontrát, főleg, hogy csapnivaló támadással állt szembe jó védelemmel. Nekem a két szélső támadásom bőven jobb volt az ő védekezésénél, tehát normál esetben is át kellett volna ütnöm. Erre rájön még az is, hogy ő is kontrákra rendezkedett be, nyerte a birtoklást, ami egyenlő egy tökéletesen elfuserált taktikával, és csak abban az esetben van esély a győzelemre, ha tényleg lényegesen erősebb az egész csapata a másiknál. Erre egy közvetett szabadrúgással, ahol nem volt speces játékosa, és ahol én megfelelően védekeztem, ő meg csak gyengén támadott, nyert. Én meg még csak helyzetet sem kaptam.
Ha valaki ezek mellett meg tudja magyarázni, hogy hol is tévedtem igazából, akkor annak rendkívül hálás lennék. (Két kontrát ilyen védelmek és támadások mellett amúgy is illik kapni!)
És hogy miért felháborító? Mert ez a felhasználó sokkal régebben kezdte a játékot, mint én, elvileg jobb is a csapata, de taktikával mégis gyakran van esélyem ellene, szinte egész idényben csak arra várok, hogy elverhessem már, mert egy kihívás azért ez nekem. Erre ilyen szemétség árán megfoszt attól az élménytől, hogy a tényleg jobb csapatom ilyen kamu módon kikap. Elegem van.

Az egyik játékosmegfigyelőm talált ma egy REMEK szintet is elérhető gólszerzésű 15 éves játékost
Neve BOTTLIK Kornél, remélem hű marad a nevéhez és a meccseken sokszor belebotlik majd a kapu előtt a labdába XD 

FC BARCELONA!FERENCVÁROS!
FRADISTÁNAK LENNI FELELŐSSÉG!!!
FRADISTA VAGYOK NEM TERRORISTA!!
Hattrick: Bokafogó SC (580760)
Bajnokság: V.114 (19386)
IFI:Bokafogó SC (1243476)
FRADISTÁNAK LENNI FELELŐSSÉG!!!
FRADISTA VAGYOK NEM TERRORISTA!!
Hattrick: Bokafogó SC (580760)
Bajnokság: V.114 (19386)
IFI:Bokafogó SC (1243476)
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
nos sorozatban 6 vereség után, picit kezdtem/em újászervezni a csapatot, egy tapasztalt középpályát szerveztem be, ma pedig pályára lép a csapat történetének talán egyik legjobb de legdrágább játékosa is, így a mai meccstől nagyon sokat várok. Bár a szurkolók már hetek óta fogynak, hűvös a csapatszellem és csapnivaló az önbizalom, de ma győzni kell mindenképpen, bármi is lesz.
Sok sikert mindenkinek mára!
Sok sikert mindenkinek mára!

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Eladó egy 17 éves és 4 napos, 1 edzéstől jó játékszervezésre fejlődő védőkieges palánta, 0 eFt-ért!
András Székely (303241734)
17 éves és 4 napos, következő születésnap: 2011-02-08
TSI: 590
Határidő: 2010-10-26 15:22
Kikiáltási ár: 0 eFt
Játékszervezés: 6/20 megfelelő
Playmaking [Form=High]=6.85
Playmaking [Form=Average]=6.91
Playmaking [Form=Low]=6.99
Playmaking [Wage=€]=5.75
This player is close to skill up or his secondary skills and/or form have a very high sublevel
H a t t r i c k
A csapatszellem magától is tendál a hűvös felé.Cumbee írta:Ha kiteszek 1 játékost a piacra, de nem veszik meg, akkor is esik a csapatszellem? Nem értem, hogy mots nélkül és konkrét játékos mozgás nélkül hogy lett boldog helyett hűvös a csapatszellemem... Mondjuk mostanában történik 1-2 számomra megmagyarázhatatlan dolog Ht-n belül szal max ezt is beteszem az ez van ezt kell szeretni dobozba.

A megmagyarázhatatlan dolgokat pedig nyugodtan leírhatod, megpróbálom megmagyarázni, ha lehet.

H a t t r i c k