Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Játékost választani majd Vasárnaptól lehet én is úgy emlékeztem, hogy már 1 héttel előtte lehet, de ezek szerint csak 8-tól.Gareth Tello írta: http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/" target="_blank
Regisztrálni már lehet, csapatot összeállítani még nem, majd csak június 8-tól.![]()
Eurobarçás ligát csinálok majd, ha van rá igény.
hol lehet ott a bajnokságba jelentkezni? én egyelőre semmi fantasy felületet nem látok. lehet regelni, meg kiírja h 2 nap mulva squad selection és ennyi.Bob_Marley írta:Én maradnék a szokásos hivatalosnál, szerintem GT megcsinálta már a bajnokságot, szóval regeljetek, hogy legyünk minél többen. Az szerintem jobb, ha van pénzkeret, lehet vadászni az olcsó tehetséges jó játékosok után.
ez melyik oldalon van?Bob_Marley írta:Én maradnék a szokásos hivatalosnál, szerintem GT megcsinálta már a bajnokságot, szóval regeljetek, hogy legyünk minél többen. Az szerintem jobb, ha van pénzkeret, lehet vadászni az olcsó tehetséges jó játékosok után.
én pl azért sztem ezt, mert nincs pénz keret, ergó olyan combos 11-el tolhatod amilyennel csak akarodPetr írta:visca el barca írta:akit esetleg érdekel egy vb fantasy
csodacsapat.hu
elég régóta működik, minden eb-n, vb-v van, sokkal egyszerűbb játék mint a hivatalos fantasy, elég a torna alatt 1x-2x ránézni, az összeállítást is meg lehet pillanatok alatt csinálni
Szívesen benne lennék bármilyen focis fantasy játékban, remélem többen leszünk így.
visca el barca írta:akit esetleg érdekel egy vb fantasy
csodacsapat.hu
elég régóta működik, minden eb-n, vb-v van, sokkal egyszerűbb játék mint a hivatalos fantasy, elég a torna alatt 1x-2x ránézni, az összeállítást is meg lehet pillanatok alatt csinálni
Köszi Game hogy válaszoltál, lehet hogy durva ez az 54 oldalas lista de felkészült akarok lenni amennyire csak tőlem telik, Mayo-val egyébként nem számolok, csak nem akartam leírni a jelenlegi tervezett csapatomat.Game90 írta:Ez azért kicsit durva...varnagykrisztian írta:ez az 54 oldalas statisztikai halom a 30 NBA csapat játékosainak statjai + a kategóriák (PTS, AST, REB, FG%, stb.) legjobbjai + az újoncok és másodévesek adatai, stb.![]()
18 dollárért borzasztóan sok, gyakorlatilag 1 dolláros játékos.varnagykrisztian írta:egyébként Mayo-val (11.7 PTS, 2.4 REB, 2.2 AST) mi a gond?![]()
Összehozni összehozható, de nekem nem igazán tetszenevarnagykrisztian írta:Arra még tudsz válaszolni hogy ez a csapat összehozható e és ha NEM akkor miért nem, és ha IGEN akkor mire lehet jó?![]()
Ez azért kicsit durva...varnagykrisztian írta:ez az 54 oldalas statisztikai halom a 30 NBA csapat játékosainak statjai + a kategóriák (PTS, AST, REB, FG%, stb.) legjobbjai + az újoncok és másodévesek adatai, stb.
Valakinek a helyére szálltál be, nem?varnagykrisztian írta:Azt hittem hogy meghívásos mert mikor én az idény kezdete után nemsokkal beszálltam Slither engem akkor úgy hívott meg.![]()
18 dollárért borzasztóan sok, gyakorlatilag 1 dolláros játékos.varnagykrisztian írta:egyébként Mayo-val (11.7 PTS, 2.4 REB, 2.2 AST) mi a gond?![]()
Összehozni összehozható, de nekem nem igazán tetszenevarnagykrisztian írta:Arra még tudsz válaszolni hogy ez a csapat összehozható e és ha NEM akkor miért nem, és ha IGEN akkor mire lehet jó?![]()
Elöször is köszönöm hogy segítettél az összeállításban, ez az 54 oldalas statisztikai halom a 30 NBA csapat játékosainak statjai + a kategóriák (PTS, AST, REB, FG%, stb.) legjobbjai + az újoncok és másodévesek adatai, stb.Vettem a fáradságot és kiprinteltem egyesével mindegyiket és abból szemezgetek nap mint nap.Game90 írta:Ez pontosan micsoda?varnagykrisztian írta:egy 54 oldalas statisztikai halmot lapozgatok
Az a liga nem meghívásosvarnagykrisztian írta:remélhetőleg meghívtok a következő EuroBarca Auction League-be is![]()
![]()
1 PF/C, 3 SG/SF, 1 SF/PF. Mondjuk.varnagykrisztian írta:Az Util, Util, BN, BN, BN-re milyen posztokat válogassak?
Ja, és Mayo-t felejtsd el.
Ez pontosan micsoda?varnagykrisztian írta:egy 54 oldalas statisztikai halmot lapozgatok
Az a liga nem meghívásosvarnagykrisztian írta:remélhetőleg meghívtok a következő EuroBarca Auction League-be is
1 PF/C, 3 SG/SF, 1 SF/PF. Mondjuk.varnagykrisztian írta:Az Util, Util, BN, BN, BN-re milyen posztokat válogassak?
Sziasztok, na én mostanában vagyok így, még javában tart az idei PO a döntővel de én már most hetente 3-4 órát foglalkozom (egy 54 oldalas statisztikai halmot lapozgatok) a 2014/15-ös csapatommal, az örökölt idei-t is magaménak éreztem de a következő lesz az igazi és remélhetőleg meghívtok a következő EuroBarca Auction League-be is.Ebben a topikban is visszaolvastam 45 oldalt ahol ti írtatok a 2013/14-es FANTASY DRAFT-ról, mosolyogtam is magamon ezerrel amiket kérdeztem tőletek......mondjuk ragadt rám azóta egy kis NBA.Csináltam egy próba csapatot, megnéztem az idei draftotokat ahol kiírtam minden játékos értékét, tudom hogy a következő szezonban már emelkednek ezek a számok de ez csak egy gyakorlás.Egy kis „mankót” kérnék tőletek hogy tudjam hogy jó felé próbálok meg építkezni.Ez a csapat összehozható e és ha NEM akkor miért nem, és ha IGEN akkor mire lehet jó?Az Util, Util, BN, BN, BN-re milyen posztokat válogassak?neobarca írta: Találó!
"Amikor elkezded, minden megváltozik, elmerülsz a játékban: reggel kedvenc csapatod eredménye helyett fantasy csapatod legjobbjainak statisztikáit böngészed, vagy korábban teljes érdektelenséggel nézett mérkőzések elé ragadsz le egy húszperces 7-8. ember miatt - csak azért, mert látni akarod, hogy új szerzeményed beváltja-e a hozzá fűzött reményeidet.
Őrültség? Az! De az aktív játékosok 90%-a egy idény után sokkal közelebbinek érzi a ligát mint előtte, és legalább ennyien kezdenek neki a következő éveknek fokozott lelkesedéssel, tervezgetéssel."
kezdo5.hu
Ezt Cumbee 2013.10.28. 01:49:55 írta, szerintetek van neki értelme, nekem is nagyon tetszik már én is gondolkoztam rajta, és szívesen kipróbálnám de inkább várok még vele minimum 1 évet.Cumbee írta:Nekiugrok én is, írok egy "kicsit" a draftjaimról.
Yahoo sima: A készülés hiánya miatt úgy döntöttem, hogy nem fogok konkrét játékosokat megcélozni, hanem kipróbálok valami újat, általam eddig nem használt taktikát. Erre egyébként az aukciós draft remek lehetőséget is nyújtott. Az A terv az lett volna, hogy ledraftolom Jamest és Durantot, a maradék helyeket pedig feltöltöm 1-2 dolláros fiatalokkal. Nagyon kíváncsi lettem volna, hogy egy ennyire orrnehéz csapat hogy teljesít a szezon során.
Ezek csak szerintem hatalmas baromságok?Xanthor írta:blokkolt lövések 2 pont, 2 beadás a 16-oson belülre 1 pont, minden szerzett labda 1 pont
én is pont most néztem, alves biztos nem lesz csapattagXanthor írta:2 beadás a 16-oson belülre 1 pont
Gareth Tello írta:http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/" target="_blankBob_Marley írta:Lassan itt a VB, egy hónap van hátra lehet izzítani az ujjakat.
Regisztrálni már lehet, csapatot összeállítani még nem, majd csak június 8-tól.![]()
Eurobarçás ligát csinálok majd, ha van rá igény.
http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/" target="_blankBob_Marley írta:Lassan itt a VB, egy hónap van hátra lehet izzítani az ujjakat.
Nem szálltam ki.Bob_Marley írta:MichaaBee ugye nem szálltál ki az nba.comos fantasyból, vagy csak szimplán elfelejtettél tippelgetni? Mert eléggé jó kis csata van, kár lenne ha "feladnád". Game meg el se kezdte.